ZdorovGuru.com

Proprietăți medicinale Woodwax

Video: plante medicinale


Ce planta se numește woodwax? plante Descriere woodwax, precum și aplicarea sa, proprietăți medicinale utile, veți învăța de la articolul nostru informațional. Vei învăța în același mod, în orice boală woodwax utilizare este contraindicată.

Woodwax - arbust peren, nume popular - chistnik, Teresa, din familia leguminoaselor. Înălțimea tulpinii variază până la 1,5 m. Tulpina plantei este acoperită cu frunze subțiri sesile ascuțite, aranjate opus. Woodwax Blossoms mai-iulie, flori galbene, adunate în piroane dese la partea de sus a tijei. Fructe - mici fasole neagra - se coc din august până în septembrie. Planta in sine toxice, cel mai mult ca o parte de intrare - semințe.

Woodwax proprietăți medicinale utile

Ce util proprietăți medicinale au woodwax? Woodwax are multe proprietăți medicinale utile. Pentru nevoile medicinei iarbă naționale utilizate (tulpini, frunze, flori, mai rar - semințe) plante.

colorant Gorse acționează ca un antibacterian puternic și vasodilatatoare. El are, de asemenea, un flux și un proprietăți diuretice, hemostatice, sedativ, coleretic și laxative.

cerere Woodwax

Așa cum woodwax folosit? Woodwax utilizate în medicina populară și oficială. În medicina oficială a preparatelor de vopsire GORSE utilizate pentru tratamentul bolilor tiroidiene și ca una dintre componentele medicamentului din tumori maligne.

În ceea ce medicina populară boli se aplică woodwax? Medicina tradițională utilizează woodwax la scăderea tensiunii arteriale, insuficiență cardiacă, edem de origine cardiacă. nefrita eficiente woodwax, guta, artrita, reumatism. proprietate Antibacterian acestei plante a fost utilizat în tratamentul bolilor bacteriene externe, negi si calusuri uscate. apă de gură adecvată, gargară cu faringite, amigdalite.Woodwax ajută cu exacerbări ale astmului, chiar și medicina tradițională recomandă pentru tratamentul bolilor cu transmitere sexuala, in rahitism si fracturi.

contraindicații Woodwax

Face contraindicații woodwax? Da, woodwax strict contraindicat la femeile gravide, persoanele cu boli de inima organice, hipertensiune arterială.

Am nevoie să fie atenți atunci când se aplică woodwax? Woodwax - instalație ca intrare, și aplicarea acestuia trebuie să respecte cu strictețe doza. În caz de supradozaj greață, vărsături, amețeli, dureri de cap.

video suplimentar de vopsire a plantelor grozamă:


fotografie Woodwax:

Video: colorant medical travy.Drok

Proprietatile curative ale plantelor si remedii populare TratamentulProprietatile curative ale plantelor si remedii populare TratamentulProprietatile curative ale plantelor si remedii populare Tratamentul

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit