ZdorovGuru.com

Brusture - proprietăți medicinale

Video: Proprietatile curative ale brusture.


Astăzi vă vom spune despre cana. Vei afla despre proprietățile sale benefice terapeutice ale modul în care puteți utiliza această plantă în medicina populară și contraindicațiile acestuia.

Ce este o cană? plantă bienală. Înălțimea de 1,5 m și există rădăcini cărnoase, cu ramuri mici. stem puternic, cu o inimă mare, abundent ramificat. Pe lânos-pufos tulpini de frunze de brusture stau, pețiolate, în formă de inimă-ovate, verde de mai sus și de jos sunt gri, mărimea frunzelor opushennye- scade de jos în sus. Albăstrui inflorescențe roșii mari aranjate în perie umbellate. Când florile de plante și fructe urși? Flori în iunie-iulie, fructoase în septembrie-octombrie.


Brusture proprietăți medicinale utile

Există orice proprietăți utile în cana? Rădăcinile brusture Polizaharida este inulina, uleiuri esențiale, mucus, taninuri, cum ar fi grasimi si substante amare, proteine, guma, vitamina C, săruri minerale. Frunzele contin mucus, ulei volatil, tanin, acid ascorbic. Fructele contin grasimi.

Video: brusture proprietăți medicinale.

Rădăcini posedă coleretic, diaforetic, diuretic, proprietăți analgezice moderat. Promovează formare rădăcină enzime pancreatice, imbunatateste pielea si actioneaza ca un laxativ ușor. Rădăcină de brusture are proprietati antiseptice, antimicrobiene, elimină manifestările alergice și mâncărime.

Brusture normalizează metabolismul, este folosit ca mijloc de depozite de sare și a formării tartrului.

Brusture utilizate în medicina populară

În medicina populară, utilizați oricare cănii? Rădăcina este utilizat pentru diabet, boli de rinichi, guta si artrita reumatoida, hemoroizi, eczeme cronice, edem, zolotuhe, rahitism, escoriații, constipație. Ele sunt folosite cu succes impotriva mușcături de animale otrăvitoare și intoxicații cu preparate de mercur. Utilizați un decoct de radacina de brusture cu boli cu transmitere sexuală.Infuzia de brusture ajută pentru a scăpa de hiperplazie benignă de prostată.

Brusture rădăcină este folosit ca decoct, infuzie, pulbere de boli tumorale, în tratamentul gastritelor, dacă există durere în pancreas.

Facilitarea atacuri de astm halbă, este eficient pentru furuncule, ajută la dureri articulare.

contraindicații brusture

Care sunt contraindicatiile pentru utilizarea brusture? nu se aplică, în cazul în care oamenii au o intoleranță în mod individual.

Mug Foto:


Proprietatile curative ale plantelor si remedii populare TratamentulProprietatile curative ale plantelor si remedii populare TratamentulProprietatile curative ale plantelor si remedii populare Tratamentul

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit