ZdorovGuru.com

Proprietăți medicinale Astragalus, și contraindicații de aplicare

Astragalus - proprietăți medicinale
Astăzi vă prezentăm la Astragal, vom vorbi despre aplicarea sa. De asemenea, vom spune despre proprietățile benefice ale acestei plante. Vei învăța când, în orice caz, Astragalus este util pentru tine, și în care - dimpotrivă poate răni.

Ce este Astragalus? Este o erbacee, planta perena din familia leguminoaselor. Astragalus rădăcină strânsă, sa pini cu multe capete. Florile aranjate într-un inflorescențe-vârf asemănător, care conțin aproximativ o duzină de violet, galben, alb, flori. infloreste Astragalus în luna mai, coacerii fructelor are loc în luna iulie. Fructe, de obicei, o formă circulară, sunt dispuse între cele două clape decât exponat similaritate cu alte plante leguminoase.


cerere Astragalus

Când și unde Astragalus este folosit? Pentru uz medical este folosit toate Astragal. Frunzele, florile și iarba colectate în timpul sezonului de creștere. Planta este utilizat pe scară largă în medicina populară și tradițională. Studiile au aratat ca Astragalus are un hipotensive, tonic, sedativ, diuretic, hemostatic, acțiune diaforetic. Ea promovează vasodilatație, circulația sângelui îmbunătățirea acestora. Astragalus folosit ca un expectorant, un laxativ, precum scrofula, dermatita, reumatism și boli cu transmitere sexuală.


Astragalus proprietăți beneficeCe proprietăți utile au Astragalus? A constatat că substanțele experimental în astrogalos un efect benefic asupra sistemelor organismului, întârzie procesul de îmbătrânire. Planta conține polizaharide, acizi organici, flavonoide, rutin, taninuri, vitamine și uleiuri esențiale. Digestiv proces și pentru a preveni dezvoltarea acțiunii putrezită contribuie la acizi organici. Imunostimulante rol pozitiv jucat de prezența polizaharide. Lupta impotriva cancerului si ultraviolete flavonoide prezente în astrogalos de absorbție. Consolidarea peretelui vascular și a facilita rutin lor de purificare și taninuri. Disponibil în astrogalos uleiuri esențiale au proprietăți anti-microbiene, anti-inflamatorii și sedative.


contraindicații Astragalus

Care sunt contraindicatiile au Astragalus? s-au găsit contraindicații specifice. Dar trebuie să ne amintim despre intoleranță individuală. aportul indezirabili în timpul sarcinii. Se recomandă înainte de a utiliza consultați medicul dumneavoastră.


Video a Astragalus de plante:

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit