ZdorovGuru.com

Ehinopanaks - proprietăți medicinale

Ehinopanaks - proprietăți medicinale

Articolul se concentrează pe ehinopanakse. Puteți face cunoștință cu proprietățile curative ale plantelor folositoare, aflați cum puteți aplica în medicina populară, și ce contraindicații există în aplicarea instalației.

Ce este ehinopanaks? Arbust spinos, înălțimea este de 80 - 110 cm lungime este tipic pentru el, un rizom gros, care se abate de la rădăcini adventive, trunchiul are o spini groase., așezați spini fragile aciculare de culoare galben, drepte.

Frunzele sunt rotunjite, regulate, mare, lung pețiolate. Florile sunt verzui, mici și în umbră. Fructe - drupă.

Video: brusture proprietăți utile

Când florile de plante? Inflorirea are loc în iunie-iulie. Când fructele se coc? Ripening are loc din august până în septembrie.


Ehinopanaks proprietăți medicinale utile

Care sunt proprietatile medicinale ale plantei?

Ehinopanaksa rădăcină conține glicozide, saponine și alcaloizi. Sa constatat compoziția de ulei esențial, în care compoziția se aldehide și fenoli, alcooli, acizi și hidrocarburi.

Rizomul microelementelor util (calciu, magneziu, fier, potasiu) și microelemente (cupru, zinc, mangan, crom, nichel, bariu, aluminiu, etc.).


Ehinopanaks utilizate în medicina popularăCa ehinopanaks utilizate în medicina populară? Tinctura are un efect pozitiv asupra sistemului nervos, asa ca tinctura este recomandat pentru boli mintale și nervoase anumite, prescris ca un afrodisiac, precum și un ajutor pentru tonifiere performanța fizică și mentală, menținând vigoarea.

Ehinopanaks - agent bun pentru impotenta, este de dorit să se utilizeze în tratamentul formelor blande de diabet.

practicanții Ehinopanaks tradiționale folosesc ca un stimulent sub tensiune arterială redusă, astenie, stări de depresie, stres fizic, tulpina mentala, insuficienta cardiaca, o formă simplă de schizofrenie, precum și pentru bărbați care au sistem de disfunctie sexuala.


Ehinopanaks contraindicații

Când nu se poate utiliza aceasta planta? tinctura de Contraindicat ehinopanaksa patologii ale tulburărilor sistemului digestiv, sarcina, ateroscleroză, hipertensiune, epilepsie, somn. Se recomandă să întrerupă tratamentul imediat dacă sunteți hipersensibil. Incompatibil medicamente cu alcool.


Ehinopanaks fotografie:
Proprietatile curative ale plantelor si remedii populare TratamentulProprietatile curative ale plantelor si remedii populare TratamentulProprietatile curative ale plantelor si remedii populare Tratamentul


Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit