ZdorovGuru.com

Echinaceea - proprietăți medicinale

Echinaceea - proprietăți medicinale

În această publicație veți învăța despre echinacea. Vei afla despre proprietățile sale benefice medicinale și metode de utilizare în medicina populară. Precum și a face cunoștință cu contraindicații atunci când se utilizează plante.

Video: Proprietăți medicinale de Echinaceea

Ce este Echinaceea? Plante perene scăzut, rizom scurt, având o pluralitate de rădăcini fine. Tulpinile plantei - simple, cu frunze, dar puternic vetvyaschesya. Pe tulpinile sunt frunzele aspre, care sunt aranjate succesiv, la partea de sus a tijei sunt reduse. Pe partea de sus a tijei este coș de flori, care are un recipient în formă de bile. Când florile de plante? Planta infloreste in timpul verii.


Echinacea proprietăți medicinale utile

Ceea ce proprietățile plantei? Cu ajutorul acestei creșteri a plantelor de imunitate. Echinacea are proprietati antivirale, este utilizat în gripă, herpes, infecții intestinale, ca mijloc de efect anti-inflamator. Echinacea este capabil de a vindeca greu ulcere, răni, eczeme.

Video: Ehinotseya și proprietățile sale benefice!

Echinacea este utilizat pentru SARS, gripa, gripa. Betaina conținute în echinacea, previne simptomele unui atac de cord sau accident vascular cerebral.


Echinacea este utilizat în medicina populară

Deoarece planta este folosită în medicina tradițională? In interiorul Echinaceea recomandat pentru gripa, răceli, septicemie, boli ale vezicii urinare. Extern utilizat în tratamentul arsurilor, herpes, urticarie, alte boli de piele.Echinacea este utilizat atunci când sunt expuse la metale grele și fungicide, diabet, boli de ficat. Echinacea tratarea reumatismului, osteomielita, prostatita, tractului superior. Lotiune din plante bulion utilizate pentru mușcături de insecte, psoriazis, ca antidot în cazul unei mușcături de șarpe. Bulion ulcere tratarea cancerului de stomac, stabilizarea tensiunii arteriale si a imbunatati starea generala de sanatate.

Echinacea tinctura este folosit pentru dureri de cap, depresie. Ceai - raceala si gripa. Echinaceea tinctura - pentru gastrita sau constipație. Tinctura pot trata boli genitale, boli ale vezicii urinare sau boli de rinichi, ulcer gastric, spasme vasculare.


contraindicații Echinacea

Care sunt contraindicatiile au atunci când se utilizează Echinaceea? Copiii sub 2 ani nu se poate folosi echinacea sub orice formă. Mamele care alăptează, femeile gravide, persoanele cu scleroză multiplă ar trebui să fie precaut de preparate din Echinacea. În cazul în care angină acută la om, este contraindicat echinacea tinctura.


Echinacea fotografie:
Proprietatile curative ale plantelor si remedii populare TratamentulProprietatile curative ale plantelor si remedii populare TratamentulProprietatile curative ale plantelor si remedii populare Tratamentul

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit