ZdorovGuru.com

Hazel - proprietăți medicinale


Astăzi, subiectul poveștii va planta alun. Acest articol va vorbi despre proprietățile sale benefice, modul de utilizare în medicina populară, aceasta planta, și când nu ar trebui să facă.

Video: frunze Filbert, alun comun

Ce alunei? Este un arbust inalt. Sucursala Bush maro, au lenticele albe pe suprafata. Rinichii plantei formă rotunjită, din toate părțile un pic mai scurt. Frunze pe pețiolele scurte sunt situate. În frunze margini zimțate, are ascuțite. flori cu stamine sunt aranjate în cercei de alun și sunt în boboci de flori cu pistil. Alun fructe - piuliță maro-galben. Când flori căprui? În aprilie, începe înflorire. Când fructele se coc? Fructele se coc la sfârșitul verii.

Alun proprietăți medicinale utile

Ce util proprietăți medicinale au căprui? Frunzele conțin zaharoză, miritsitrozil și ulei esențial. Fructele sunt bogate în proteine ​​vegetale și zaharuri, vitamine, grăsimi și minerale. Nuci pot avea efecte imunostimulatoare. Este util să se aplice fructele persoanelor cu hipertensiune arterială, diabet zaharat, ateroscleroza. ajutor Nuci în perioada de lactație, producția de lapte femei. Hazel utilizate pentru constipație. Are proprietăți astringente, antipiretice. Hazel folosit ca mijloc de extindere a navelor. Acesta stimuleaza toate functiile corpului si dizolva pietre la rinichi.

Hazel utilizate în medicina populară

Deoarece planta este folosită în medicina tradițională? rădăcini folosite, fructe, scoarță de copac, frunze de alun. În cazul în care malaria este folosit un decoct de alun. Infuzia de scoarță de alun ajuta cu ulcere varicoase, varice, hemoragii capilare. Frunze de plante sunt un bun remediu pentru rahitism, deficit de vitamina, anemie și boli intestinale. Bulionul care este preparat pe baza de frunze, poate ajuta cu hipertensiune, boli renale.

fructe de plante sunt folosite în litiază biliară sau epilepsie. Când colită este folosit un decoct de coaja lor. Fructele cu miere este utilizat în tumori, ascaridoză, reumatism.Alun de fructe este recomandat pentru persoanele care au suferit o gravă boală infecțioasă, o intervenție chirurgicală sau de copii, pentru a încuraja dezvoltarea și consolidarea statului. Sucul de alun folosit în anemie.

Un decoct de diaree alun.

contraindicații hazel

Video: Tratamentul Hazel prostatita. O săptămână mai târziu, prostatita a dispărut.

Există contraindicații pentru utilizarea acestei plante? Hazel idiosincrasie.

Hazel fotografie:

Proprietatile curative ale plantelor si remedii populare TratamentulProprietatile curative ale plantelor si remedii populare TratamentulProprietatile curative ale plantelor si remedii populare Tratamentul

Video: Alune - Hazel relativă


Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit