ZdorovGuru.com

Hamei ordinară - proprietăți medicinale

Hamei ordinară - proprietăți medicinale

După ce am citit acest articol, veți afla ce sunt proprietățile utile din hamei, dar, de asemenea, se familiarizeze cu modul de utilizare a planta în medicina populară. Chiar si afla mai multe despre ceea ce există o contraindicație folosind hamei.

Ce sunt hamei? portaltoi perenă a avut o lungă, târâtoare. Tulpina acestei plante curling la margini are spini. Tulpinile hamei poate ajunge la 7 m, care sunt situate la frunzele de tulpini lungi în poziție opusă. flori unisexuate apar în timpul înfloririi. Fructele de hamei - piuliță. Când florile de plante? Înflorire începe la mijlocul și durează până la sfârșitul verii. Când fructele se coc? Maturarea are loc în august-septembrie.

Hamei proprietăți medicinale utile obișnuite

Care sunt proprietatile medicinale ale acestei plante? Hameiul conține amărăciune, rășini, flavonoide, uleiuri esențiale, prin care hameiului au un efect calmant asupra organismului uman. Planta anti-inflamator, anticonvulsive și proprietăți antihelmintice. Hameiul poate îmbunătăți poftei de mâncare. Hameiul are proprietăți analgezice. Planta este folosita ca un laxativ și un bun hipnotic. Hameiul poate reduce, de asemenea, excitatia sexuala. Hamei face față cu depresie.

Hamei utilizarea obișnuită în medicina populară,

Video: Hamei ordinară. , proprietăți utile de vindecare, contraindicații, rețete tradiționale cu hamei

Sunt vindecători populari hamei? Planta este folosită în medicina populară pentru o lungă perioadă de timp. Principalele caracteristici ale hameiului - liniștitor și calmant. Acesta este utilizat pentru boli de rinichi, gastrită, nervozitate, oboseala, boli ale vezicii urinare. Din florile plantei este bulioane preparate, care sunt utilizate pentru edem, cancerul, pulmonar și de stomac. Și extracte din hamei ajuta în tratamentul hidropizie, malarie, răceli, tulburări de vedere.Infuziile folosit extern sub formă de comprese, care se aplică la fața locului chel, răni ale pielii, echimoze, riduri pe fata. De conuri de hamei face un unguent utilizat atunci când ulcere, reumatism, nevralgii. Ciorbe din conuri și băi folosite pentru insomnie. Insomnie ajută perna cu conuri de hamei.

Video: conuri de hamei - Aplicarea de proprietăți medicinale și ca o parte din Bad PNS

hamei de ulei utilizat din ce în ce pentru dezvoltarea glandelor mamare.

Bea un decoct de conuri de insomnie. Ia bulion pentru un efect calmant.

Hamei contraindicații obișnuite

Video: Hamei ordinară. ierburi

Face plante Contraindicațiile atunci când sunt aplicate? Dacă luați supra-hop, aceasta va duce la otrăvire.

Hamei fotografie obișnuită:

Proprietatile curative ale plantelor si remedii populare TratamentulProprietatile curative ale plantelor si remedii populare TratamentulProprietatile curative ale plantelor si remedii populare Tratamentul

Video: ceai uitat! HOPS - gust unic și proprietăți de vindecare!


Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit