ZdorovGuru.com

Proprietăți medicinale salcie plante medicinale

Willow plante medicinale - proprietăți medicinale
După ce am citit articolul nostru, veți învăța unele proprietăți utile a uzkolisty fireweed. Cu toate acestea, veți învăța atunci când sunt utilizate în medicina populară Epilobium, iar în cazul în care cererea este contraindicată.

Video: Willow-planta (Epilobium) Proprietăți utile și terapeutice ale piesei.

Ce este Cipru uzkolisty? salcie plante medicinale, perene. Tulpina ajunge la o înălțime de aproximativ un an și jumătate de spațiu. Ea aparține familiei kipreyny.

Salcia-plante medicinale proprietăți medicinale utile

Ce proprietăți utile au uzkolistogo fireweed? Willow plante medicinale, proprietăți utile sunt larg cunoscute, dar sunt utilizate numai pentru vindecarea frunzelor Fireweed.

Frunzele Kipreya conțin până la 20% din tanini și acid ascorbic 0,5%, zahăr și pectină, precum și mucus, și alcaloizi. Willow-planta exercita proprietățile sale benefice, în inflamarea membranelor mucoase prin utilizarea taninuri. De asemenea, instrumentul va fi un analgezic excelent, inflamarea membranelor mucoase.

Frunze kipreya, se aplică la diferite tulburări metabolice, tratamentul anginei, sub formă de perfuzie bea bine kipreya, dacă este necesar, pentru a îmbunătăți procesul de detoxifiere sânge. Infuzia are activitate antibacteriană, și de aceea poate fi utilizat împotriva infecțiilor urechii și artralgii și ca anestezic. Fireweed este utilizat ca antiviralele diaphoretic, hemostatic.

Willow-plante medicinale utilizate în medicina tradițională

Video: ceai Ivan - ceai Koporie - Cipru

În cazul în care este folosit în medicina populară Epilobium? Cipru, care este cunoscut pentru bine, multi vindecatori traditionale sunt utilizate pe scară largă în medicina populară. Ceaiul preparată cu fireweed încă folosit de bunicile noastre. Beneficiile ceaiului ne poate ajuta astăzi.De multe ori este folosit ca un sedativ puternic, și-l ajută, de asemenea, cu dureri de cap. Mai mult anterior remarcat faptul că planta este un instrument excelent pentru a combate tumorile. Utilizare foarte des ceaiuri de plante pentru a trata diaree, ulcere stomacale, intestinale și dizenterie. Recoltarea plantelor folosind o parte din fireweed este folosit împotriva otrăvirii.

contraindicatii salcie plante medicinale

Ce contraindicații are uzkolisty fireweed? fireweed aplicații nu uzkolistogo recomandat la femeile gravide și care alăptează și copiii sub zece ani. Este mai bine să utilizați să se consulte cu medicul dumneavoastră.

Video despre metodele de Cipru și de gătit:


Willow-planta Foto:

Proprietatile curative ale plantelor si remedii populare TratamentulProprietatile curative ale plantelor si remedii populare TratamentulProprietatile curative ale plantelor si remedii populare Tratamentul

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit