ZdorovGuru.com

Hrișcă - proprietăți medicinale


În această publicație veți învăța despre hrisca comună. Vei afla despre proprietățile sale benefice și metodele de aplicare. Precum și face cunoștință cu contraindicațiile pentru utilizarea acestei plante.

Ce este hrisca? Erbacee înălțimii plantelor anuale de până la șaptezeci de centimetri. Frunzele sunt alterne, triunghiulare, întreg, cu baza măturat și la baza frunzelor inferioare cu clopot membranos, stai - top frunze. Florile sunt de culoare roz, cu un periant simplu, quinquepartite. Opt stamine, pistil una și trei coloane. În flori și staminele de bare de lungimi diferite. rădăcină Silnovetvisty stem. roșiatică stem, erect, ramificare la partea de sus a tijei. Fructe - piuliță. Când flori hrișcă și fructe? Hrișcă Înflorește în iulie, în august coacerea fructelor.

proprietăți medicinale utile hrișcă

Așa cum se utilizează hrișcă în medicina tradițională? Flori și frunze de făină de plante și hrișcă în oamenii au utilizare terapeutică.

Pentru a se înmoaie tuse uscată și îndepărtarea flegma din tuburile bronsice bea flori hrisca ceai.

Stratificarea, frunze proaspete ale plantei sunt aplicate abcese și răni proaspete supurative.

Video: 13 Hrișcă

pulbere bun Considerat pentru copii făină de hrișcă uscată, care este cernut printr-o sită.

Din frunzele si florile sunt urutin droguri, rutin, rutamy.

Bulion bea ca florile de ceai în timpul vaselor de sânge cu scleroză presiune crescută și tuse, adăugat la iarba ceai cudweed ca mijloc care calmeaza sistemul nervos si scade tensiunea arteriala.Ar trebui să fie bronșită hrișcă ceai de băutură.

Infuzia de plante in loc de ceai bea cu leucemie, anemie.

Hrișcă cerere

În cazul în care este folosit, aceasta planta? În gătit, hrisca este folosit pentru terci de gătit și supa, făină de hrișcă dar este folosit pentru clătite, brioșe, prăjituri. făină de hrișcă este folosit pentru a coace niște biscuiți.

Hrișcă - este una dintre cele mai bune plante de miere. paie de hrișcă și a deșeurilor de un aliment valoros pentru animalele de companie.

contraindicații hrişcă

Face contraindicații hrisca? În timpul tratamentului, flori hrișcă, trebuie să ne amintim că nu le putem aplica la o coagulare a sângelui ridicată. Dacă există hipotensiune arterială necesară pentru a echilibra hrișca și plante, ridica tensiunea arteriala.

fotografie Hrisca:


Proprietatile curative ale plantelor si remedii populare TratamentulProprietatile curative ale plantelor si remedii populare TratamentulProprietatile curative ale plantelor si remedii populare Tratamentul

Video: albastru Vaselek (Voloshko). Proprietăți medicinale și aplicarea de rețete albăstrea


Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit