ZdorovGuru.com

Cretusca

proprietăți medicinale

formele de dozare

Contraindicații

Măsuri de precauție

Cretusca - iarba, a cicatrizantă proprietățiMeadowsweet - plantă medicinală, este bine cunoscut în medicină. Numele său latin Filipendula. În natură, există peste 20 de specii de cretusca. Cel mai renumit din Rusia este cretusca. Meadowsweet are un alt nume - oamenii uneori numit cretusca. Pe termen lung Rosaceae cretusca planta face parte din familia de roz. Planta poate ajunge la o dimensiune mai mare, are un rizom puternic, precum și tulpina pețiol și frunze, erect, subțire, pe care palmat sau penate frunze. Frunzele plantei pe marginea zimțată, lobate. Înălțimea plantelor Bush poate ajunge uneori la aproape doi metri. flori de plante medicinale cretusca foarte abundent cu flori cade pe la începutul verii. In flori albe sau roz Meadowsweet sunt colectate în inflorescențe paniculat cu un periant dublu. Planta are o ceașcă de o floare, constând din cinci, uneori șase petale mici. În iulie sau începutul lunii august în cretusca apar fructe, amintind de nuci mici. Meadowsweet plante medicinale atrase în miere miros înflorire de albine care colectează polen de plante.

Video: cretusca cretusca sau (Larkspur)

Proprietăți medicinale de cretusca

plantă Meadowsweet este adesea utilizat în medicină. Plante dropwort Aplicarea datorită compoziției, care are o vitamina C, tanini și compuși fenolici. Meadowsweet conține acid salicilic și derivații săi. Acest salicilaldehidă și metil salicilat. Rizomii plantei s-au găsit fenolglikozidy, flavonoide și calconi. Tulpinile și frunzele de Filipendula conține catechine și acizi carboxilici fenol, uleiuri esențiale și acizi grași superiori. Cu o astfel de compoziție bogată, plante medicinale cretusca este utilizat în medicină ca un tonic, restaurativă, sedativ. Proprietățile cretusca fac posibilă o aplice și ca un bactericid, diuretic, hemostatic, vindecarea rănilor, și agenți de antihelmintice. Preparate din plante medicinale cretusca, ajuta cu dureri de cap severe, reduce inflamația în afecțiunile reumatice ale articulațiilor. Aplicare cretusca si diabetul. Aplicarea Filipendula eficientă ca agent antiviral.

Forme de dozare cretusca

cretuscaDintre toate părțile Filipendula preparate medicamente. În acest scop, rizomi, tulpini, frunze și flori. Medicamentele sunt preparate sub formă de decocturi și infuzii. De asemenea, din cretusca face unguent, care este utilizat pentru aplicații externe. Meadowsweet decoctul este utilizat pentru tratarea tulburărilor gastrointestinale și dizenterie. Medicii sunt sfătuiți să folosească un decoct în tratamentul cretusca reumatism, epilepsie, gută. decoctul este adesea utilizat în inflamarea rinichilor si a vezicii urinare. Proprietățile Meadowsweet permit utilizarea unei decocție a plantei ca sedativ, vindecare și hemostatic. Boli ginecologice decoctul plantei este folosită pentru irigare. Când hipertensiunea arterială și tulburări neurologice, împreună cu alte medicamente utilizate bulion și dropwort. Tinctura de cretusca este la alcool și este utilizat de obicei pentru tratamentul afecțiunilor cutanate severe, inclusiv ulcere venoase. In aceste boli pot fi aplicate unguent de cretusca. Tinctura de plante medicinale face loțiune pentru artrita, nevralgii, nevrită de nerv facial, reumatism.

Video: 65 cretusca Meadowsweet

Contraindicații la utilizarea Filipendula

Principalele contraindicațiile utilizării de cretusca este sarcina. Nu recomandăm utilizarea cretusca tendință la hipotensiune arterială și coagularea sângelui slabă, cronică constipație.

Măsuri de precauție

A se păstra colectate și uscate într-o încăpere uscată Filipendula ventilate, sub formă ambalată. Perioada de valabilitate este de 3 ani.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit