ZdorovGuru.com

Blackberry - proprietăți medicinale


Ce planta se numește BlackBerry? Ce proprietăți medicinale utile au murele și ce utilizarea sa în medicina tradițională? Răspunsul la aceste întrebări pe Blackberry, dar, de asemenea, despre contraindicațiile pentru utilizarea acestuia.

BlackBerry - arbust genul Rubus. Planta are tulpina spinoasă sub formă de ridicate sau imobilizați lăstari. flori Blackberry la sfârșitul lunii mai sau începutul lunii iunie, de dimensiuni medii flori, colectate o perie câteva piese, alb. Frunzele sunt relativ mari, ovale, îngustează spre capăt, de marginile tăiate, colectate de 3 - 5 frunze pe tulpini lungi. Fructele - bace - se coc la sfârșitul verii. boabe de mure schimba culoarea în funcție de stadiul de maturare - primul verde, și fructe de pădure negre coapte.

Acesta crește în plantațiile de bine luminate, pe margini de paduri de pe malurile râurilor.

proprietăți medicinale utile Blackberry

Ce proprietăți medicinale utile au murele? Toate părțile de rădăcini și fructe de mure pentru a avea proprietăți benefice.

Murele și suc are tonic, tonic, vitaminizant, hipnotice, sedative, radionuclizi deducînd, antipiretic, antiinflamator, efect diuretic.

Video: BlackBerry Forest - Proprietăți utile și periculoase de mure

frunze de mur au, diuretic, vindecarea rănilor, anti-inflamatorii, proprietăți diaphoretic astringente, antihelmintice, utile medicinale. Rădăcina acționează ca un diuretic și agent anti-inflamator.

utilizarea Blackberry în medicina populară,

Care este utilizarea murele în medicina populară? În medicina populară, BlackBerry este utilizat în tratamentul multor boli.

Video: Blackberry albastru-gri. Proprietăți utile, frunze, rădăcini de mure, rețete de tratament de medicina tradițională

Bace și suc de mure folosite in deficienta hipo- si vitamina, imunitate redusa, isterie, insomnie, slăbirea generală a organismului, constipație, dureri de stomac, menopauza, pentru a reduce temperatura.Cu ARI, amigdalită, bronșită, murele pneumonie utilizate pentru a reduce temperatura, împotriva inflamației, ca tonic si expectorant. Și tratează mure la hemoptizie tuberculoza.

BlackBerry are un efect pozitiv asupra motilitate și secreție a tractului gastro-intestinal, trateaza dureri de stomac, sângerare stomac, diabet zaharat, frunze tratamentul diareei, și fructe de pădure - constipație.

muguri și frunze sunt înspre exterior folosite pentru îndepărtarea inflamații ale cavității bucale, Suglobov, suspensie frunze reglează la răni, furuncule, ulcere trofice, eczeme.

Umflarea și edem și urolitiază ajută să scape de excesul de pietre fluid și ciocan.

contraindicații BlackBerry

Blackberry nu are contraindicații? contraindicații specifice nu au nici mure. Dar, în cazuri rare, este posibil allergeiya.


interesant video de Blackberry și creșterea acesteia:


fotografie Blackberry:

Proprietatile curative ale plantelor si remedii populare TratamentulProprietatile curative ale plantelor si remedii populare TratamentulProprietatile curative ale plantelor si remedii populare Tratamentul

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit