ZdorovGuru.com

Proprietăți medicinale isop

Video: Isop - proprietăți utile


Astăzi vă va întâlni cu isop. Vei afla despre proprietățile sale benefice atunci când este utilizat în medicina populară. De asemenea, spune despre contraindicații isop.

Video: Proprietăți utile de isop

Ce este Isop? Isop plante perene sau arbust aparținând familiei Lamiaceae, arbust de până la o jumătate de metru. flori albastre, roz sau alb, sunt colectate în inflorescență Spike. flori de flori nu este lung, atunci noi infloreste. Perioada de înflorire mijlocul verii. fructe Orehovidnye se coc toamna.

Isop proprietăți medicinale utile

Ce proprietăți utile cunoscute isop? Isop a fost folosit în cele mai vechi timpuri ca, vindecarea rănilor antiseptice, antiinflamatoare, antialgice, stimulatoare, proprietăți antitusive ale plantei. Isop este plante, care cuprinde un procent mare de tanin, uleiuri esențiale, glicozide, precum și hesperidina, disomiei, issopin și rășină. Ce i-ai obține folosind iarba verde, care este preparat înainte de perioada de înflorire în luna mai. La 100 de grame de frunze proaspete nu sunt disponibile

Video: Oregano, Monarda, isop. Însămânțarea și mânuirea sabiei. plantă I.

Mai puțin de 150 mg acid ascorbic. Frunze cu flori și coroana de nuiele au proprietăți bactericide. Medicamentul oficial folosesc tincturi, siropuri, ceaiuri, băuturi și o varietate de loțiuni de isop.

Isopul este folosit în medicina populară

În cazul în care în medicina populară utilizate isop? medicina tradițională a diferitelor popoare utilizează proprietățile sale medicinale pentru tratamentul multor boli asociate cu angina, tractul gastro-intestinal, astm, amigdalită, bronșită cronică, catar ale tractului respirator și violarea tractului urinar. Acest lucru nu este toata lista bolilor, puteți include conjunctivita, viermi, reumatism, și a crescut transpirație. Cuprins în acest isop uleiurile esențiale au proprietăți anti-bacteriene. Acesta este adesea folosit în produsele cosmetice.

contraindicații isopCare sunt contraindicatiile a isop? Categoric contraindicat pentru utilizarea isop și femeile gravide cu boli, cum ar fi hipertensiunea arteriala, epilepsie. În orice formă - fie că este vorba de tinctura sau ulei aromatic - isop poate provoca spasme la persoanele cu aceste boli. Isop utilizate pe scară largă ca condimente, limita de miros aspru utilizarea acesteia și economisește supradoză.

Video a plantei isop:


Isop fotografia:

Proprietatile curative ale plantelor si remedii populare TratamentulProprietatile curative ale plantelor si remedii populare TratamentulProprietatile curative ale plantelor si remedii populare Tratamentul

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit