ZdorovGuru.com

Pelin - proprietăți medicinale

colspan ="2">

Pelin - proprietăți medicinale


Astăzi, subiectul poveștii este pelin. Acest articol va vorbi despre proprietățile sale benefice medicinale, modul de utilizare a acestei plante în medicina populară și când este mai bine să nu facă.

Ce este pelinul? Este o plantă erbacee, perenă din familia Asteraceae. Tulpinile sunt erecte la planta, violet-gri, branșament la partea de sus. Înălțimea plantelor - frunze de 65cm 50cm -1m pelin sunt supleant, pinnately, pufos .. Suprafața superioară a frunzelor plantei - verde inchis, partea de jos - luminos. Când florile de plante? Florile sunt roșiatică și mici, apar în iulie și august. În cazul în care semințele se coc? Semințele din fructe achene-se coc din august până în septembrie.

Pelin proprietăți medicinale utile

Video: Pelin: proprietăți terapeutice și contraindicații

Ai proprietăți benefice aceasta planta? Grass are un tonic, proprietăți calmante. Recepția înseamnă capabil să facă colagog, acțiune antihelmintică, laxativ. Instalația cuprinde flavnoidy, slime, ulei esential, cumarine. De asemenea, planta are acid ascorbic, fitosteroli, caroten.

Pelin utilizate în medicina popularăCeea ce este recomandat să luați această plantă în medicina tradițională? Se aplica cu probleme digestive care apar atunci când există formarea insuficientă a sucului gastric, biliar. Pelin ajută în mod eficient în tratamentul bolilor de sex feminin. Plante bulioane utilizate în epilepsie și neurastenie și alte tulburări neurologice, deoarece are un sedativ și acțiuni anticonvulsivante.

Video: pelin

Cu ajutorul unui decoct si infuzie acestei plante sunt tratate inflamarea tractului digestiv, boli de rinichi, cancerul de uter, rect, stomac. Root posedând proprietăți anticonvulsive, este utilizat ca un agent eficient pentru epilepsie, neurastenie, spaimă, meningita. rădăcină acțiune diaphoretic plantei permite utilizarea in tratamentul răcelilor. Proprietățile antibacteriene ale substanțelor care sunt conținute în rădăcină ajută cu tuberculoză. Bulion de pelin rădăcină elimină insomnia, calmeaza nervii, si curata corpul de viermi și paraziții.

contraindicații pelin

Cât timp pot dura aceasta planta? Pelin nu poate fi utilizat pentru o lungă perioadă de timp. Exceed doza este periculoasă. Atenție trebuie tratate cu infuzii și decocturi femeilor gravide și copii.
Pelin fotografie:

Proprietatile curative ale plantelor si remedii populare TratamentulProprietatile curative ale plantelor si remedii populare TratamentulProprietatile curative ale plantelor si remedii populare Tratamentul

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit