ZdorovGuru.com

Yam proprietăți medicinale caucaziene

Ceea ce planta se numește Wild caucaziană yam? Wild yam Caucazian - o plantă perenă (alte plante din genul dioscoreaceae - cel puțin - anuare, arbuști), plante medicinale, aria de distribuție pe teritoriul Caucazului de Vest și unele zone adiacente. Acest alpinist creț, de până la 4 metri în înălțime, cu mici în formă de oval-inima-frunze, cu vene pronuntate, stem lichidare, rădăcină groasă, o expansiune în direcția orizontală. Blossoms Dioscorea caucazieni mici flori verzui, adunate în inflorescențe, urechi, sau mâinile, care sunt situate în axils frunze. Perioada de înflorire a plantei - mai - iulie, în timpul maturării semințelor - iulie-septembrie, fructe - cutie trehgnezdnaya.

1. Wild yam caucaziana proprietăți medicinale utile

Ce proprietăți medicinale utile au Dioscorea caucaziană? Datorita proprietatilor sale benefice pronuntate medicale Dioscorea caucaziană are o gamă largă de acțiuni.

Video: rădăcină de brusture are proprietăți medicinale.

Wild yam caucazieni placi scindează colesterol în peretele vascular, reducând astfel tensiunea arterială, reducerea sau dispariția durerilor de cap, pentru a reduce nivelul colesterolului din sânge, preveni modificările sclerotice și tratează Sclerozarea spațiu vascular deja formate. Efectul pozitiv al sistemului nervos Dioscorea caucaziană, atât la nivel central și autonom. Amplifică separarea bilei, regleaza ficatul, rinichii, acționează ca un diuretic.

cerere 2. Wild yam Caucazian

Așa cum se utilizează Dioscor caucaziană? Pentru scopuri medicale cel mai important este rădăcina Dioscorea caucaziană. Dar aceasta planta este utilizat pentru tratamentul și îngrijirea cardio - sistem vascular. Este folosit pentru scăderea tensiunii arteriale, la un colesterol din sânge crescute, ateroscleroza, reducerea imunității, viziune, memorie, deteriorarea inima, rinichii și ficatul. Este folosit pentru diabet, guta, sfera hormonale (în glandele suprarenale, glanda hipofiză, hipotalamus) și cu încălcarea proceselor metabolice. Substanța activă a Dioscorea caucaziană ea un instrument excelent pentru recuperarea de la accidente vasculare cerebrale si atacurile de cord face.

3. contraindicații Wild Yam caucazieniCare sunt contraindicatiile a Dioscorea caucaziană? Manifestările posibile sunt substanțe hipersensibili conținute în Dioscorea caucaziană. Acesta reduce frecvența cardiacă, de aceea este contraindicat pentru persoanele cu bradicardie (ritm cardiac lent) și hipotensiune arterială, modificări organice în sistemul cardiovascular.

yam Wild fotografie Caucazian:

Video: Wild Yam caucaziană (rădăcină)


Proprietatile curative ale plantelor si remedii populare TratamentulProprietatile curative ale plantelor si remedii populare TratamentulProprietatile curative ale plantelor si remedii populare Tratamentul

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit