ZdorovGuru.com

Proprietăți medicinale Kalanchoe

Video: Proprietăți medicinale Kalanchoe

Articolul nostru vă va familiariza cu proprietăți utile, care are un Kalanchoe. Cu toate acestea, știi când Kalanchoe este utilizat în medicina populară, iar în cazul în care cererea este contraindicată.

Ce este Kalanchoe? Kalanchoe este o planta perena plante perene suculente. Kalanchoe aparține Crassulaceae, are lăstari cu frunze frumos și dens. Kalanchoe are tulpini erecte, care cresc frunze mari aranjate oppositely. El zimtat frunze au o varietate de culori, care depinde de poziția pe tulpini, de exemplu, în partea de sus au o culoare verde deschis, iar frunzele inferioare sunt gri-verzui cu o nuanță purpurie.Florile au Kalanchoe de culoare verde pal cu tentă roz care formează inflorescență - paniculă. Florile acestei plante sunt petale neobișnuite cărămizii de culoare și o formă triunghiulară. Kalanchoe este un prospect polyspermous de fructe. infloreste Kalanchoe sporadic, dar sunt, de asemenea, anii în care planta este literalmente presărat cu flori.

In salbaticie, Kalanchoe crește numai în Africa și insulele adiacente, și în Madagascar pe pante stâncoase. Acesta este adesea crescut într-o zonă rezidențială, nu numai în scopuri medicinale, dar, de asemenea, ca plantă ornamentală.

Kalanchoe proprietăți medicinale utile

Ce proprietăți utile are Kalanchoe? Kalanchoe are hemostatice, anti-inflamatorii și proprietăți bactericide. În plus, Kalanchoe aplicabil pentru vindecarea diferitelor răni. Sucul proaspat al plantei conține cantități mari de substanțe utile, cum ar fi enzimele, taninuri, acizi organici, flavonoide, micro- și macronutrienți. Aceasta se datorează cantității mari de nutrienți în sucul acestei plante, este utilizat în necroza țesuturilor, ulcere, răni purulente, abcese, arsuri, sângerare și eroziune de col uterin.

Video: copac bani. Proprietățile medicinale ale arborelui de bani.

Kalanchoe este utilizat pentru acnee, erupții cutanate și pete pe piele. Preparate din Kalanchoe pot ajuta în bolile de vedere. Dacă Kalanchoe va continua să crească într-un loc răcoros și întunecat, atunci acesta va fi acumulat în masă a diverselor stimulente biogene, care sunt utile în tratamentul multor boli.

utilizarea Kalanchoe în medicina populară,

Kalanchoe este utilizat, fie în medicina tradițională? Kalanchoe a primit utilizare foarte largă în medicina populară, datorită numeroaselor sale proprietăți medicinale.Tinctura de Kalanchoe, frecat în piele, îmbunătățește semnificativ circulația sângelui, ceea ce previne infundarea vaselor de sânge. Frunzele sale contin polizaharide, acizi organici care alcătuiesc preparatele cele mai active.

contraindicații Kalanchoe

Ce este plină cu utilizarea contra Kalanchoe? Kalanchoe este absolut contraindicat persoanelor cu alergii, femeile gravide, și nu se termină lista de contraindicații pentru utilizarea acestuia. Persoanele cu boli de ficat, ciroza si hepatita, de asemenea, nu trebuie să utilizeze medicamente de la aceasta planta. De asemenea, nu este recomandat pentru persoanele cu tumori și sau prezența de joasă presiune.

Video de Kalanchoe:

Video: Kalanchoe! Proprietăți medicinale ...


Kalanchoe fotografie:

Proprietatile curative ale plantelor si remedii populare TratamentulProprietatile curative ale plantelor si remedii populare TratamentulProprietatile curative ale plantelor si remedii populare Tratamentul

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit