ZdorovGuru.com

Kakalia de lance proprietăți medicinale

Kakalia suliță - proprietăți medicinale

Articolul nostru vă va familiariza cu proprietăți utile, care are Kakalia suliță. Cu toate acestea, să știți când Kakalia utilizate în medicina populară, iar în cazul în care cererea este contraindicată.

Ce este Kakalia suliță? Kakalia - o planta perena din familia Asteraceae, tija având un rizom drept și pe orizontală în creștere. Înălțimea este de 50 până la 150 cm. Frunzele inferioare pe scara larga hastate, au trei lame și margine zimțată, blatul în formă de diamant frunze. Flori crem albicios colorat inflorescență bisexual, tubulare care formează la vârful tijei tip paniculă. Pedicels 8-10 înfășurat frunze mici. Semințele aripii.

Deosebit de frecvente în est și la nord de partea europeană a Rusiei, în Siberia, și părți din Orientul Îndepărtat. Ea creste de-a lungul râurilor, desișuri de arbuști din conifere rare și păduri cu frunze mici, Defrișările și marginile. Perioada de înflorire - iulie și august.

Kakalia de lance proprietăți medicinale utile

Ce proprietăți utile are Kakalia? Kakalia are o gamă largă de calități medicinale, care sunt utilizate pe scară largă. Pentru scopuri terapeutice, recolta frunzele sale (iulie-august), precum și rizomi și rădăcini (septembrie-octombrie). Acesta poate fi utilizat în scopuri medicinale ca plantă uscată și proaspătă. Kakalia conține multe caroten, grup de acid ascorbic taninuri pirocatehină. Tulpinile conține mulți alcaloizi, inclusiv hastatsin care este o structură similară cu platifillin, micronutrienți, care sunt necesare pentru funcționarea normală a organismului uman, cum ar fi cupru, fier, molibden, vanadiu, bor, mangan, magneziu, titan.

Kakalia sulița utilizate în medicina populară

Așa cum se utilizează Kakalia în medicina populară? Având în vedere experiența națională, Kakalia suliță are un efect excelent vindecarea ranilor, care este deosebit de eficientă în ulcere infectate și răni purulente. Acest lucru contribuie la conținutul ridicat de caroten și acid ascorbic.Decocturi și infuzii de Kakalia sunt bune si laxativ. Ele sunt prescrise pentru artrita, bronșită, mielite, retenție urinară, și o varietate de boli infecțioase.

Medicamentul mongol planta este utilizat pentru încălcări ale funcției hepatice în tibetană - ca vindecarea rănilor și styptic, frunzele Kakalia sunt recoltate în timpul plantele cu flori. Când răni purulente, ulcere trofice, fierbe și blistere folosi cel mai eficient frunze proaspete.

Kakalia lance iarba este, de asemenea, utilizat în febra asemănătoare gripei, catar ale tractului respirator superior, colita ulcerativa, ulcer duodenal și gastric.

Kakalia contraindicatii de lance

Care sunt contraindicatiile a Kakalia suliță? In studiul Kakalia harpon nu au fost evidențiat contraindicații pentru utilizarea acestuia, eliminarea preparatelor individuale de intoleranță. De asemenea, nu este recomandat să-i dea copiilor sub vârsta de 2 ani.

Kakalia lance fotografie:

Video: Aloe / Produse cosmetice naturale pe baza de aloe / cosmetice coreene

Proprietatile curative ale plantelor si remedii populare TratamentulProprietatile curative ale plantelor si remedii populare TratamentulProprietatile curative ale plantelor si remedii populare Tratamentul

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit