ZdorovGuru.com

Garman - proprietăți medicinale


În acest articol veți învăța despre aceasta planta, cum să Garman. Înveți ce proprietăți medicinale utile le posedă și modul în care puteți utiliza în continuare aceasta planta. Și să vorbim despre contraindicații pentru utilizare.

Video: Bird Highlander (troscot). Proprietăți medicinale, rețete de medicina tradițională

Ce este Harman? Erbacee înălțimii plantelor perene de 20-80 cm, are un miros puternic. lemnoase rădăcină, tijă, multicipital transportă numeroase silnovetvistye, canelate, erecte, gol tulpini. frunze incorecte. Florile sunt de culoare albă sau galben pal, stând pe tulpini scurte, la un moment dat. Sepale 11-25 mm lungime, de multe ori tripartit. lungime petală 12-25 mm. Fructul de harmala - cutie. Seminte maroniu sau maro închis, numeroase, unghiulare mici tuberculi. Când flori și fructe? Înflorire și plante fructoase mai-august.

proprietăți medicinale utile Garman

Care sunt efectul curativ? Garman este bun pentru dureri la nivelul articulațiilor, cu hemoroizi, boli intestinale, selezenki- este emetic, diuretic, cauzand mijloace menstruație. Un decoct din semințe de in seminte harmala si sunt folosite pentru a trata dificultăți de respirație, astm, reumatism. Este folosit ca un coleretic, sedativ, diaforetic și diuretic. Bea ceai din harmala cu convulsii, neurastenie, rujeola, sifilis, paralizie, boli pochek- au clătiți gura cu boli ale gingiilor. semințele harmala sunt consumate ca colagog și boli gastro-intestinale. Aplicată fumigație harmala iarbă paralizie, malarie, tensiune nervoasă, febră, pentru a ajuta antiparazitar eficiente rozhenitsam- si este ca un hipnotic.

cerere Garman

Pot folosi planta pentru tratamentul animalelor? Infuzia de iarbă harmala tratate cu succes raie la animalele domestice, în special la cămile. Garman are efect insecticid, cunoscut în combaterea dăunătorilor agricoli rezultate pozitive ale medicamentelor din ea.

contraindicații GarmanExistă contraindicații pentru utilizarea instalației? Harmala necesită pregătiri atente aplicare. In doze mari, harmine actioneaza ca un drog: halucinații cauza și convulsii, și, de asemenea, provoacă convulsii clonice și tonice cu salivarea profuza tensiunii arteriale crescute, tulburări de respirație și scade temperatura corpului.

fotografii Garman:


Proprietatile curative ale plantelor si remedii populare TratamentulProprietatile curative ale plantelor si remedii populare TratamentulProprietatile curative ale plantelor si remedii populare Tratamentul

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit