ZdorovGuru.com

Gossypium hirsutum - proprietăți medicinale


Astăzi, subiectul poveștii va fi din bumbac. Acest articol va vorbi despre proprietățile sale benefice medicinale, modul de utilizare în medicina populară, bumbac, și când nu ar trebui să facă.

Video: Proprietăți utile de in

Ce este de bumbac? plantă anuală scăzută, are un sistem radicular puternic și extinsă. tulpina dreaptă a ramurilor de plante la partea de sus. Pe erecte inconspicuous tulpini sunt situate pe tulpini lungi frunze mari. Bumbac acoperit cu pete negre și părul. Când florile de plante? Din luna iulie și se termină în septembrie. flori de bumbac - de culoare galben, de mari dimensiuni, sunt pe tulpini lungi. Când fructele se coc? Fructele apar pe site-ul în flori timpurii de toamnă. Fructul de bumbac - capsulă sferică netedă. In interiorul cutiei, există multe semințe, Ele pot fi ovale sau ovoidală. Semințele sunt acoperite cu peri albi.

Gossypium hirsutum proprietăți medicinale utile

Care sunt proprietatile medicinale ale acestei plante au? Conține uleiuri esențiale, substanțe rășinoase, vitamine, acizi organici și alte substanțe utile pentru organism. Planta are proprietati antivirale. Doar bumbac ia colesterolului din sânge. Aceasta planta este utilizat pentru prevenirea aterosclerozei, precum și tratamentul acestei boli. Formulările de bumbac utilizate pentru tumori, boli de piele, herpes. Un bumbac reduce, de asemenea, sub presiune.

Din semințele sale se prepară ulei, care se utilizează sub formă de unguente și plasturi. proprietate hemostatice are o scoarță de bumbac. Se recomandă utilizarea de bumbac pentru consolidarea vaselor de sânge.

Gossypium hirsutum utilizate în medicina populară

Cum se utilizează această plantă în medicina populară? Bumbacul este folosit în tulburări ale ciclului menstrual, tratamentul de infertilitate, femeile gravide cu toxemie. Aceasta planta este folosita in herpes zoster. Oamenii cu o lipsa de vitamina E în organism, se recomandă să se aplice în orice fel de bumbac. Bulion băutură din bumbac cu cancer gastric sau în cazul recuperării de la o intervenție chirurgicală. Bumbac este folosit ca agent hemostatic.scoarță de copac Bulion de bumbac utilizate cu tumori gastrice.

contraindicații Gossypium hirsutum

Care sunt contraindicații pentru utilizarea de bumbac? Contraindicații la utilizarea de bumbac nu este dezvăluit.

Gossypium hirsutum fotografie:

Video: Len. Vindecarea proprietățile și aplicarea. In. Caracteristici benefice. Irina Gray. # 4


Proprietatile curative ale plantelor si remedii populare TratamentulProprietatile curative ale plantelor si remedii populare TratamentulProprietatile curative ale plantelor si remedii populare Tratamentul

Video: semințe de in Proprietăți medicinale


Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit