ZdorovGuru.com

Rinichi de fasole-proprietate


Publicația va fi spus despre fasole. Vei afla despre proprietățile sale medicinale și utilizate în medicina populară. Contraindicații în cunoștință aplicarea plantelor bine cunoscute.

Ce este fasole? plantă anuală. Tulpina plantelor drepte, ramificarea puternic, care să nu depășească 1 m înălțime. Frunzele sunt fasole alternative sunt situate pe tulpini lungi. Florile sunt de culoare roz, violet, de culoare albă. Fructele de fasole - fasole.

În cazul în care florile de fasole? Înflorește din iulie până în august. Când fructele se coc? Ei se coc din august până în septembrie.

Rinichi de fasole proprietăți medicinale utile

Video: salata Kuhnovlog cu fasole si muraturi

Ce proprietăți utile de plante medicinale au? Proteinele din fasole sunt ușor de digerat de către organism. Planta are fosfor, potasiu, zinc și magneziu. Fasole drive-uri și curăță urină. Planta folosită în boli ale rinichilor și ficatului.

Fasolea poate opri formarea tartrului. Acesta este capabil în organism la scăderea zahărului din sânge, este utilizat pentru tuberculoza.

Video: Fasole pe turetski.Kak bucătar fasol.Kuru fasulye.

Fasolea contine aproape toate minerale și substanțe nutritive sunt absorbite cu ușurință. Datorită conținutului de sulf, fasole recomandat pentru boli de piele, infecții intestinale, reumatism, în boli ale bronhiilor. Fierul este disponibil în compoziția contribuie la toate celulele influx de oxigen, formarea de celule roșii din sânge. Aceasta planta este capabil de a crește rezistența organismului uman la infecții. Fasole are proprietăți de curățare.

Rinichi de fasole utilizate în medicina popularăCum se utilizează planta pentru tratament? Ciorbe din păstăi sunt folosite ca un diuretic în edem renal. Fasole sunt utilizate în boli ale rinichilor și ale tractului urinar în medicina populară, hipertensiune, reumatism, diabet. Ceaiul facut din fasole verde ajuta cu gută și polinevrite.

Fasole conțin minerale care afectează bine pe plămâni, ficat și rinichi. suc de fasole bea cu pancreatită. Asigurați-făină din semințe, care turnat pe arsuri, răni, ulcere, cancer.

În mod regulat fasole cu gastrită (aciditate redusă). Fasolea sunt utilizate cu încălcarea frecvenței cardiace și a aterosclerozei, deoarece conține o mulțime de boabe de potasiu. Normalizeaza fasole metabolismul carbohidraților în corpul uman, datorită conținutului de zinc.

contraindicații Rinichi de fasole

Există contraindicații atunci când se utilizează fasole? Fasolea alimente contraindicat la persoanele în vârstă, deoarece conține purinelor.

Rinichi de fasole fotografie:

Proprietatile curative ale plantelor si remedii populare TratamentulProprietatile curative ale plantelor si remedii populare TratamentulProprietatile curative ale plantelor si remedii populare Tratamentul

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit