ZdorovGuru.com

Eucalipt - proprietăți medicinale

Eucalipt - proprietăți medicinale

Astăzi, subiectul poveștii va planta de eucalipt. Acest articol va vorbi despre proprietățile sale benefice, care, așa cum sunt utilizate în medicina populară această plantă, și când nu ar trebui să facă.
Ce este Eucalyptus? Evergreen înălțime a arborilor 90-110 m. Forma și dispunerea frunzelor este diferit, în funcție de vârsta plantei, dar frunze întotdeauna netede semiascutiti conțin uleiuri esențiale folositoare, de obicei, parfumate. Flori bisexuale, regulat, cu multe stamine. Fructul - o cutie. Rădăcinile sunt foarte ramificate, și a alerga paralel cu suprafața solului pe distanțe lungi.


Eucalipt proprietăți medicinale utile

Video: Vă permite să mențină sănătatea, infuzia de frunze de eucalipt

Ce proprietăți utile au eucalipt? Din frunzele plantelor produc uleiuri esențiale. Frunzele plantei au următoarele materiale: rasini, taninuri și substanțe amare.

ulei de eucalipt are un cineol analogic, care este principala substanță de eucalipt.

substanțele utile conținute în eucaliptul - volatile, taninuri, vindecare amărăciune, care sunt folosite pentru a elimina din corpul diferitelor bacterii și microbi.

Eucalyptus - este un instrument indispensabil pentru tratamentul diferitelor agenți patogeni. El oprește răspândirea Trichomonas.


Eucalipt folosit în medicina populară

Așa cum se utilizează plante în medicina tradițională? Planta ajută în tratamentul traheită, gripă, bronșită catarală și putredă, laringite, abces pulmonar, boli respiratorii, etc.Folosit pentru a scăpa de răni, ulcere, care nu mai sunt întârziate, și phlegmon.

Trebuie să utilizați planta în rinită cronică. Persoanele cu infectii respiratorii acute si astm, trebuie să utilizeze eucalipt. Atunci când bolile planului urogenitale și boli renale, folosind infuzia de eucalipt. Planta este folosita in ginecologie la dusurile ca decoct, pentru a combate belyami. ulei de eucalipt este folosit pentru a impregna un tampon atunci când eroziunea coleitis sau ulcer de col uterin.

Infuzia acestei plante sunt utilizate în traheită, bronșită sau pleurezie.


contraindicații de eucalipt

Care sunt contraindicatiile au atunci când se utilizează eucalipt?

Nu recomandăm utilizarea de eucalipt către interior, în boli hepatice sau renale severe. Admiterea la interior este nefavorabil pentru copiii de până la 2 ani. De asemenea, există contraindicații pentru femeile gravide și pentru inhalare, la pacienții cu astm bronșic, tuse convulsivă, spasme ale tractului respirator.


Eucalipt fotografie:
Proprietatile curative ale plantelor si remedii populare TratamentulProprietatile curative ale plantelor si remedii populare TratamentulProprietatile curative ale plantelor si remedii populare Tratamentul

Video: Bio Balsam "eucalipt"


Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit