ZdorovGuru.com

Eleutherococcus - proprietăți medicinale

Video: tonica balsam. Galangal, ginseng siberian, ghimbir, ardei iute rosu.

Eleutherococcus - proprietăți medicinale

Astăzi, subiectul poveștii va planta Eleutherococcus. Acest articol va vorbi despre proprietățile sale benefice, care, așa cum sunt utilizate în medicina populară această plantă, și când nu ar trebui să facă.

Ce este Eleutherococcus? Chaparral, ramificare puternic rizom orizontal. Trunchiuri de ramificare, ajungând la o înălțime de 4 m, acoperite cu spini numeroase fine. La trunchiuri înalte Eleutherococcus situate pe tulpini lungi frunze compuse. Flori de plante sunt mici, dar foarte aromate, ele sunt pe partea de sus a evadării, situat individual sau adunat în inflorescențe - umbrele. Planta are flori 3 tipuri: de sex masculin, feminin, bisexual.

Când flori Eleutherococcus? Înflorește la sfârșitul verii. Când fructele se coc? De la începutul anului - la mijlocul toamnei. Fructe - boabe negre. Cea mai frecventa planta creste in padurile din zonele de lumină dintre tufișuri și pe pante.


Eleutherococcus proprietăți medicinale utile

Video: jujube, jojoba, jujube chineză.

Ce proprietăți utile are Eleutherococcus? Planta poate creste nivelul de performanta pentru a creste rezistenta. Acesta este folosit ca un tonic pentru a îmbunătăți tonusul corpului. ginseng siberian este capabil de a îmbunătăți funcționarea sistemului nervos, ameliorarea simptomelor de oboseala si de a imbunatati performantele mentale si fizice. Planta reduce conținutul de zahăr din sânge, practic elimină dezvoltarea cancerului, imbunatateste vederea si are un efect calmant asupra ochiului.


ginseng siberian utilizat în medicina tradițională

Așa cum se utilizează ginseng siberian pentru tratamentul în medicina populară? Plante utilizate în tratamentul stresului și reducerea tensiunii arteriale, ca un agent profilactic împotriva infecțiilor virale. De asemenea, Eleutherococcus imbunatateste functia pulmonara, se recomanda in nevroza stadiul inițial vegetativ-vasculară a aterosclerozei. ginseng siberian este utilizat în încălcarea menstruație și infertilitate.Tinctură de ginseng siberian este utilizat pentru tenul gras. Se clătește părul deteriorat utilizarea decoct. Ciorbe din rădăcini sunt utilizate pentru clătire cu stomatita, inflamarea gingiilor.

Ceaiul Ginseng Siberian calmeaza sistemul nervos si tonifica corpul.


contraindicații Siberian ginseng

Care sunt contraindicații cu utilizarea acestei plante? Contraindicat pentru copii sub 15 ani, cu mastita, obezitate, hipertensiune arteriala.


Eleutherococcus fotografie:

Video: Ce plante pot fi cultivate în grădină

Proprietatile curative ale plantelor si remedii populare TratamentulProprietatile curative ale plantelor si remedii populare TratamentulProprietatile curative ale plantelor si remedii populare Tratamentul

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit