ZdorovGuru.com

Rostopasca - proprietăți medicinale

Video: rostopască proprietăți medicinale și contraindicații

Astăzi, subiect de conversație va rostopasca. Acest articol va vorbi despre proprietățile sale benefice medicinale, modul de utilizare a acestei plante în medicina populară și când nu ar trebui să facă.

Ce este rostopască? Este o planta erbacee perena, înălțime până la 90 cm max. subramose rădăcină, rod. Rostopasca rizom scurt, cu multe capete. Lamă de iarbă cu nervuri, gol la interior, dens ramificat, acoperite cu fire de par, scoate în evidență pe sucul de portocale fractura. Frunzele sunt alterne, penate, pinnatisect, gri de jos, verde deschis sus. Când flori rostopască? Din mai până în iunie. Fructul plantei - o cutie. Când fructele se coc? Fructele se coc in iulie-septembrie.

Rostopască proprietăți medicinale utile

Ce proprietăți utile au această plantă? Rostopască conține alcaloizi chelidonină, sanguinarină, și altele asemenea. Plant este bogat în acid ascorbic, caroten, contine saponine, flavonoide, acizi organici, amar, substanțe rășinoase.

Rostopască are chelidonină, acțiunile sale și proprietăți mult ca morfina. În proprietățile de bază rostopască - coleretice, antispastice, antiinflamatoare.

Video: rostopasca. Proprietatile curative rostopască

Chelidonină calmant, sedativ, acțiune antispastică, are de asemenea proprietăți bradicardice, hipotensive.

În rostopască este alcaloid protopină, acesta poate creste tonusul musculaturii netede și reactivității scade sistemul nervos autonom.cheleritrină alcaloid conținut în rostopască are un efect de iritație locală.

Rostopasca este utilizat în medicina populară

Așa cum este utilizat în medicina populară rostopască? Planta este utilizat pentru tratarea unui număr de boli: afectarea functiei intestinale, ficat, stomac, vezică biliară, inflamația pochek- a gurii și nazofaringelui, precum și pentru tratamentul alergiilor urinare routes-, hipertensiune si cancer.

Video: rostopasca. proprietăți și contraindicații utile.

Rostopască utilizate in tratarea bolilor de piele: condiloame eliminate, papilom, psoriazis, trata acneea, eczeme, boli fungice.

contraindicații rostopască

Care sunt contraindicatiile a rostopască? Suc de rostopască este otrăvitoare, iar utilizarea sa este posibilă numai după consultarea cu medicul! suc de rostopasca Supradozaj poate duce la consecințe negative pentru sănătate.

Video: Rostopasca ca ginseng! Proprietăți medicinale de rostopască.

Contraindicat să ia medicamente angină rostopască, astm, epilepsie, boli neurologice.

fotografie rostopască:


Proprietatile curative ale plantelor si remedii populare TratamentulProprietatile curative ale plantelor si remedii populare TratamentulProprietatile curative ale plantelor si remedii populare Tratamentul

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit