ZdorovGuru.com

Gaultheria - proprietăți medicinale


În această publicație veți învăța despre Wintergreen. Vei afla despre proprietățile sale benefice și metodele de aplicare. Precum și face cunoștință cu contraindicațiile pentru utilizarea acestei plante.
Ce este arbustul? planta perena, rizom lung. Are erect, tulpina tuporebristy, înălțimea lui de 30 cm, ușor pieloase, lucioase, rotunde sau frunze ovale. Florile sunt de culoare alba sau roz sunt colectate în inflorescență și ușor miros de crin din vale. Fructe de perișor - aplatizate korobochka- globular Când florile de plante? Inflorirea are loc în perioada mai-iulie. Acesta creste in amestec, rasinoase, păduri de foioase rar, în zona de munte-pădure, în locuri umede, în zonele de câmpie boreale.

Gaultheria proprietăți medicinale utile

Așa cum este utilizat în medicină arbustul? Folosit în medicină pentru boli ale sistemului genito-urinar. Arbustul are hemostatice, proprietăți anti-inflamatorii, antiseptice, diaphoretic si diuretic.

Cu tratate wintergreen inflamatia vezicii urinare, rinichi, trompe uterine (anexita), cancerul de prostată, cavitatea bucală și gât.

Atunci când boala de ficat, prostatita, cistita, diabet, boli ale femeilor, ascită ca coleretic, antipiretice, și de a folosi infuzii și decocturi sedative arbustul.

Pentru vindecarea rapida si tratamentul taieturi, rani purulente, ulcere, utilizați bulioane, pulbere, wintergreen suc proaspăt.

In arbustul ginecologie iau adesea infertilitate, anexita cronica, endometrioza, tratează wintergreen tuburi de ocluzie. Decoctul de perișor cu miere ia băutura lor în loc de ceai.

Planta este de mare interes pentru prezent în medicina populară și științifică și astfel să continue să studieze proprietățile sale medicinale.

cerere arbustulCum se utilizează această plantă în diferite domenii? ulei esential de perișor ca antiseptic utilizat în cosmetologie. Este un medicament indispensabil pentru tratamentul bolilor de piele și utilizări de îngrijire a pielii. Tratează acneea și scabie.

Eficace in tratamentul celulitei este (atunci când sunt combinate cu alte uleiuri esențiale).

contraindicații wintergreen

Are Gaultheria contraindicații? Este necesar să se utilizeze cu precauție când Gaultheria hipervâscozitate, varice, tromboflebita, presiune redusă.


Wintergreen fotografie:


Proprietatile curative ale plantelor si remedii populare TratamentulProprietatile curative ale plantelor si remedii populare TratamentulProprietatile curative ale plantelor si remedii populare Tratamentul

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit