ZdorovGuru.com

Wild ridiche de droguri - proprietăți medicinale


În acest articol, ne vom concentra pe droguri ridiche sălbatică. Puteți face cunoștință cu proprietățile curative benefice ale acestei plante, să știe unde poate fi utilizat, și dacă există o contraindicație pentru utilizare.

Video: Papadie - proprietăți terapeutice utile, preparatele de păpădie

Ce este de droguri ridiche sălbatică? Una - sau bianuală înălțimea plantelor erbacee de 25-50 cm tulpinile sunt acoperite cu par scurte si lungi, groase, ramificare .. Frunzele stem superioare sunt mici, lanceolate, sesile, lanceolate sau sagital, zubchatye- frunzele inferioare pețiolate, cu oblong-yaitsevidnymi segmente laterale neregulate dințate, disecată-runcinate.

Florile sunt mici, de culoare galbenă, de a crea o perie Spike scurt.

Fructe păstăi -lantsetno în formă de sulă. Semințele sunt otrăvitoare.

Când florile de plante? Înflorire de la mijlocul lunii mai până în noiembrie. Când fructele se coc? fructoase în luna august.

Wild ridiche droguri proprietăți medicinale utile

dacă planta are proprietăți de vindecare? sunt utilizate părțile aeriene ale ridiche medicament sălbatic pentru tratamentul bolilor tractului respirator.

Wild de droguri ridiche indicat pentru catar pulmonară, catar și inflamație a laringelui, pentru a face față cu sforăit.

ridiche Wild a fost mult timp medicamentul utilizat pentru tratamentul bolilor pulmonare. În medicina tibetană este folosit pentru a suprima simptomele de intoxicație alimentară.Diuretic, antiinflamator, bronhodilatator, efect cicatrizant este utilizat pentru diaree, diabet, pancreatită cronică, bolile hepatice. infuzie ridiche sălbatică aplicabilă la amigdalite, faringite, durere în gât și astm.

În medicina populară, folosit la răgușeală, durere în gât, pierderea vocii.

Herbalists au folosit flori suc de ridiche sălbatice de droguri pentru bronsita, ca expectorant,

în boli ale tractului gastrointestinal, și ca agent de intinerire.

utilizarea ridiche sălbatice de droguri

În cazul în care utilizează plante? utilizarea de droguri ridiche Wild pentru salate și sosuri la pește și preparate din carne. Frunzele au un gust amar și seamănă cu gust de varză, sunt folosite în salate și aluat. Semințele produse pasta de muștar european.

contraindicații de droguri ridiche Wild

pir, proprietăți medicinale: Video

Care sunt contraindicatiile gulyavika de droguri? doze excesive pot afecta otrăvirea inimii sau cauză. ridiche Wild nu este recomandat pentru a fi utilizat în cazul în care bolile vezicii biliare, în timpul alăptării, sarcina, copii până la 7 litri.

Wild de droguri ridiche:


Proprietatile curative ale plantelor si remedii populare TratamentulProprietatile curative ale plantelor si remedii populare TratamentulProprietatile curative ale plantelor si remedii populare Tratamentul

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit