ZdorovGuru.com

Hrean - proprietăți medicinale

Video: hrean. Proprietăți utile și dăunătoare!


În această publicație vom descrie hrean. Vei afla despre proprietățile sale benefice și metode de utilizare în medicina populară. Și, de asemenea, face cunoștință cu contraindicații la utilizarea acestei plante.

Video: Boris spune despre proprietățile curative ale hrean

Ce este iadul? planta perena scăzut din familia de varză. Au un miros puternic de frunze bazale ale acestei plante. Hreanul rădăcină într-un puternic și lung, tijă, alb. Stem erect ramificare, ea are 3 tipuri de frunze: stalked, stem, bazale. Când florile? Iunie-iulie. În timpul tulpinile cu flori apar flori mici.

Hreanul este proprietăți medicinale utile

Ce proprietăți utile au plante? El este capabil de a crește apetitul. El are proprietatea de a sistemului digestiv interesant al organismului. Efectul pozitiv de a asigura o instalație pentru tratamentul procesului inflamator tractului urinar. Aplicați dracu 'cu pietre la rinichi și cistită. Hreanul are proprietăți bactericide, tonice, antipiretice, tonice. Și aceasta planta normalizeaza circulatia sangelui in organism.

Hreanul este utilizat în medicina tradițională

Deoarece planta este folosită în medicina tradițională? Folosit pe scara larga pentru a trata o varietate de boli. Sucul proaspat de rădăcină este beat cu angina, gripa, inflamația urechii, dureri dentare. Se recomandă utilizarea de hrean cu boala vezicii urinare, edeme, cu funcționare defectuoasă a tractului digestiv. Rădăcina infuzie de hrean folosit în epuizare scorbut, malarie, fizică și mentală. Compresele de hrean aplicate pentru durere de dinți pe obraji.

Hrean gura suc de clătire și gât cu sciatică, nevralgii și răni purulente. Sucul Root este folosit pentru gastrita (aciditate redusa).

Video: frunze de hrean desalinizarea

Comprimare de hrean poate ajuta cu dureri la nivelul articulațiilor.Hreanul este folosit în diabetul zaharat, tuse, sinuzita, masca de hrean cu pierderea parului. Rădăcinile sunt hreanului la sol într-un polysevshie cap de tocat carne și locul aplicat după păstrarea 30 de minute, se spală părul cu apă caldă. Masca face de 2 ori pe zi.

Infuzia de hrean aplică miros gurii, băi de hrean face cu gută și radiculite.

Hreanul este folosit în scorbut, osteocondroza, angina.

un suc de radacina de hrean poate îngropa 1 picătură în urechea afectată de 3 ori pe zi.

contraindicații hrean

Care sunt contraindicatiile acestei plante? Hreanul nu poate fi utilizat pentru persoanele care au ulcere gastrice, hipertensiune arterială, gastrită.
Foto Hrean:

Proprietatile curative ale plantelor si remedii populare TratamentulProprietatile curative ale plantelor si remedii populare TratamentulProprietatile curative ale plantelor si remedii populare Tratamentul

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit