ZdorovGuru.com

Fumăria officinalis - proprietăți medicinale


Ceea ce planta se numește Fumaria officinalis? Ce proprietăți medicinale utile de care dispune și ceea ce este utilizarea sa în medicina tradițională? Aceste întrebări despre Fumaria officinalis, precum și contraindicațiile acestuia sunt descrise în acest articol.

Fumaria officinalis - o plantă anuală a Dymyankovyh familiei. Tulpina dymyanki în înălțime și 30 cm în sus sau în poziție verticală, opuse, disecată frunze acoperite lineare penate. Flori violet-roz putin, colectate în inflorescență Spike. infloreste Fumaria officinalis de la începutul verii până la mijlocul toamnei, fructe de toamna, fructe - aplatizate de nuci. locație în creștere - pajiști, câmpuri, lângă case.

Fumaria officinalis proprietăți medicinale utile

Ce efect curativ util al Fumaria officinalis? Datorită conținutului în alcaloizi dymyanki, flavonoide, amărăciune și dymyanki mucus utilizate în scopuri medicinale.

Fumaria officinalis are krovoochistitelnoe, laxativ antispastic, diuretic și ușor, colagog, sedativ, diaforetic, calmant proprietăți terapeutice utile.

Fumaria officinalis utilizate în medicina populară

Așa cum se utilizează Fumaria officinalis în medicina populară? Fumaria officinalis în medicina populară și oficială este utilizat pentru a trata diferite boli.

Video: albăstrea (Centaurea cyanus).

Fumaria officinalis indicat pentru tratamentul de vărsături, constipație, tulburări ale vezicii biliare, pentru a stimula apetitul, crește funcția secretorie și motorie a intestinului și a stomacului.Ca un agent auxiliar în dymyanki pe bază de plante utilizate în tratamentul răcelilor, însoțite de tuse.

Cu succes tratează dymyanki și isterie, și depresie. Ajută la o durere de cap, bărbații ajută să facă față cu impotenta, iar sucul său vindecă herpesul și piele erupții cutanate.

Fumaria officinalis contraindicații

Există contraindicații pentru utilizarea Fumaria officinalis? contraindicații grave la utilizarea nu dymyanki descris, ci ca o plantă otrăvitoare, ar trebui să fie exact doza doderzhivatsya, precum și utilizarea sa nu este recomandat pentru persoanele cu ulcer, gastrita giperatsidnyh, colelitiaza, leziuni organice ale sistemului circulator și femeile gravide.

Video: officinale Leuștean (Levisticum officinale)

În caz de supradozaj există durere în abdomen.

Fumaria officinalis fotografie:

Proprietatile curative ale plantelor si remedii populare TratamentulProprietatile curative ale plantelor si remedii populare TratamentulProprietatile curative ale plantelor si remedii populare Tratamentul

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit