ZdorovGuru.com

Eleutherococcus: proprietăți terapeutice și aplicarea

jeleuterokokkEleutherococcus se referă la chaparral, caracterizat prin aceea rizom orizontal de ramificare. Trunchiuri au ramificat atins înălțimea de patru metri, acoperit cu un număr mare de piroane. La un butoi de mare este un număr mare de frunze, acestea sunt situate pe tulpini lungi. Pe lângă faptul că Ginseng Siberian are frunze bazale, el are un număr mare de alte frunze ascuțite cu pețiolele lungi.

Descriere Eleutherococcus

Florile plantei sunt de mici dimensiuni, situate în partea superioară, sunt colectate într-o inflorescență umbrelă. plantă înflorită începe în luna august, fructele sunt gata în luna octombrie. În interiorul conține un număr mare de boabe de semințe mari, care le-au aplatizat părți. Germinează în al doilea an, deoarece embrionul este subdezvoltată lor.

Există plante în China, Japonia, Coreea, Rusia, South Sahalin. Adesea, aceasta poate crește în apropierea munților, printre tufișuri. Eleutherococcus poate multiplica în diverse moduri - prin stratificare folosind sămânță, diviziunea spray, etc.

Atunci când metoda de reproducere a semințelor, este important ca semințele au fost stratificat. Semințe de pre-pus în nisip, ar trebui să fie umed. Semințele ar trebui să se ridice în picioare în căldură, atunci acestea ar trebui să fie mutat într-un loc răcoros. Semănați-le are nevoie un strat gros. În cazul în care solul este lumina, însămânțarea va fi profund. Planta crește destul de încet, pentru al treilea an poate fi de 25 cm în înălțime.

Grija ginseng siberian nu este complicat, planta trebuie în mod necesar să se hrănească în mod constant și apă. În acest scop, minerale, îngrășăminte organice. Așa că planta nu este ucis, trebuie să acoperi pentru iarna. Rețineți că Eleutherococcus mânca mouse-ul, se poate deteriora foarte mult după frig intens.

Beneficiile Ginseng Siberian

Planta conține o mulțime de substanțe sănătoase, se pare că compoziția sa pe ginseng. Planta este un Hardy, folosindu-l poate îmbunătăți performanța. Este folosit pentru a spori tonul corpului. Cu Eleutherococcus poate îmbunătăți starea sistemului nervos, a scăpa de simptomele de oboseală, are un efect pozitiv asupra rezistenței fizice și mintea.

În medicină, în valoare acest tip de plante, folosit de multe ori rizom, ar trebui să fie recolta în primăvara devreme. Planta are o putere de vindecare, conține rășini, glicozide, o cantitate mare de gumă, uleiuri esențiale, alte substanțe biologic active. Adesea utilizate extractul lichid, tinctura cu Eleutherococcus, folosindu-se poate îmbunătăți starea sistemului nervos central.

Droguri, ca din care o parte conține ginseng siberian este utilizat în cazul oboselii mentale, fizice. Planta are un efect tonic, adaptogen asupra organismului. Utilizarea plantelor poate îmbunătăți rezistența organismului și este utilizat pentru a crește apetitul, pentru a îmbunătăți metabolismul vederii, sistemului nervos central. Eleutherococcus cel mai bun remediu pentru vindecarea pielii deteriorate.

Video: Otetul de mere: Proprietăți utile și aplicații

Utilizarea Eleutherococcus

Planta este adesea folosit pentru scăderea tensiunii arteriale, în diferite situații de stres. Ca medicament profilactic în timpul infecției virale. Efectele pozitive ale plantelor asupra organismului, folosindu-l poate îmbunătăți funcționarea pulmonare. Utilizarea excesivă a instalației nu este necesară, aceasta duce la excesul de greutate.Utilizarea Eleutherococcus poate imbunatati vederea, auzul. Se recomandă utilizarea în ateroscleroza, nevroze, dacă femeile infertilitate si probleme menstruale.

ginseng siberian este un membru al tincturi, care sunt sfătuiți să se aplice în cazul în care seboree pielea unei persoane. Acesta poate fi clătit părul deteriorat. rădăcini bazate pe Bulion sunt utilizate pentru inflamații ale gingiilor, stomatită, clatiti gura in fiecare zi.

Se prepară o tinctură de Eleutherococcus este simplu, aveți nevoie de o rădăcină a plantei - 100 de grame de vodca - 2 cani, infuzare timp de aproximativ două săptămâni, nu uitați să intre în drum. Apoi tinctura se filtrează, bea nu mai puțin de 30 de picături în dimineața, după-amiaza și seara. folosit ca o mască din exterior, face loțiuni, Wipe instrument.

Mai ales ceai util, care a inclus găsit Eleutherococcus. Pentru ao pregăti, va prinde rădăcini și apă clocotită. Toate timp de 10 minute. Se răcește, beat ca un ceai în dimineața, după-amiaza și seara. Deci, este posibil să se tonifica corpul, acest lucru este cel mai bun sedativ pentru sistemul nervos.

După ce a luat cursul tratamentului cu medicamente pe baza de Eleutherococcus, puteți îmbunătăți în mod semnificativ sistemul imunitar, pentru a restabili functia sexuala. Medicamente cu ginseng siberian este utilizat în probleme ale sistemului nervos, depresia, nevroza.

ginseng siberian este utilizat pentru a spori functiei cardiace. Sfătuiți să ia nu mai puțin de 25 de picături de două săptămâni, astfel încât să fie încurajate, îmbunătățirea sănătății, creșterea eficienței. Aceasta înseamnă că gripa este apreciată în special în timpul iernii, când este frig și de atac SARS.

Pentru vindecarea rănilor sunt sfătuiți să utilizeze pudra din frunze, aceasta va ajuta sa scape de pustule, abcese, vindecă epiderma. Eleutherococcus rădăcină este utilizat pentru tratarea amnezia este luată această plantă și 50 de grame de apă - 1 litru. Totul se fierbe timp de 20 de minute. Bea nu mai puțin de 4 cesti pe zi, puteți adăuga un pic de miere.

Frizerilor sunt sfătuiți să folosească ginseng siberian dacă aveți seboree, problema caderii parului, parul devine slab si fragil. Pentru a vă proteja împotriva pierderii, este necesar să se freca pielea cu tinctura de Eleutherococcus. Pentru a îmbunătăți efectele sale sunt sfătuiți să bea în interior, nu mai puțin de 5 picături de trei ori pe zi.

Deci, Eleutherococcus - o plantă medicinală, care poate fi utilizat în afara și în interiorul. Este imposibil să-l utilizați numai dacă sunteți hipersensibil.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit