ZdorovGuru.com

Cum de a trata un dinte inflamat la domiciliu

decât pentru a trata un dinte dureri la domiciliu

În cazul în care persoana durere de dinți face o decizie, decât de a trata un dinte dureri la domiciliu. Durere în dintele este de multe ori mai rau seara sau noaptea, astfel încât rândul său, imediat la dentist nu va funcționa. Pentru a doterpet pentru a vizita la dentist, oamenii folosesc o varietate de ucigași neobișnuite și durere. Se pare că pentru anestezie a dintelui în cursul sunt mijloacele la îndemână.

Video: Cum de a calma durerile de dinti sau dinte trage nou)

Treat dinte inflamat - Cauze, simptome, sfaturi

dureri dentare prin ceea ce daune prin smalț său, dentina, pulpa, în care nervii care sunt în pulpa sunt afectate de condițiile din cavitatea orală. Mai ales de multe ori durerea apare în dinte atunci când consumul de alimente prea rece și la cald, acru, amar, picant, precum și cu un ascuțit inhalarea de aer proaspăt.

Video: Cum de a elimina rapid o durere de dinți acasă. Ajută la Accesat!

Durere în dinte apare la prima crescendo ușoară, treptat. Uneori, atunci când durerea raskusyvanii alimente solide se manifestă acut, este incredibil de puternic. durere de dinți poate fi însoțită de umflarea gingiilor din jurul dintelui pacientului. Acest lucru se întâmplă adesea prin abcesului in dinte. simptome infecție purulentă manifestate prin dinte ascuțite - inflamația și umflarea gingiilor cu supurație albastru-roșu, cu un miros neplăcut din cavitatea supurative specific.

Pentru a trata o nevoie dinte să vă faceți griji cu privire la dezinfectarea gurii. Acest lucru are un efect pozitiv asupra dintelui în sine, gingii inflamate și distrage atenția de la durere de dinți. Pe dintele poate pune o bucată de slănină, dovleac, sfecla, mesteca o bucată de propolis.

Video: durere trata zub.kak zuby.kak elimina o durere de dinți.

Cum de a trata un dinte inflamat la domiciliuLa domiciliu, lupta durere de dinți cel mai bine cu analgezice sau distragere a atenției. Puteți utiliza ceaiuri de plante și modul în care metodele de tratament distrage atenția. Metodele tradiționale împotriva dentare următoarea durerii.

1.Lidokain. Dinte dacă există semne de supurație, se spală cu apă oxigenată din seringă. Dacă puroi nu este prezent, este suficient să clătiți decoct din gura galbenele. Pentru a atașa vată dintelui, îmbibat cu o soluție de lidocaină (fără manifestări alergice medicament activ). Durerea va avea loc de ceva timp, dar un mijloc - nu un instrument de vindecare, ci doar o modalitate de a opri durerea.

pastă 2.Zubnaya. Pasta de dinti tip Sensidina este folosit ca o durere de eliberare. În primul rând este necesar pentru a curăța dinții cu această pastă de dinți, clătiți balsam sau bulion de plante medicinale. Apoi, a pus un bob de mazare pe un dinte Sensidin pasta de dinti. Efectul analgezic durează câteva ore.

La prima ocazie de a vizita la dentist.

fapt interesant

boli purulente dintilor trebuie tratate, și, desigur, în timp util. Deoarece infecția cu focalizare purulente pătrunde cu ușurință vasele de sange care transporta sange la creier. Nu este sigur, deoarece aceasta poate duce la dezvoltarea de meningita purulentă sau a altor boli septice.


apa de gura naturala la domiciliu pe ierburi video de:

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit