ZdorovGuru.com

Copilul nu cădea copil dinți - Cauze

U rebenka ne vyipadayut molochnyie zubyi - prichinyiÎn cazul în care copilul a început să cadă dinți pentru copii și să crească în locul lor - „adult“ rădăcină, aceasta este o cauză reală pentru mândrie părintească și bucurie. Copiii se înțeleg importanța acestui eveniment - în cazul în care cade brusc dinte, ei sunt fericiți să aducă mama sau tatăl lui, așa că au lăudat și le-au acordat cu ceva delicios. De aceea, fiecare părinte va fi semne de intrebare - atunci când copilul lor va cădea dinții de lapte? Ce se întâmplă dacă acestea nu cad? Acest lucru este normal sau nu, și poate că e un fel de boală? În acest articol vom încerca să răspundă la cele mai frecvente întrebări și pierderea dinților relativ nevypadeniya primare la copii.

întrebările părinților și răspunsurile acestora

  • La ce vârstă ar trebui un copil cad dinții de lapte?

Acest proces este pe cale durează de mai mulți ani - aproximativ șase până la opt ani. Mai mult decât atât, primul dinte copilul cade in varsta de 6 ani (poate mai târziu poate fi utilizat - totul depinde de dezvoltarea fiziologică a copilului). Și aici există anumite criterii, pentru că toți copiii sunt diferite. Mai mult decât atât, noi trebuie să avem în vedere faptul că, în ceea ce privește fiziologie, băieți dinții cad mult mai târziu decât fetele.

  • Care sunt dintii cadea în primul rând, și ceea ce - ultima?

Primul este să renunțe la incisivii centrali, apoi - cade incisivi centrali superiori. Dar, din nou - nu este necesar și nu este un model. De-a lungul timpului, de îndată ce copilul este de aproximativ 7-8 ani, se încadrează incisivii laterali - superioare și inferioare.

Molarii superiori încep să cadă cu vârste cuprinse între 8 la 10 ani între-în 9-11 ani - canini superioare și inferioare klyki- în 11-13 ani - molarii mari inferioare și superioare mari.

Din nou, nu acorde atenție la ordinea arătată aici - trebuie să înțeleagă că toate aceste procese sunt unice. De exemplu, unii copii în ultimii dinți cad, și numai apoi incisivii centrali.

  • În cazul în care copilul este de 6-7 ani, dacă este necesar să intrăm în panică și du-te la dentist?

Nu, nu intra în panică și a alerga la medic, în cazul în care vârsta de 6 ani, copilul nu a scăzut un singur dinte copil. Nu toți medicii sunt conștienți de faptul că perioada (datele) pierderii dinților depinde exclusiv de o serie de factori: genetica, locul în care copilul (radiația de fond, condițiile de mediu) are reședința. În plus, în cazul în care copilul este în mod constant bolnav, acest lucru va afecta, de asemenea, modul în care, atunci când acesta va cadea dintii. Nu este așa de rău, în cazul în care dinții copilului tău va cădea după 7 ani, teama și experiența necesară în cazul în care dinții de copii cad mult mai devreme decât această vârstă. Apoi, ar trebui să fie necesar să se refere la specialisti - un medic pediatru si dentist.

Video: Cum de a smulge copilul dreapta dinte? extracția dentară Funny

Daca un copil are dinți pentru copii au început să cadă înainte de 6-7 ani, acesta este un bun motiv să-l arate la dentist. Acest fenomen nu este fiziologic normal.

  • De ce un copil intră dinții de lapte?


Aici este necesar să se apeleze la anatomia umană. La adulți, există doar 32 de dinți - 16 dintre ele se vede in maxilarul superior si 16 pe partea de jos. La copiii mici, doar 20 de dinți de lapte. În cazul în care o rădăcină permanentă dinte începe să erupă într-un copil, aceasta înseamnă - va cădea în curând copilul dinte pentru a face acel loc.

  • Copilul se simte durere cand dintii de lapte cad?

Video: In Spider-Man a pierdut un dinte! Cum să renunțe primii dinți de lapte la copii

Nu, nici o durere copilul nu se simte la pierderea dintilor de foioase. Inițial, copiii absorbit (medicale dentare pe termen) rădăcină copil dinte. Apoi, după un dinte nu este nimic pentru a menține gingiilor, el începe treptat să se destrame. După un timp de un dinte cade, iar copilul nu va observa. Nici o durere la pierderea de copii copil dinți nu suferă. În cazul în care copilul căzut dintele va începe în curând să înmugurească permanente „pentru adulți“.

  • Pot să proprii „se agită“ copilul dinte și să încerce să-l scoate afară?

Nu, nu, în nici un caz nu poate fi - nici părinții, nici copii. Adulții ar trebui să explice și, dacă este necesar - să interzică copilului să atingă dinții de lapte. De ce? Pentru că în timpul pierderii dintilor de lapte gume sunt deschise, ceea ce înseamnă că copilul este pus în gură infecție - ca urmare a dezvolta un proces inflamator, și să înceapă probleme serioase cu dintii lor. Aceeași regulă se aplică la rana rezultată în urma dinte copil a căzut - atinge mâinile ei este strict interzisă.

  • De ce dintii permanenti copilul urca curbe și lapte înainte erau netede si frumoase? Ce se poate face în acest caz?

Video: trage primul dinte de lapte # PapinyBudni

Acest proces se datorează faptului că după ce copilul (până la un an, un an și jumătate) dinți pentru copii erupă, nu există nici o diferență între ele. Prin urmare, un astfel de set de dinți va fi frumoasă și netedă. Deci, ar trebui să fie, aceasta este norma.

Cu vârsta (după 2 ani), copilul incepe sa creasca maxilarului (precum și restul organelor și masa osoasă întreg). Treptat, până la vârsta de 6-7 ani între dinții de lapte apar intervale. De asemenea, este normal, ca dinții permanenți anatomică adulți dimensiuni mult mai mari decât lactate. În cazul în care până la vârsta de 6 ani intre dinti pentru copii nu sunt formate intervale, dintii permanenti nu se încadreze în aceste spații mici. Ca urmare, copilul a format dintii stricati.

  • Ce se întâmplă dacă între dinți pentru copii la 6 ani copilul nu este format intervale?

Există doar o singură cale de ieșire - sfaturi dentist. Pentru că, dacă nu ajuta copilul în această etapă, apoi mai târziu, într-un mai adult, trebuie sa apeleze la un specialist ortodont (dintii stricati aliniat numai cu bretele speciale).

De asemenea, motivul pentru tratament la dentist in timpul pierderii dintilor de lapte la un copil sunt simptome și plângeri ale copiilor, ca durere severă și gingiilor mâncărime. medicii prescriu de obicei la copii vitamine pentru ingestie (acestea vor ajuta la imbunatatirea sistemului imunitar) si geluri speciale pentru a întări smalțul dinților.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit