ZdorovGuru.com

Cum de a trata dintii acasă gravidă

Video: tratament la rece. Cum de a vindeca o răceală la domiciliu. Secreții nazale în timpul sarcinii pe buza

modul de a trata dintii gravide la domiciliu

Nu cred că o femeie gravidă a avut o întrebare, modul de a trata dintii gravide la domiciliu. Unii oameni cred că gravidăabsolut nu pot fi tratate pe dinți, deoarece va afecta copilul sau ea mama expectativă este speriat, și din nou, acest lucru va duce la consecințe negative pentru sarcină. Dar, de fapt, acest lucru nu este absolut adevărat! O vizita la dentist o femeie gravidă este importantă și necesară, și tratamentul stomatologic de către un medic este o condiție prealabilă pentru o bună sănătate a mamei și a copilului. La domiciliu, putem lua doar măsuri pentru a ajuta la reducerea simptomelor de boli ale dinților și așteptați pentru moment convenabil pentru vizite la medic.

Video: un test de sarcina la domiciliu, folosind bicarbonat de sodiu

Cum de a trata dintii gravide - sfaturi.

Sarcina pe dinții care nu afectează cel mai bun mod. Aceasta este o parte din vina, iar cele mai multe mame, deoarece dinții în timpul sarcinii au nevoie de îngrijire și control al sănătății lor speciale. Cu deplină responsabilitate, declar că, dacă urmați toate recomandările, dinții sunt absolut nu fie rănit în timpul sau după sarcină. Primul lucru pe care trebuie sa vizita la dentist, asigurați-vă că la prima sarcină și spre sfârșitul anului. Dacă aveți o mică gaură în dinte - doar du-te la zubniku, nu se așteaptă complicații. De asemenea, alte proceduri de tratament este interzisă (acest lucru se referă la dinți protetică de albire).

In timpul sarcinii, o mulțime de calciu necesare pentru construirea unui nou organism. În cazul în care dieta un pic de calciu, este luat din corpul mamei, inclusiv dinții. Prin urmare, pentru prevenirea distrugerii bolilor de smalț și dentare trebuie să ia suplimente de calciu, bea mai mult, de preferință, lapte bătut, zer, lapte, smântână și brânză de vaci să mănânce. Dieta ar trebui să includă întotdeauna pește de apă sărată și alimente cu vitamina C (fructe și legume proaspete).

igiena gurii este de asemenea esențială pentru sănătatea dinților gravide. De curățare eliminați bacteriile care distrug dintii si folosind apa de gura (cel mai simplu - musetel bulion, galbenele, coaja de stejar, salvie) - rezultat fasten. Bacteriile care trăiesc în alimentare gura pe carbohidrati, deci trebuie să limiteze utilizarea lor. Carbohidratii se spală departe de calciu din dinți, astfel încât iubitorii de dulce, sarcina, trebuie să mănânce dulciuri în cantități mici.

Video: Cum de a determina sarcina la domiciliu

Cum de a trata dintii acasă gravidă.Home remedii populare va ajuta să așteptați pentru posibilitatea de a vizita la dentist, dar nu mai mult. Pentru tratamentul de a alege mijloacele cele mai inocente.

soluție 1.Solevoy. Folosit pentru a stinge, durerile de dinti abcese și inflamații ale dinților și gingiilor. Asigurați-hipertonice (1,5%) soluție salină, se adaugă la acestea câteva picături de tinctură de propolis / aloe / tinctura de galbenele / sodă și se clătește bine cavitatea orală.

coaja de stejar 2.Otvar. Potolește durere de dinți, ucide bacteriile, reduce inflamatia si intareste gingiile. termos Zaparte din scoarță de stejar sub formă de căldură folosind apa de gura.

Deoarece dintele pentru anestezie eficientă poate mesteca o bucata de propolis.

Sfaturi utile.

Când vizitați medicul dentist trebuie să spuneți medicului dumneavoastră despre sarcina. Acest lucru este de a asigura faptul că medicul dentist nu a folosit medicamente este contraindicată în timpul sarcinii. De asemenea, dacă trebuie să faci raze X, vei purta un șorț de protecție specială, care va proteja fătul de radiații.


Răspunsul video, dacă este posibil să se trateze dinții pentru femeile gravide:

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit