ZdorovGuru.com

Sore măsea de minte, ce să fac?

Video: Dacă o înțelepciune dinte inflamat care face

Bolit Zub mudrosti, chto Delat

Înțelepciunea dinți ( „pictori al treilea“, „opt“) este considerată a fi formațiuni rudimentare, care au scăzut la un om modern, de la strămoși care au consumat alimente în principal prime și trudnoperezhovyvaemuyu. Ca o regulă, „Opt“, a început să se dezvolte în oameni de la vârsta de 18-25 ani și 7% din reprezentanții tuturor nu au nici umanității „Pictori al treilea.“


Creșterea molarilor de minte este un proces foarte lung, care durează de obicei de mai mulți ani, și oferă oamenilor o mulțime de probleme cu starea de sanatate a cavitatii bucale. Ce ar trebui să facă orice persoană dacă el doare măsea de minte? Pentru a răspunde la această întrebare, haideți să aruncăm o privire mai atentă la posibilele cauze ale durerii și modalități de a le elimina.

creștere greșită înțelepciune dinte

Înainte de începerea creșterii „optari“ maxilarului uman musca este format complet, în care fiecare dinte este situată în loc. Și, uneori, dintele înțelepciunea este pur și simplu nu este suficient spațiu liber să crească în direcția cea bună. Prin urmare, „al treilea pictor“ incepe sa se rezema dintele adiacent sau creste spre obraz sau limbii, cauzând această durere, tulburări mușca și distrugerea structurii adiacente rădăcinii dintelui. În unele cazuri, creșterea anormală a „optari“ poate duce la deteriorarea periost și a proceselor inflamatorii grave.

Din această situație una - acces în timp util la un dentist. El folosește orthopantomograph ia o imagine a cavității bucale și a determina cauza durerii. Dacă este setat la creșterea anormală a „optari“ în încălcarea musca, atunci, cel mai probabil, va trebui să eliminați „molarii treia“. Auto-medicație în acest caz, absolut inutil. Înainte de a vizita un medic poate reduce durerea si medicamente pentru durere tehnici de spălare soluție de sodă.

Video: Ce să fac dacă un dinte înțelepciune inflamat. Îndepărtarea molarilor de minte în Irkutsk

Erupția molarilor de minteProcesul de formare a „optari“ poate avea loc timp de mai mulți ani. Înainte de eliberarea înțelepciunii dintele, o persoana poate simti durere la nivelul gingiilor, însoțită de roșeață, temperatura corpului a crescut și durere de cap. Durerea exacerbate de obicei, atunci când alimente de mestecat.

Video: Ce se poate face cu un dinte înțelepciune?

Durere la tăiere „Opt“ sunt situate în așa-numitul "Hood" - movile care au loc în direcția creșterii măsea de minte. Pentru a elimina cauza durerii, aveți nevoie de cât mai repede posibil pentru a face o programare la dentist. Pentru a reduce durerea, se recomandă să clătiți după fiecare masă. Dacă durerea progresează, posibila numire a analgezice. Dar, în orice caz, nu întârzie vizita la medic. De obicei, un dentist face deschiderea „capota“ și spălare dinte zona de ieșire.

Chist înțelepciune dinte

Expunerea constantă la suprafața alimentelor solide „capota“, poate duce la ruperea acesteia și pătrunderea bacteriilor în rădăcina „Opt“. Dezvoltarea procesului inflamator în zona afectată se produce chist - formarea unei capsule umplute cu lichid. La etapa inițială a unui proces inflamator poate fi asimptomatic. Cu progresia chisturi măsea de minte, omul simte durere la tumori, temperatura corpului crește, există o fondant.

Video: dentiție. Erupția molarilor de minte

Atunci când detectarea în timp util de chisturi, medicul efectuează curățarea și umplerea zonei afectate. În cazul în care inflamația sa extins la o mare parte din dinte înțelepciune, acesta va fi eliminat. Pentru a reduce durerea va clatiti gura periodic soluție de sodă sau săruri ale acestora. În cazul în care crește durere, este necesar să se ia un medicament analgezic.

Orice proces de boală în locul creșterii „Opt“ ar trebui să provoace îngrijorare. Numai tratamentul la timp la medic va dezvălui cauza exactă a durerii asociate cu dezvoltarea unui dinte înțelepciune.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit