ZdorovGuru.com

Tratamentul de nerv dentar la domiciliu

Video: Dinți - tratament, capacitate, capacitate la domiciliu

Tratamentul nervului dentar la domiciliu

Toothache apare atunci cand stimularea nervului dentar. De multe ori dureri dentare intensificat de noapte, atunci când este imposibil să se întoarcă la dentist, deci va trebui să ia un tratament pentru nervul dentar la domiciliu. Spune de modul în care remedii populare pentru a ajuta sa scape de singurul nervoase care provoaca durere, fără a rezolva întreaga problemă - un dinte rău. Deci, excursie la dentist este inevitabilă.

Tratamentul nervului dentar la domiciliu.

Cauza fenomenului numit durere de dinți devine nervul dintelui iritat. Este mult plecat, și cu siguranță nu un proces de o zi. Tooth incepe sa se descompuna după apariția cariilor, emailul cracare (utilizate fiind în același timp alternativ rece și caldă, raskusyvanii produse alimentare solide), deficit de minerale sau exces de fluor. În cazul în care efectele acestor tulburări nu sunt tratate, dezvolta leziuni profunde ale dintelui până la amvon - distrugerea pulpa dintelui, care contine nervii si vasele de sange ale dintelui.

Video: îndepărtarea și tratamentul tartrului la domiciliu.

Într-un fel, înainte de stomatologi la oameni apare venerație, deși părerea mea indecentă există medici și mai înspăimântătoare. Orice ar fi fost, nervul dintelui dureros dă avertizare cu privire la distrugerea dintelui și, dacă nu doriți să-l piardă, trebuie să-l trateze.

nerv cura dinte este dificil acasă, să recunoaștem - este ireal. Există mai multe modalități de a ucide nervul dintelui, cu beneficii de sanatate controversate. Există și alte modalități, ca să spunem așa, distragere a atenției. Acest lucru este tot felul de aplicații de pe dintele care doare - frunze de aloe, usturoi, ceapa, sfecla, grăsime, tincturi alcool de musetel, galbenele, salvie, sunătoare. Principalul lucru nu este de a face anestezie ca tincturi intern, pentru că în dimineața următoare, nici ameliorarea durerii oferit de un medic, nu mai sunt amortite.

Tratamentul nervului dentar la domiciliu.Mai întâi trebuie să decidă dacă doriți să-l omoare pe nervul dintelui, sau pur și simplu potoli o durere să aștepte pentru oportunitatea de a aborda la dentist. În funcție de obiectivele dvs., alege-ti o reteta potrivita.

1.Tsink. Ai nevoie de un ziar alb-negru, iar mai vopsea neagră ei, cu atât mai bine. Zinc ucide nervul dintelui, cu aceeași acțiune și are fum lichid, care este eliberată în timpul ziarelor de combustie și se stabilește pe o placă în formă de plăci de culoare galbenă. Vatkoj colectat cenușă și fum lichid, și se aplică la un dinte, dar ac mai degrabă doar un canal dinte să fie pre-curat steril de gunoi și a țesutului mort. Lâna trebuie să fie eliminate sau modificate în câteva ore.

2.Kozhura tinere nuci. Cuplu sau verde (dacă este necesar - și nu atât de tineri) frunze de nuc zaparivat apă clocotită și infuzat. Decoctul impregnat cu un tifon mic si se aplica pe dinte. Taninuri conținute în mucoasa tan nuc și se stinge durerea nervului dentar.

Fapt interesant.

Periajul dintilor este o măsură preventivă, avertizării bolile dentare (carie și alte) și gume (gingivita, boala parodontală, etc.), respirația urât mirositoare. Este igienic, care este purtat de persoana si profesional - a făcut dentist.


Qigong-ul pentru îndepărtarea elimina durerile de dinti sau ce să facă în cazul în care un dinte dureri de film:

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit