ZdorovGuru.com

De ce durere de dinți sub sigiliu?

pochemu bolit Zub pod plomboiUn medic dentist cu experiență, a pus sigilii, salvează permanent pacientul din durerea lui. Ce se întâmplă dacă după o vizită la dentist un dinte sub un sigiliu foarte inflamat? Într-adevăr, după proceduri dentare efectuate pot apărea durere reactivă, pentru că toate manipulările sunt efectuate printr-un fel de prejudiciu. Medicul dentist indeparteaza prima parte a dintelui, iar apoi efectuează cavitatea de curățare, scapă de pulpa intră sau medicament.

Caracteristici ale durerii în dinte sub un sigiliu

In timpul tratamentului parodontitei, pulpită durere după umplere poate deranja o lungă perioadă de timp. Disconfortul apar după atingerea și închiderea dinților. După câteva zile durerea ar trebui să meargă. Dacă aveți un prag de durere scăzut, se poate lubrifia tinctura de iod sau gingii bea analgezic.

Durere în timpul sigiliilor temporare

Destul de des, dureri de dinți sub sigiliu, care a pus temporar. În acest caz, ar trebui să fie introdusă în acest fel acționează medicamentul. Sigiliul temporară nu este de acoperire durabil, dar numai protecție temporară împotriva inflamației, contactul cu produsele alimentare. Pune-l în carii profunde și neglijate, parodontita, pulpita.

Supraestimarea sigiliului pe muscatura

Durerea in dinte ar putea fi rezultatul alergii, pierderea de umpluturi și a practicilor de igienă de bază nu au fost urmate. O cauza comuna a durerii sub sigiliul este că acesta este prea scumpe prin muscatura. Un medic dentist experimentat va examina cu atenție toate, materialul de lustruire pentru umpluturi, pentru acest pacient produse de ros copie de hârtie. Asigurați-vă că insista ca medicul atent verificată după umpluturile set de dinți. Vă rugăm să rețineți că poate provoca disconfort, chiar și o ușoară schimbare în cantitatea de umpluturi. De asemenea, este în valoare de având în vedere că fălcile opuse exercită o presiune puternică atunci când este umflat sigiliu. Ulterior observat:

 • pastă post-traumatic.
 • parodontita traumatizante.
 • Deplasarea mandibulei.
 • disfuncțiilor temporomandibulare.

Alergia la sigilii metalice

Video: De ce dureri de dinți după etanșare? Care este restaurarea unui dinte? spun experții

Pacientul cu scopul de a economisi alege umplere ieftine, astfel încât dintele începe să răspundă la rece, la cald. Aceste garnituri dispar rapid și pot ajunge în parodonțiu.

Ca o regulă, umpluturi auto-întărire nu au aceste probleme: ei nu stau jos, placa se formează pe ele.

Durerea sub sigiliu și inflamație

Medicul nu poate oferi o garanție de 100% că dintele cu noul sigiliu nu va primi bolnav. Destul de des există situații când ma doare un dinte din cauza infecției. De asemenea, disconfortul continuă:

Video: De ce o durere de dinți la un nerv de la distanță?

 • Parodontita.
 • La pulpita.
 • Atunci când o periuță de dinți.
 • Cariile repetate.

Neaparat la prima durere, du-te la dentist, în caz contrar acesta poate duce la eliminarea completa a dintelui.În cazurile severe, o durere de dinți are loc în cazul în care nu au fost curățate calitativ de țesut cariat în inflamație aseptică, care deshidrata cavitatea dintelui.

Pulpita însoțită de durere paroxistică nocturnă severă, care apare fără stimuli. Forma cronică pulpitei este însoțită de dureri dureri periodice.

Parodontita provoaca durere, atunci când izbește tisulare profunde. În acest caz, perturbat complet integritatea parodontale, astfel încât există un sentiment „crescut dinți.“ Prin sigiliul nu poate fi atins, se poate da la partea din spate a capului, templul și urechea. Forma cronică de parodontită apare fără durere, dar doare să muște, există un sentiment de plenitudine a dintelui.

chist dinte dezvoltă pentru o lungă perioadă de timp, cu nici o durere la început. Totul se termină complet rupt maxilarul. Ce este un chist? Această cavitate patologică care are un perete dens și moale lichid. În cazul în care chistul se execută, o persoană începe să perturbe aceste simptome:

Video: De ce durere de dinți după îndepărtarea nervului?

 • slăbiciune generală.
 • dureri de cap severe.
 • Temperatură ridicată.
 • Periostită.
 • sinuzita cronică.

Atenție! Tehnici moderne păstra dintele în stomatologie. Dar daca infectia a intrat in buzunarele parodontale, corpul dintelui, acolo radacina fisura, a început să se rupă în jos tesutul dintelui, este necesara procedura chirurgicala orala.

Metode de tratare a toothaches sub sigiliu

În primul rând, medicul dentist cu atenție familiarizat cu istoricul pacientului, afla ce durere sunt în cauză. Apoi, o radiografie este administrat. În funcție de ceea ce ea va fi numit tratament.

Tratamentul parodontitei are etapele de bază ale:

 • Asigurați-anestezie injecție în guma de mestecat.
 • Folosind un burghiu, medicul dentist burghie mort din pulpa, bolnave.
 • Extinderea și pregătite pentru umplerea canalului dentar.

În acest caz, dacă procesul inflamator declanșat de umplerea necalitativ, setați sigiliul este îndepărtat cu grijă. În cazul acumulării de puroi de curățare necesar, antiseptice de prelucrare. Vă rugăm să pus o umplere temporară cu medicament. Dacă totul merge bine, o etanșare permanentă este stabilită în a doua zi.

Este periculos când rădăcina dintelui se formează granule purulente. În acest caz, toate canalele sunt mai întâi curățate și apoi instalat într-o cavitate dentară cu tampoane de bumbac și ingredientul activ este aplicat un sigiliu temporar. Pentru a elimina umflarea gingiilor, un antibiotic este prescris. După 2 zile canalul dentar este tratat din nou cu o soluție antiseptică și sigiliu instalat.

Astfel, pus în scenă în mod corespunzător sigiliu este o problemă reală, deoarece duce la durere de dinți severă. Pentru a nu trebuie să sufere, și pentru a pune sigiliul, trebuie să respecte în mod constant bună igienă orală, pentru a evita leziunile dentare. Dacă aveți nevoie pentru a trata contactul dinte un dentist cu experiență, care lucrează cu noul echipament. De asemenea, nu vă zgârciți la umpluturilor. Alegeți produse de înaltă calitate, asa ca va dura o lungă perioadă de timp și nu vor avea diferite efecte secundare. Salvarea pe sigiliul, vei regreta cu timpul, pentru că, după ceva timp va trebui să repete procedura din nou.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit