ZdorovGuru.com

Cum putem ucide nervul dintelui

decât vă poate ucide nervul dintelui

Durere de dinți este suficient de puternic, iar câteva ore mai târziu, omul complet obositoare. Dacă nu puteți accesa la un doctor, ar trebui să știi ce poate ucide nervul dintelui. A face-o la domiciliu este riscant, este necesar să se cântărească beneficiile și dauneaza evenimentului. Deși oamenii au suferit mult timp de la durere de dinți, gata să ia oricare dintre măsurile sale de calmare a durerii. Trebuie să spun că vizita la dentist în mod inevitabil, mijloacele propuse în acest articol, da un efect temporar.

Cum putem ucide nervul dintelui - sfaturi.

nevralgii dentare se produce atunci când distrugerea smalțului dinților și formarea așa-numitului cav - canal penetrant interiorul dintelui la pulpa, unde nervii sunt împreună cu vasele de sânge. Acesta este un proces îndelungat, de obicei, începe cu leziuni carioase ale dinților cauzate de probleme de aprovizionare cu defecte salivație, reproducerea bacteriilor cariogene, leziuni dinte. dureri dentare ale nervilor apar sub acțiunea alimentelor calde și reci, acide, picant, sărat, băutură iritant, solide, contuzii falcile de aer rece.

Quench durere de dinți nu este atât de ușor. Mai bine decât analgezice, cum ar fi dipyrone sau Pentalgin amorti dinte, nimic nu poate. Puteți aplica un anestezic local, cum ar fi lidocaina. Deoarece acest medicament se poate face aplicarea pe dinte.

Cum putem ucide nervul dintelui - acasă înseamnă.

Cele mai multe dintre metodele populare sunt distrag atenția și opera lor de scurtă durată. Atunci când o durere de dinți aplică clătire decoct de plante, cum ar fi coaja de stejar, pelin, galbenele, salvie. Sau aplicarea locală a făcut din multe instrumente disponibile, în principal, de origine vegetală. Dar pentru a ucide nervul dintelui, veți avea nevoie de alte instrumente complet. Cel mai dificil - este de a face un material lovit direct pe un nerv. Pentru aceasta este necesar pentru a șterge canalul dintelui (gol), cu un ac, focul prăjit lumânare, și apoi se clătește gura.fum 1.Zhidky și zinc. Pe o placă curată ars de hârtie cu un model negru, și apoi rapid la fum lichid nu neîntărită lână colectat cenușă și strat galben pe placă. Lâna este aplicat pe dintele dureros. Acestea conțin zinc și aldehide provoca moartea nervilor.

Video: 10+ moduri de a obține rapid scăpa de o durere de dinți acasă fără pastile.

2. Acid arsenous. Acest instrument este folosit de medici pentru a ucide nervul dintelui și vândut într-o farmacie. Înainte de a aplica pasta cu acid arsenous este necesară pentru a curăța dinții bine, și apoi goliți canalul radicular din cluster de țesut și altele mort, gura mijloace de clătire anitsepticheskim (poate clăti pur și simplu dinții) și a pus în pasaj pasta de dinți.

Ambele metode - temporare, astfel încât accesul la un medic inevitabil, și cu cât mai devreme cu atât mai bine! Întârzieri în manipularea unui dinte bolnav la dentist este plină de complicații, care altfel nu ar putea fi tratate ca chirurgical!

Fapt interesant.

Stomatologi pentru a ucide nervul dintelui nu utilizează arsenic, deoarece este foarte toxic chiar și în cantități mici, și acid arsenios, care este mai sigur pentru sănătatea pacienților lor.

Video: Tratarea durere de dinți


În cazul în care un dentist aproape de acolo, a se vedea modul în care băieții de acasă au rezolvat problema cu un dinte:

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit