ZdorovGuru.com

Cum de a trata nervul dintelui la domiciliu

Video: nerv dentar

modul de a trata nervului dentar in casa

Durere de dinți - una dintre cele mai severe dureri în organism. Această durere apare atunci cand nervul dintelui iritat, si pentru a calma durerea de dinți, trebuie să știe cum să trateze nervul dentar in casa. De multe ori dureri dentare intensificat de noapte, atunci când nu există nici o oportunitate de a merge la dentist, și abia apoi începe să meargă în cursul tuturor sclavilor și mijloace necunoscute de combatere a durerii. Nu mai bine decât analgezice în acest caz. Dar ce putem spune despre atunci când casa nu a fost pastile de durere? Aceasta ajuta în această situație, vreau să spun.

Cum de a trata nervul dintelui - recomandări utile.

durere de dinți poate fi declanșată de diferiți factori. Cele mai frecvente cauze - termice, chimice și mecanice iritație cauzate de consumul de alimente și băuturi. Doar nerv dentar poate imbolnavi de tartru, aer rece, maxilarului prejudiciu si fata, unu plus să rănesc celălalt, intensificarea mult. nerv dentar incepe sa doara cand cariile mutat de la amvon și a început distrugerea pastei de hârtie.

Stomatologul în timpul tratamentului ucide pacientului nervului dintelui, aplicarea pe acesta arsenic. Apoi, durerea nu mai este acolo. La domiciliu, nevoia de nervoase anestezie născoci mai puternic, deoarece un tratament specific nu este posibilă.

Cum de a trata nervul dentar in casa.

Video: Cum să scapi de o durere de dinți acasă? REȚETE durere de dinți

Durere de dinți face pe oameni să vină cu un moduri complet incredibile pentru a stinge. În cursul sunt improvizate medicamente care acționează ca distragere a atenției.

1.Lidokain. Vandut in capsule, este un anestezic local. vată îmbibat în lidocaina, aplicat pe dintele dureros. Gumele și dinții amorți și durerea dispare câteva ore.

Video: Cum de a elimina rapid o durere de dinți acasă, fără pastile

2.Svezhee untură. bacon felie este aplicat pe dinte.sfecla 3.Svezhaya - o bucată de legume este aplicat pe dinte.

4.Propolis. Mesteca o bucata de propolis, sau atasati la dintele cu tinctura de vată de propolis.

5.Poloskaniya. Pentru a se clătește gura cu durerea de dinți cu ajutorul bulioane galbenele, musetel, salvie, stejar.

Video: Cum lechit_ parodontoz_i_udalit_ kamen_v_domashnih condiții dentare

6.Sok cartofi cruzi utilizate pentru aplicații pe dintele care doare.

7.Tolcheny usturoi amestecat cu praf de sodă și unt. Greutatea este aplicat pe dinte, în măsura în care este posibil prin evitarea contactului cu gingia.

Fapt interesant.

smalțul dintelui este acoperit cu un strat de - o substanță constituită din 96% din minerale. Este un material foarte puternic în corpul uman. Distrugerea smalțului și boli numite carii sale. Factori carie - bacterii cariogene, susceptibilitatea la carii dentare, descompunerea carbohidratilor in cavitatea bucala, si activatori este natura si dieta lor, excesul de zaharuri, apă, suprasaturate cu defect de fluor slyunootledeniya.


Cum de a trata durerea în dinții video:

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit