ZdorovGuru.com

Restaurare de dinți - moduri de smalț de renaștere

Video: Restaurarea smalțului dinților în casă.

Restaurarea dințilorSuprafața dinților umani acoperite cu un tesut subtire, transparent, dar foarte greu, care se numește smalț. alt nume ei - capacul mineral, care este folosit foarte rar. Funcția principală a acestei suprafețe - protecție, deoarece smalțul acoperă complet întregul dinte, astfel încât țesutul dentar rămas, care sunt sub ea, devine invulnerabil.

Video: Restaurare estetică de dinți cu fatete compozite

Compoziția smalțul este după cum urmează: Minerale - 97%, inclusiv 35% calciu, fosfor - 17%. Dacă vorbim despre acuratețea perfectă a acestui raport, nu este, deoarece nivelul unui element este determinată de diferite condiții, inclusiv mediul și vârsta. dinte pentru copii, desigur, diferite de la adulți.

Orice prejudiciu, chiar dacă acesta este cel mai mic, este o amenințare majoră pentru dezvoltare, riscul de fractură dantură prea mare. De ce există o astfel de mare distrugere, chiar de la zgârieturi minore? Deoarece factorii externi au prea multă importanță pe demineralizarea suprafeței dintelui. Cel mai adesea efect negativ impune o dietă săracă, boli digestive, hiperaciditate și alte probleme. Deoarece smalțul pe cont propriu, nu se poate recupera, trebuie să vină la măsurile artificiale și abilitatea de medici stomatologi.

Medicina moderna a dezvoltat metode în care restaurarea dintelui afectat sau o porțiune a acestuia care sunt prelucrate și umplute cu un material special, care a inclus fluor. înlocuire locală a acestei soluții ajută la întărirea smalțului, crescând rezistența la diferite influențe de mediu acid.

Două metode de fluorurare care sunt oferite de stomatologi: aplicarea unui fluor care conține mijloace și metode aplicator. Atunci când este aplicat matrite ceara fabricat dinte umplut cu material conținând fluor. Acestea sunt aplicate pe dinți scurt. În al doilea caz, aplicat cu pensula sub forma unui lac special.

Video: Cum de a albi dintii acasa? 5 cele mai bune moduri!

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit