ZdorovGuru.com

Nivelul de zahar din sange Norma la femei

sahara v Krovi u Norma jenwinniveluri normale ale glicemiei la femei este considerat de 3, 3 până la 5,5 mmol / l după o masă, el se poate ridica la 7 mmol / l, pentru că este atât de important să se ia toate testele necesare pe stomacul gol. Adică, femeia medie sănătoasă ar trebui să fie de 5 mmol / l. Dar este de asemenea foarte important de remarcat faptul că rata poate varia în funcție de produsele alimentare, greutatea corporală și vârsta. femeile Dense sunt întotdeauna mai mare decât rata normală, și salturi semnificative apar după menopauză. Amintiți-vă, stabilitatea de glucoză în organism furnizează hormonii sexuali femeilor.

De asemenea, nivelul de multe ori depinde de starea ficatului dacă abaterea în direcția de creștere, excesul de zahăr este depozitat în ficat, iar apoi începe să se formeze în sânge. In toate carbohidratii ficat sub forma de glicogen.

Caracteristici de zahăr normal la femei

Norma de zahăr la femei are particularitatile sale proprii, este atribuită faptului că hormonii sexuali sunt importante în metabolismul colesterolului. Este prin hormoni de colesterol pentru o lungă perioadă de timp nu persista in organism. Cand o femeie incepe menopauza, nivelurile de hormoni scădea brusc, din cauza aceasta a crescut de zahăr din sânge.

o importanță considerabilă la femei joacă un glandei tiroide, este implicată în metabolismul, în cazul în care este de lucrări defecte, nu numai că mărește nivelul de zahăr, dar poate fi ateroscleroza. În cazul în care glanda tiroidă este hiperactiv, colesterolul nu este crescut, organismul are nevoie de timp sa. De asemenea, femeile pot avea probleme cu pancreasul, atunci când se oprește producerea de insulină sau reduce producția sa, care este responsabil pentru descompunerea nivelului de zahăr începe să crească.

din cauza care crește nivelul zahărului din sânge într-o femeie?

Glicogenul este un polizaharid care este depozitat in ficat si muschi. hidrati de carbon de rezervă în femeie complet sănătoasă de 70 kg până la 325 Glicogenul care este depozitat în mușchi, este o sursă ușor disponibilă, poate fi utilizat atunci când există un proces de glicoliza în sistemul muscular. Glicogenul hepatic este necesară pentru a susține nivelul glicemiei între mese.

Atunci când o femeie începe să utilizeze amidon ca aliment, nivelul zahărului din sânge rămân neschimbate, deoarece este rupt în tractul digestiv pentru o lungă perioadă de timp, și monozaharide, care sunt produse în acest proces este absorbit foarte lent.

Când o femeie folosește o cantitate mare de zaharuri simple, de la 150 la 200 de grame de glucoză sau zahăr din sânge începe să crească.

O astfel de creștere spune că hiperglicemia alimente destinate consumului uman, excesul de zahăr în sânge producția de rinichi în glucoză urină începe să apară.

Când zahăr alimentar hiperglicemie începe la ieșire rinichi în cazul în cazul în care nivelul de 8, 5 până la 10mmol / L. Acest lucru se poate întâmpla în cazul în care o femeie a folosit o mulțime de zahăr. Dar ea vine repede la un capăt și, astfel, nu apar diferite probleme în corpul uman.Dacă o femeie are o problemă cu pancreasul, descompune activitatea endocrină, nivelul de zahăr din sânge poate ajunge la 11,1mmol / l, indică diabet zaharat.

Aceasta este o boala periculoasa, deoarece creșterea zahărului din sânge și ficat nu pot face față cu ea, apoi începe să iasă în evidență cu tărie în urină.

Anterior, femeile au folosit zahărul de origine naturală, este acum folosit pentru alimente, din cauza acestei există probleme cu obezitatea. În cazul în care grăsimea este foarte mult, există un eșec în metabolismul grasimilor. Din cauza acestui exces de colesterol este format care începe să fie depuse pe pereții vaselor de sânge și duce la faptul că ei se subțiază, din cauza acestei tensiunii arteriale crescute.

Unele femei cred că în cazul în care ridica nivelul de zahăr din sânge - acesta este diagnosticul - diabet zaharat. Amintiți-vă, aceasta boala apare atunci cand o femeie are o problemă cu pancreasul. Anormală în sus poate fi asociată cu alte patologii sau non-dieta. Mai ales este tipic pentru femei după 40 de ani, pentru că este atât de important rata monitorizată constant de zahăr.

Ce se poate face într-un vârf de cuțit de zahăr în sânge?

Asigurați-vă că pentru a trece toate testele necesare și să se consulte cu medicul dumneavoastră despre acest lucru. Incearca sa mananci cat mai putin zahar posibil, cu ajutorul unui astfel de regim alimentar poate fi revenit la normal de zahar. În cazul în care dieta nu se schimba indexul, medicul poate prescrie medicamente specifice pentru a ajuta la imbunatatirea nivelului de zahar din sange mai mici. Foarte bun exercițiu de zahăr din sânge normalizeaza deoarece ajuta organismul sa consume pe deplin de glucoză și, astfel, ajută la reducerea greutății. Amintiți-vă, este foarte important atunci când zahărul din sânge este ridicat, ceas greutatea ta, încearcă să scape de ea.

Asigurați-vă că să se consulte cu un endocrinolog, care trebuie să aibă de a explora pe deplin și de a ajuta să alegeți un curs de tratament, în funcție de sănătatea ta. Amintiți-vă că tratamentul trebuie să fie cuprinzătoare - dieta, să ia medicamente specifice în timp util și regulate, efectua exerciții speciale. Este important sa uiti de alcool si fumatul cu ajutorul acestui puteți obține rezultate eficiente.

din cauza care scade nivelul de zahar din sange?

Acest proces are loc datorită faptului că nu sunt suficient de glucide hrănite cu alimente, pot exista foarte multe simptome legate de CNS, deoarece creierul este organul sensibil, care detectează imediat o lipsă de glucoză și oxigen.

În acest caz, femeia se simte o slăbiciune foarte puternică, este în mod constant obosit, poate fi o sudoare rece, ritm cardiac întețește. Pentru a scădea nivelul zahărului din sânge, poate apoi, atunci când o persoană care nu respectă doza atunci când se iau medicamente pentru diabet zaharat.

Deci, femeile este foarte important pentru a monitoriza în mod constant nivelul de zahar din sange pentru a preveni multe boli.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit