ZdorovGuru.com

Nivelurile crescute de glucoză din sânge

povuwenui uroven glukozu v KroviNivelul glucozei începe să crească atunci când defecțiuni grave apar în procesele metabolice, precum și tulburări ale metabolismului grăsimilor și carbohidraților. Creșterea puternică de zahăr se datorează obiceiurile alimentare nesănătoase, prin urmare, de dorit să se dezvăța de obiceiul „este în mișcare.“ În ultimii ani, oamenii preferă să mănânce carbohidrați ușor digerabili, care sunt dăunătoare pentru sănătate.

din care pentru că există un nivel ridicat de glucoză?

La starea de sănătate afectează situația ecologică. Până în prezent, vândute pe rafturile unui număr mare de produse alimentare himizirovannoy, ceea ce duce la tulburări ale metabolismului. A fost după numirea sa cu persoana au indicat niveluri ridicate de glucoză.

Un om obișnuit să abuzeze de fast-food, băuturi răcoritoare, care este un impact extrem de negativ asupra stării pancreasului, metabolismul lipidic, iar mai târziu - din aceasta cauza deranjat productia de insulina. Dacă timpul nu spune să te „nu“, continuă să mănânce este rău, s-ar putea încheia etapa severă a diabetului zaharat.

Nivelul de zahăr norma la om

nivelurile de glucoza detine cheia pentru insulina - un hormon pancreasul. În cazul în care o persoană care suferă de o lipsă de insulină, în timp ce în organism crește glucoza. Creșterea nivelului de zahăr din sânge poate din cauza de alcool, fumatul și stresul.

Organizația Mondială a Sănătății a stabilit astfel de standarde în zahăr din sânge pentru toate vârstele:

 • Copilul are până la o lună indicele de 2.8-4.4 mmol / l.
 • Un copil de 14 ani are niveluri normale de 3.3-5.5 mmol / l.
 • Pat după 14 ani și adult normal are un indice de 3.3-5.5 mmol / l.

Rețineți că, odată cu vârsta o persoană își pierde sensibilitatea tesuturilor la insulina. El începe să fie asimilat o cârpă mai rău - ca urmare a nivelurilor de glucoză crescute. Este important ca atunci când desen de sânge, pentru a lua în considerare, în cazul în care este luat sânge - cu un deget sau o venă.

Simptomele ridicat de glucoză

 • Omul devine obosit rapid, în mod constant slab, el a fost preocupat de dureri de cap severe.
 • pierdere în greutate dramatic.
 • În mod constant sete, și gura uscată simțit.
 • Urinarea este abundent, frecventă.
 • Sunt formate pe ulcere ale pielii care.
 • Răni, fierbe si ulcere dificil de a vindeca.
 • Redus drastic imunitatea, oamenii de multe ori bolnav SARS, reduce performanța.
 • La inghinală există mâncărime severă.
 • vizibilitate redusă.

Dacă observați la unul dintre simptomele, asigurați-vă că pentru a preda un test de sânge pentru zahăr. Acest lucru este valabil mai ales a persoanelor care au:

1. predispoziție genetică.

2. Varsta inaintata.

3. Probleme cu pancreasul.

4. Obezitatea.

Atunci când estimează nivelul de glucoză din sânge, să ia în considerare faptul că rezultatul poate fi fals. Pentru a clarifica sau să infirme diagnosticul, să efectueze un test de toleranță la zahăr. Aceasta ajută să cunoască momentul diabetului zaharat.

Efectuarea testului de toleranțăUn test similar ajută să știe în timp util cu privire la neregulile în metabolismul carbohidraților. Această metodă de diagnosticare este utilizat în mod necesar în astfel de cazuri:

 • În cazul în care o persoană nu se observă simptome de glucoză a crescut, dar de zahăr este detectat în urină.
 • Este loc pentru persoanele care nu au simptome de diabet, dar cantitatea de urină pe zi crește în mod semnificativ.
 • Când creșteri ale nivelului glucozei din urină la femeile gravide cu boli hepatice.
 • Testul este necesar pentru persoanele cu ereditatea rău.
 • Atunci când se naște un copil mai mare de 4,5 kg.
 • Metoda utilizată pentru astfel de diagnostice un pacient ca neuropatie și retinopatie.

Pentru a testa toleranta la glucoza este necesară pentru a trece sângele capilar. În conformitate cu cerințele medicale de sânge este luată pe stomacul gol. persoană ar trebui să bea pre glucoză - 75 de grame. Pentru a face acest lucru, acesta este diluat în ceai cald. Pe de toleranță la glucoză, sau absența acesteia la pacienții săi, recunoscut în principal de 2 oră.

Video: căderea părului Partea nivelurile de glucoză din sânge 5 ridicat

Ce se poate face într-un nivel crescut de zahăr?

1. să acorde o atenție la dieta ta. Este necesar să se renunțe la alimente grase, precum și carbohidrați simpli. Eliminarea de grăsime din meniul, diferite tipuri de cârnați, dulciuri, gemuri, plăcinte, prăjituri, fructe prea dulce.

2. Includeți în dieta dumneavoastră alimente legume, pește, carne fiert, struguri acri, brânză de vaci conținut scăzut de grăsime. Legume - nota de squash, castraveți, varză. Ori de câte ori este posibil să bea un decoct de măceșe.

3. Necesitatea de a mânca în același timp sutok- de dorit - cât mai des posibil, și într-o cantitate minimă pentru fiecare masă.

Video: Creșterea de zahăr din sânge

4. Exercitarea. În dimineața începe cu o sarcină utilă de încărcare cardiace - alergare, dans, mersul pe jos.

5. Al doilea tip de diabet tratate cu insulină. Dar terapia ar trebui să desemneze un medic!

6. Aruncați obiceiurile rele. Fumatul, alcoolul creste nivelul de zahăr din sânge, diminuează corpul și sunt dăunătoare pentru sănătate.

risc ridicat de glucoză din sânge la om

Cu ridicat de zahăr din organism, există procese distructive grave. Excesul de glucoza, care nu este procesat de către organism, este în sânge. Ca rezultat - există probleme serioase cu vasele de sange.

niveluri ridicate de glucoză afectează vasele mari, dar este foarte periculos pentru om! La urma urmei, aceasta poate duce la infarct miocardic, insuficienta cardiaca, ateroscleroza sau accident vascular cerebral. Nivelul ridicat de glucoză are un impact negativ asupra stării vaselor oculare - pacientul poate rămâne orb. Dacă timpul nu ia măsuri, s-ar putea încheia cu comă diabetică și moarte.

Astfel, nivelurile crescute de glucoza - este un simptom periculos pentru care este esențial să se acorde o atenție. Când oamenii lasa boala urmeze cursul, s-ar putea încheia cu consecințe grave. Un pacient cu diabet zaharat trebuie să treacă în mod constant toate testele în timp util, să monitorizeze în mod continuu nivelul de glucoză folosind un contor de glucoza din sange. o importanță considerabilă este hrană, să acorde o atenție la produsele alimentare care ingerează. alimente utile nu afectează nivelul de glucoză din sânge, atât de clar dieta de alimente nesănătoase. Uita-te la un medic și nu uitați să aibă grijă de sănătatea lor.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit