ZdorovGuru.com

Motivele pentru creșterea zahărului din sânge

povuweniia prichinu saxara v KroviCreșterea de zahăr din sânge poate cu diferite cauze, există motive fiziologice pentru care poate crește nivelul de zahăr din sânge din cauza stresului, tulpina nervos, dupa un om alarmat foarte mult, după efort fizic intens și după fumat, motiv pentru care este atât de important pentru a încerca să respingă din toate obiceiurile proaste. Dacă analiza a arătat o concentrație mare de zahăr, este necesar să se repete. În cazul în care creșteri ale nivelului de zahar din sange, se spune despre boala.

Boala, din cauza care crește nivelul de zahăr din sânge

1. Diabetul zaharat este o boală a sistemului endocrin, atunci când hormonul pancreatic insuficient - insulina, care ia parte la metabolismul substanțelor de glucoză. In diabetul zaharat poate scadea dramatic sau greutate vice crescut versa organism, creșterea apetitului alimentar, urinarea devine mai frecventă, omul este în mod constant sete de imunitate, redusă, pentru că o persoană este predispus la diferite boli infecțioase, răni care se vindecă lent, mâncarime, scăderea vederii poate să apară în organele genitale. Atunci când crește glicemia, glucoza începe să iasă în evidență în urină, și este o abatere de la norma.

2. Feocromocitomul este o boală a sistemului endocrin, deoarece acesta este eliberat în sânge cantități mari de adrenalina si noradrenalina, un hormon din cauza care crește glicemia. Simptomele feocromocitom este tensiune arterială ridicată și crize hipertensive, atunci când tensiunea arterială este sărituri foarte mare și ajunge la indicatori periculoase poate creste ritmul cardiac, transpirație crescută, om speriat, el poate ajunge și se agită într-o stare de furie.

3. Bolile endocrine, care se datorează niveluri crescute de hormoni se produce eliberare a glucozei in sange. Tireotkoksikoz atunci când apar probleme cu glanda tiroidă, boala Cushing, atunci când există probleme cu glanda pituitară.

Video: diabet zaharat. Cauzele și prevenirea diabetului. centru de specialitate Lamifaren

5. In bolile hepatice cronice - ciroza, hepatita si cancer hepatic.

6. Atunci când se iau anumite medicamente, în special medicamente antiinflamatoare nesteroidiene - prednisolon, contraceptive orale, diuretice.

Video: Efectele stresului asupra nivelului de zahăr din sânge. Rolul stresului in dezvoltarea diabetului zaharat

Trebuie să ne amintim că creșterea zahărului din sânge nu este o boala, aceasta este starea și manifestarea simptomelor clinice, care apare din cauza faptului că se dezvolta boli diferite.

Motivele pentru creșterea zahărului din sânge

Atunci când deranjat proces de insulină, care intră în celulă, persoana are deficit de insulina. Acest hormon este produs prin intermediul pancreasului, este responsabil pentru un nivel de zahăr din sânge de echilibru.

Din motive naturale, creșterea de zahăr din sânge includ:

1. După ce o persoană a mâncat câteva ore glicemia este ridicată. Acest fenomen se datorează faptului că o persoană trebuie să digere alimente.

2. Din cauza stresului si experienta profund emotionala.

3. În stilul de viață pasiv.

4. Din cauza obiceiurile proaste ale fumatului.

5. Femeile pot avea sindromul premenstrual.

Cum de a reveni la normal de zahăr?Dacă doriți să reveniți la zahăr normal, este necesar să adere la acești pași?

1. Curățați corpul de toxine, zgură, astfel încât este posibil să se elimine cauzele din cauza cărora sistemul de organe de lucru este perturbată.

2. Dezinfectați toate bolile existente, așa cum poate fi regenerat corp.

3. Normalizarea proceselor metabolice.

Aceasta poate provoca o creștere a nivelului de zahăr din sânge?

1. Nivelul scăzut de insulină, hormonul care scade glicemia.

2. Utilizarea bogate in calorii, alimente grase, condimentate, odată ce oamenii manca prea mult, se bucură de glucide simple și complexe.

3. Din cauza stresului, pentru că este atât de important pentru a controla activitatea dumneavoastră starea fizică și emoțională, o persoană foarte mult dacă surmenaj sau, dimpotrivă, este un mod pasiv de viață, poate crește nivelul de zahăr din sânge.

4. Creșterea de zahăr se poate datora unor boli infecțioase și cronice, persoanele care suferă de diabet zaharat, rata a crescut datorită faptului că au uitat să ia medicamente hipoglicemice sau injecții cu insulină nu sunt făcute.

Tratarea nivelului de zahar din sange

1. O persoană care știe că are probleme cu niveluri de glucoza ar trebui să măsoare în mod regulat cantitatea de zahăr. Acest lucru se realizează cel mai bine pe stomacul gol și după o masă, în general, această procedură ar trebui să fie efectuată de mai multe ori. În cazul în care creșterea a fost înregistrat de mai multe ori, ar trebui să se consulte cu medicul dumneavoastră, se spune, că a lovit vasele de sânge și organe.

2. Reducerea glucozei din sânge poate ajuta și exercițiile fizice, va trebui să bea cât mai mult posibil, în cazul în care cea mai mare rată, apoi fiecare jumătate de oră. Activitatea fizică contraindicat dacă zahărul este crescut la 13, 3 mmol / l, urina conține corp cetonă.

3. Este important să se acorde o atenție la dieta, dieta poate ajuta pentru a restabili rapid nivelul zahărului din sânge, pentru că este necesar să se consulte cu medicul dumneavoastră, este foarte important pentru a controla calorii ca carbohidrați utilizate oamenii.

4. Înainte de a trata o boală, trebuie să știe în primul rând motivul pentru care le-a cauzat.

Deci, cu ajutorul unor măsuri de precauție de zi cu zi poate preveni creșterea zahărului din sânge. Pentru a sprijini valorile normale pot utiliza injecții cu insulină, nutriție pe oră, exerciții fizice. Nu este nevoie să vă faceți griji cu privire la o persoană atunci când el monitorizează în mod constant nivelurile de zahar din sange, ceea ce duce un stil de viață sănătos, feed-uri utile și la timp, sport. Astfel, vor exista probleme cu organele interne, sistemul endocrin și rezultatul. Nivelul glucozei este normal. Pentru că este atât de important să se cunoască motivul din cauza care aveți orice abatere, atunci este necesar pentru a remedia problema.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit