ZdorovGuru.com

Zahăr în urină în timpul sarcinii, cauzele, rata

Sahar-v-Moche-pri-beremennostiIn timpul sarcinii, o femeie trebuie să monitorizeze cu atenție sănătatea lor, normele fiziologice, precum și de sănătate. Pentru toate cele 3 termeni o femeie este obligatorie pentru a vizita un ginecolog și urmați instrucțiunile acestuia.

De ce este necesar să se ia atât de multe teste?

Fiecare femeie gravidă este dată această întrebare: - De ce am nevoie pentru a lua atât de multe teste? Că de la această schimbare?

Aceasta este cea mai mare greșeală a tuturor femeilor. Trebuie să ia analize și este într-adevăr foarte importantă.

Sarcina principală ca un medic, iar pacientul pe durata întregii perioade de sarcină - copilul se va naște sănătos. Și că acest obiectiv a fost atins, femeia gravidă ar trebui să monitorizeze în mod constant dezvoltarea copilului, precum și lor fiziologice bine prin analiza sângelui, urina, hormoni, ecografie, ECG, etc.

În acest articol ne vom uita la ceea ce se poate vorbi de zahăr / în urină, rata de zahăr în urină, precum și - ce să facă în cazul în care zahărul în urină va crește?

diabetul gestational

In timpul sarcinii, placenta in uterul femeii preia rolul principal al relației dintre corpul mamei și copilului.

Placenta este necesară pentru a asigura livrarea în nutrienți pentru copii organism, vitamine, minerale și carbohidrați, proteine, grăsimi și glucoză.

Toate glucoza care intră în corpul unei femei, asimilate sau nu din cauza funcționării stabile a pancreasului.

Pancreasul secreta insulina!

Deoarece în timpul sarcinii pancreasului la femei, precum și restul sistemului de susținere a vieții, sub rezerva unei sarcini dublu, apoi ca o consecinta poate incepe sa dezvolte diabet gestațional.

Diabetul gestational - aceasta nu este atât de frecvent întâlnite fenomen. Potrivit statisticilor, acesta se produce în 3 din 100 de femei.

nivelurile de glucoza din sange

Nivelul glucozei din sânge determinată de prezența zahărului din sânge.

În mod normal, de zahăr în urină ar trebui să fie afară!

Deci, ca o femeie în timpul sarcinii pierde urina de mai multe ori, aceasta poate fi o ușoară creștere. Adică, un singur caz clinic al zahărului în sânge în urină este norma, mai degrabă decât boala.

Video: Analiza de urină pentru zahăr, sau ce rata de glucoză în studiul de urină

Creșterea zahărului în urină - ce se întâmplă în organism?Atunci când zahărul ridicat al organismului, atunci rinichiul unei femei gravide nu este capabil să se ocupe de sarcina. Și apoi, toate glucoza neprelucrate de către organism, începe să iasă în evidență din organism în urină.

După cum știm, corpul unei femei gravide este de lucru cu o răzbunare, iar rinichii trebuie să dubleze sarcina. Cu o creștere a cantității de zahăr din organism începe să se clatine.

mecanism anti-insulină

În corpul fiecărei femei gravide este activat printr-un mecanism special anti-insulină. Ce înseamnă? Aceasta înseamnă că rata placentei determinată de glucoza livrate copilului - nu mai mult, nici mai puțin.

Dar, uneori, se întâmplă că mecanismul de anti-insulină începe să lucreze mai activ. În acest caz, cantitatea de glucoză în organism crește cu un ordin. Cu toate acestea, din moment ce nici copilul, nici mama viitorului nu au nevoie de o astfel de cantitate de glucoză, zahăr în urină este crescută. Acest mecanism de eroare este caracteristic anti-insulină 3 trimestru.

Nivelul normal al zahărului în organism, vine in 2 saptamani dupa nastere. În cazul în care zahărul în urină continuă să fie respectate, în acest caz, este posibil diagnostic - diabet zaharat.

Semne de diabet in timpul sarcinii

Semne de diabet in timpul sarcinii sunt:

 • Zahăr în urinar
 • Încălcarea presurizare sânge
 • mocheispuskanie- frecvente
 • Creșterea appetita-
 • Infecții și inflamații ale organelor pelviene sub forma cronică.
 • a crescut zhazhda-
 • Slăbiciune în organism.

Factori de risc în rândul femeilor gravide, care poate duce la diabet zaharat:

Video: De ce este glicozurie (zahăr în urină) pentru pacienții cu diabet zaharat?

 • excesul de greutate-
 • Nasledstvennost-
 • Vârsta femeilor gravide mai vechi de 30 de ani-
 • greutate fetală peste 4,5 kg-
 • Lipsa controlului apetitului în beremennosti-
 • Sarcinile multiple în femei-
 • Creșterea de zahăr în urină înainte de beremennosti-
 • Inflamarea sistemului urinar.

Norma zahărului în urină - o valoare mai mică de 1, 7 ml-dacă mai mult de 2,8 - este un exces semnificativ de zahăr în urină.

Prevenirea zahărului în sânge în urină

Că în timpul sarcinii a existat o creștere a nivelului de zahăr din sânge, trebuie să urmați câteva sfaturi date de medici.

Video: Determinarea zahărului (glucozei) în urină

Deci, prima regulă pe care trebuie să urmeze cu strictețe - de data aceasta pentru a vizita biroul medicului ginecolog, urmați toate recomandările care urmează să fie testate (în cazul unui nonconformism detectat recomandat obligatoriu să fie tratate).

O femeie în timpul sarcinii este important să se monitorizeze creșterea în greutate. Pentru a face acest lucru, trebuie să includă în exercitarea dvs. de zi cu zi de viață (cel puțin un set minim de exerciții în dimineața).

Pentru a reduce cota de zahăr în urină

Deoarece femeile gravide sunt sfătuiți să nu fie din nou tratat cu medicamente, se recomandă să acorde o atenție la produsele alimentare care pot ajuta la reducerea de zahăr.

Medicii spun că, pentru a reduce cota de zahăr în urină, trebuie sa mananci alimente care contin crom. Acest lucru poate fi pui, morcovi proaspeți, cereale.

În cazul în care nivelul glucozei din sânge sunt crescute, femeia are nevoie de a revizui dieta și de a reduce în mod semnificativ cantitatea de zahăr.

Dar, ține cont de faptul că scăderea drastică a consumului de zahăr conduce la o presiune scăzută, precum și la apariția de amețeli severe. După cum vă puteți imagina, acest lucru poate afecta dezvoltarea și formarea fătului.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit