ZdorovGuru.com

Valori crescute de zahăr din sânge în timpul sarcinii

test de glucoză în timpul sarciniiSarcina - este un moment foarte important în viața unei femei, pentru că este atât de important atunci când este vorba nu numai despre starea lui de sănătate, dar, de asemenea, copilul. Este imperios necesar să treacă toate testele, cu ajutorul medicului lor poate în timp pentru a vedea ce probleme o femeie cu corpul și modul în care aceasta poate afecta starea copilului. Unul cu indicatori importanți, pe care medicul cel mai atrage atentia este - nivelul zahărului din sânge la o femeie gravidă doar printr-o livrare de sânge și urină teste speciale pot afla dacă există anomalii.

De ce este important pentru a controla nivelul de zahar din sange la o femeie gravidă?

În cazul în care fătul se dezvoltă în uter, este foarte important pentru a verifica nivelul de zahăr din sânge, pentru că sarcina în sine diabetogen. Aceasta se datorează faptului că încep să se arate toată natura cronică a bolii. La risc de a fi bolnav cu diabet zaharat în timpul sarcinii includ femeile cu o predispoziție genetică, femeile a caror prima sarcina dupa varsta de 30 de ani, mai vechi femeia, riscul de a contracta această boală crește în acest grup includ femeile gravide, care sunt supraponderali și nu fac acest lucru Ei pot depăși, și cei care suferă în diferite patologii. Risc și femeile care nu au observat la creșterea de zahăr din sânge. În astfel de cazuri, ele se nasc copii mari - până la 5 kg și o creștere de până la 60 cm.

Simptomele creșterea zahărului din sânge la femeile gravide

1. Creșterea cantității de urină pe zi.

2. Creșterea apetitului.

3. Apariția uscăciunea gurii.

4. sete.

5. Creșterea tensiunii arteriale.

6. Femeia slăbește.

Dacă o femeie gravidă a găsit o creștere de zahăr din sânge, nu cred că acum este contra de a avea un copil. Dacă observați cu atenție, pentru a controla de zahăr din sânge, utilizați o dietă specială strictă, vor exista probleme cu rulment și nașterii copilului.

Analiza zahărului în timpul sarcinii

Controla nivelul de zahăr în sânge între 24 și 28 de săptămâni de sarcină. Dar noi nu trebuie doar speriat, în cazul în care zahărul este un pic mai mare în această perioadă, prima analiză poate arăta puține schimbări în analiza, aceasta afectează poziția femeilor. Cel mai bine este de a repeta testul de sange pot fi luate și urină, utilizând cele două metode pot fi găsite pentru a ridica nivelul de zahar din sange la femei.

De ce ridica de zahăr din sânge în timpul sarcinii?

Deoarece sarcina este crescut cu corpul unei femei, în special asupra pancreasului, nu se poate face față pe deplin cu sarcina de această natură, unii medici diagnosticheze - diabet gestațional. Dar acest zahăr crește ușor după ce copilul se naște, nivelul de zahăr în 12 săptămâni pentru a recupera. Dar, cel mai bun dintre toate, si dupa sarcina de a controla cifra.

Cum de a normaliza nivelul de zahăr din sânge la femeile gravide?Primul lucru pe care trebuie să acorde o atenție la dieta ta, produsele alimentare ar trebui să fie sănătos și echilibrat. Nu se poate implica in carbohidrati, care sunt usor de digerat - cofetării de zahăr, bomboane, piure de cartofi, dulce sucuri de fructe, dulce de fructe dulce de apă. Ar trebui să acorde o atenție la hidrati de carbon, care sunt absorbite lent - paste cu grâu dur, hrișcă, orez, cartofi la cuptor. Dar, pentru a utiliza aceste produse aveți nevoie într-o cantitate mică, nu mânca prea mult.

Dieta unei femei gravide este o sarcină foarte dificilă, deoarece pe de o parte, acesta trebuie să conțină produse care nu ridica nivelul de zahăr din sânge, iar pe de altă parte, un copil are nevoie de o mulțime de nutrienți, pentru că trebuie să fie atent cu privire la aceasta, cel mai bine este să se consulte cu medicul dumneavoastră .

Femeile gravide ar trebui să fie sigur de a cumpăra un contor de glucoza din sange, cu care se va putea, în orice moment pentru a masura nivelul de zahar din sange.

Ce poate cauza niveluri ridicate de zahăr din sânge în timpul sarcinii?

De multe ori glucoză atunci când transportă o sarcină crește datorită faptului că țesăturile au o sensibilitate redusă la insulină. În cazul în care creșterea constantă a nivelului de zahar din sange, indica diabet, dar este periculos pentru copil și pentru mama.

Atunci când o mulțime de zahăr în sânge femeilor poate fi un avort spontan, pielonefrita acută, preeclampsie, diverse complicații ale nașterii femeilor va avea nevoie de o cezariana. Aceste riscuri depind de un tratament corespunzător mijlocii în timpul sarcinii.

Dacă monitorizați constant glicemia dumneavoastră, puteți evita complicații. Normele proprii ale unei femei gravide, postul de zahăr nu trebuie să fie mai mare de 5,1 mmol / l, când acesta este de peste 7 mmol / l, indică diabet manifest. Dupa nastere, o femeie poate ramane boala și va trebui să-l trateze.

În cazul în care glucoza jeun mai mare de 5,1 mmol / L, dar mai puțin de 7,0 mmol / l, apoi o femeie gravidă diabet gestational dupa nastere normalizează metabolismul glucidic.

Cum este sarcina in diabet?

În cazul în care nivelul de zahăr crește în mod semnificativ, acest lucru poate indica faptul că o femeie poate fi un risc de avort spontan, deoarece placenta este în această situație de inferioritate și a îmbătrânirii premature. vasele de sange placentar sunt deteriorate din cauza faptului că sângele este prea mult glucoza. Cu toate acestea, nu furnizează fătul cu substanțe nutritive si oxigen. De asemenea, în cazul în care o femeie creste la nivelul zahărului din sânge, pot să apară toxicoză târziu după 22 de săptămâni de sarcină, deoarece nivelul de estrogen unei femei este redusă. Amintiți-vă că zahărul în sânge poate afecta în mod semnificativ placenta si a ovarelor, iar acestea nu oferă femeilor cu cantitatea necesară de estrogen.

După cum se arată Toxicoza târziu? Femeile au umflături, se câștigă rapid în greutate, proteine ​​creșterea tensiunii arteriale, urina este eliberat poate dezvolta polihidraminos, este periculos din cauza că la făt poate fi hipoxie, torsiune cordonului ombilical, copilul nu poate fi localizat în uter înainte de naștere. Nașterile în astfel de cazuri sunt prin cezariană.

Deci, în timpul sarcinii este foarte important pentru a controla nivelul de zahar din sange anormale, deoarece afectează copilul.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit