ZdorovGuru.com

Nivelul zahărului din sânge la bărbați Norma

saxara v Krovi Norma u mugchinuPancreasul este un om este un organ foarte important, este responsabil pentru sănătatea întregului organism. Cu astfel de hormoni endocrine - produse de insulină și glucagon. Acesta este responsabil pentru nivelul de zahăr din sânge. În cazurile de abatere de la normă, în direcția de creștere sau descreștere. Putem spune că un om se dezvolta o boala grava, care poate apărea din cauza unor probleme cu sistemul vascular sau alte boli în organism. Pentru că este atât de important pentru a controla nivelul de zahar din sange.

Ce contrast cu norma in nivelul zaharului din sange la barbati sunt acolo?

Analiza de zahăr este foarte important să se ia în dimineața pe stomacul gol. Considerată un conținut normal de 3, 3 la 5 și 5 mmol / l. Este în măsurarea de sânge pe stomacul gol, această regulă este aceeași pentru toți, acesta este luat din deget. În cazurile în care se utilizează pentru analiza plasmei din sânge, rata omului poate varia 4-22 6, 11 mmol / l.

Nivelul de zahăr poate varia, în cazul în care un om folosește mâncarea provocatoare și să conducă un stil de viață nesănătos - mananca alimente condimentate si grase, fum, alcool bea, este în mod constant sub stres, el are un efort fizic puternic. Există o credință falsă că bărbații ar trebui să fie deasupra nivelului de zahăr. Acest lucru nu este adevărat. corp sănătos se descurcă cu toate obiceiurile proaste și de stres, pentru că, în cazul în care totul este bine, analiza ar trebui să demonstreze norma, mai degrabă decât cele de mai sus. Atunci când acest lucru nu este sexul important.

Numai în cazul în care sângele oamenilor nu a fost luat pe stomacul gol, se poate vorbi despre ridicarea nivelului de zahăr din sânge. Barbatii sunt cele mai expuse la obiceiurile proaste și diverse situații de stres, femeilor le place sa manance dulciuri, pentru că organismul trebuie să se ocupe de toți acești factori, diferența hormonale în acest caz este irelevant.

Este important de remarcat faptul că, după o masă, glucoza poate sări la diferite niveluri, printr-o 2 oră ea scade la 7, 8 mmol / L. Dacă această cifră este mai mare, va trebui să re-ia un test de sânge în ziua următoare. În caz de abatere de la norma, putem vorbi despre dezvoltarea diabetului zaharat.

Video: Dieta pentru pacientii cu diabet zaharat. conținutul caloric al compoziției, și un regim alimentar diabetic

Din cauza a ceea ce poate crește rata de zahăr în sânge într-un om?

Dacă rata de glucoză din sânge este depășită, indică faptul că pancreasul nu este produs în întregime insulină și glucagon. Corpul nu este utilizat glucoza. Apoi a încălcat procesele metabolice care duc la eșec hormonale poate afecta toate organele sistemului, deoarece acestea depind în mod direct de pe vasele de sânge, care poate fi prima să se prăbușească.

Din acest motiv, ar putea fi diabetul. În cazul în care pancreasul nu produce insulina, astfel incat diabet zaharat de sex masculin primul tip. În cazurile în care pancreasul continuă producția sa, dar celulele nu pot reacționa la prezența sa, din aceasta cauza, poate dezvolta diabet zaharat, de tip insulino-independent.

Care sunt simptomele diabetului la bărbați?

1. O persoană este în mod constant sete, setea lui.

2. El a simțit o slăbiciune.

3. Foarte mult mâncărime la nivelul pielii.

4. Modificări în greutate.

Din cauza a ceea ce nivelul de zahăr din sânge poate fi redus?

Nu numai ca este important să se monitorizeze creșterea nivelului de zahar din sange la barbati, dar, de asemenea, pentru declinul, pragurile ar trebui, de asemenea, să nu se abată de la normă. În caz de abatere de la norma în dezavantaj, putem vorbi despre hipoglicemie, creierul este defect alimentat cu glucoza, acest lucru poate afecta bunăstarea oamenilor.

Ce simptome indică o scădere a nivelului de zahăr din sânge?

1. Există o durere de cap foarte puternic.

2. Creșterea bătaie a inimii.3. O persoană devine obosit repede.

4. El merge constiinta intr-o parte.

5. Există transpirație excesivă.

Video: Normalizarea hormonului progesteron izocronă bate nivelurile de Normalizare progesteronici

6. O persoană poate fi overexcited.

7. Apariția de convulsii.

Cât de periculos o astfel de stare? Deoarece aceasta poate duce la comă. Cel mai adesea, boala poate deveni bolnav, cei care suferă de diabet. Principalul motiv - o supradoză de insulină sau de zahăr medicamente. De asemenea, hipoglicemia poate cauza consumului excesiv de alcool. Care sunt măsurile preventive împotriva hipoglicemie? O dieta completa si echilibrata, exclude din dieta lor de ceai, alcool, cafea, picant și gras. Renunta la obiceiul - de fumat.

Alte cauze ale excesului de zahăr din sânge normală la bărbați

1. Din cauza acromegaliei, în cazul în care o mulțime de hormon de creștere.

2. Atunci când anumite medicamente necontrolata a lua.

3. Atunci când sindromul Cushing.

4. În cazul unui atac de cord sau accident vascular cerebral.

5. Dacă nivelul de zahăr din sânge este redus la om 2, 9 mmol / l, în timp ce există simptome de hipoglicemie, aceasta sugereaza ca barbatii in curs de dezvoltare de insulina - tumora care produce o cantitate în exces de insulină.

Valoarea zahărului din sânge pentru bărbați

Nivelurile de zahăr om se poate schimba într-o singură zi. Este important să se păstreze un ochi pe el, pentru că el are un impact negativ asupra vieții sexuale a bărbaților. Datorită faptului că o creștere a nivelului de zahar din sange, pot dezvolta diabet si alte boli grave. Toate aceste probleme au un impact negativ asupra potenței oamenilor. Atunci când zahărul din sânge este rupt, încetează să funcționeze pe deplin vasele mici de sange, si este cei care sunt responsabili pentru erectii si functiei sexuale la barbati.

De asemenea, de zahăr din sânge crescute poate reduce nivelul de testosteron, și anume aceasta poate provoca stres, stres emoțional la bărbați. Pentru că este atât de important pentru bărbați pentru a controla nivelul de zahăr din sânge, puteți utiliza metoda promt - contor de glucoza din sange, care ar trebui să fie întotdeauna la îndemână.

Astfel, nivelul de zahăr în sânge de oameni pot spune multe despre, pentru prevenirea este foarte important să se ia periodic un test de sânge pentru zahăr, pentru a calcula boala in timp, ceea ce a provocat o deviere de la normă. De asemenea, este foarte important să ducă un stil de viață sănătos, să renunțe la obiceiurile proaste și reconsidere dieta ta, astfel încât să nu provoace pancreasul să renunțe la dulciuri, grase, alimente condimentate, alcool. În același timp, la fel de mult ca și puteți mânca fructe și legume.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit