ZdorovGuru.com

Ce nivel de glucoză în diabetul zaharat?

kakoi uroven glukozu pri saxarnom DiabeteEste important să se monitorizeze în mod constant ce nivel de glucoză în sânge. În acest caz, în cazul în care crește nivelul, există hiperglicemie. Când nivelul glucozei este redus, se dezvolta hipoglicemie. Ambele condiții sunt periculoase, de aceea este important să se monitorizeze starea lor de sănătate, în timp pentru a examina nivelul de zahăr.

din cauza care crește nivelul glucozei în sânge?

Hiperglicemia apare atunci când nivelul de zahăr salturi. Organismul începe să se adapteze la acest lucru, consumul de energie crește. La om, activitatea a crescut în mușchi, în mod constant frică de ceva, overexcited. De obicei, hiperglicemie continua pentru mult timp.

În cazul în care glucoza a crescut pentru o lungă perioadă de timp în mod activ de zahăr intră în fluxul sanguin, o afecțiune declanșată de boli ale sistemului endocrin. Toate pot duce la leziuni severe ale pancreasului, glucoza începe să iasă în evidență în urină.

La niveluri crescute ale metabolismului glucozei sunt încălcate, o cantitate mare de substanțe toxice, toate capetele grele otrăvire organism. hiperglicemie ușoară nu este dăunător pentru sănătate. Când omul ei este mereu sete, el a fost preocupat de urinare frecventă, pielea uscata.

hiperglicemie severă însoțită de greață, vărsături, o persoană care dorește în mod constant să doarmă, a stat inhibat. Uneori, pacientul își pierde cunoștința. Toate se termină comă hiperglicemice, și moartea unui om.

Hiperglicemia este adesea observată în bolile endocrine. Când a crescut glandei tiroide începe să crească dramatic nivelul de glucoză din sânge. Rareori diabet se dezvolta din cauza bolii hepatice severe. În cazul în care hiperglicemiei continuă pentru o lungă perioadă de timp, un om foarte slăbit. Există probleme cu sistemul imunitar, si apoi incepe sa se dezvolte inflamatie in organism, funcția organelor de reproducere a deranjat, circulația sângelui în țesuturi. Cand indicele de hiperglicemie peste 5,5 mmol / l, analiza trebuie să fie stomacul gol.

Simptomele diabetului zaharat

 • Omul îngrijorat de setea de nesuportat.
 • Se usucă în gură.
 • Îngrijorat urinare frecventă.
 • Skin suprauscată, există mâncărime intensă.
 • viziune aburesc.
 • Creșterea somnolență, o persoană care se simte în mod constant obosit.
 • pierdere în greutate dramatic.
 • Rănile nu se vindecă pentru o lungă perioadă de timp.
 • Există fiori pe piele, un pic furnica.
 • De multe ori preocupat de ciuperca, infectia, sa le trateze dificil.
 • Pacienții diabetici de multe ori respira profund.
 • Deoarece nu există miros gura de acetonă.
 • Pacientul în mod constant nervos.

Caracteristici de hipoglicemie

În cazul în care boala reduce drastic nivelul de glucoză din sânge. Hipoglicemia apare atunci cand insulina aparat suprasolicitați din pancreas. Hipoglicemia poate să apară atunci când o persoană abuzuri o dulce, deoarece pancreasul este cel mai rulează. Ca urmare, o cantitate mare de insulina, tesutul incepe sa metaboliza glucoza, hipoglicemie se dezvolta.

indice redus de glucoză în sânge sub 3,3 mmol / l. Boala se dezvolta din cauza unei boli grave a pancreasului. Când începe să crească de țesut, celule, perturbate secreția de insulină. Hipoglicemia este cauzata de boli ale ficatului, când absorbția glicogen în sânge este rupt. Nivelul de zahăr din sânge este redusă din cauza boli renale, patologii severe în hipotalamus, glanda suprarenală.

Simptomele de glucoza din sangeOmul este foarte slăbit, a crescut transpirație, tremurături sever bătăile inimii mâini, picioare, întregul corp poate fi crescută, o persoană începe să se teamă de toate. Cand hipoglicemie au probleme cu sistemul nervos central, oamenii overexcited, el are grave probleme de sanatate mintala, griji foame constanta, totul se termină comă. Pacientul ar trebui să efectueze ceva dulce atunci când devine rău, trebuie să mănânci imediat bomboane.

Determinarea nivelului de zahăr din sânge

hemoglobinei glicozilate este un indicator biochimic al sângelui, acesta poate fi folosit pentru a măsura nivelul mediu al zahărului din sânge. Rețineți că nivelul de glucoză depinde de sarcina fizică, starea mentală, prin primirea de droguri. Analiza face posibilă detectarea în timp util nivelul de celule roșii din sânge.

În unele situații, nivelul de zahăr din sânge poate crește ușor. Analiza este necesar să se ia pe stomacul gol, nu mănâncă până la 8 ore.

Uneori este necesar să se ia un test de sânge pentru toleranță la glucoză, astfel încât să puteți vedea doar dacă există diabet la femeile gravide. Pentru a face acest lucru, trebuie să aveți mai întâi un test de sânge pe stomacul gol, după ce a băut o soluție de glucoză. Apoi se ia fiecare probă de sânge oră.

Video: Ce teste trebuie să ia pentru pacienții cu diabet zaharat?

Metode de tratare a diabetului zaharat

Dacă diabetul detectate:

 • Trebuie să adere la un regim alimentar strict complet renunta la dulciuri, glucide.
 • Efectuați exerciții de zi cu zi.
 • Trebuie sa bei medicamente speciale la niveluri mai scăzute de glucoză ar putea avea nevoie de injectii cu insulina, luați tablete de medicamente.
 • În mod constant în controlul nivelului glucozei din sange.
 • Este necesar să învețe cum să gestioneze cu o boală.

Ia medicamente pentru a reduce cota de zahăr trebuie să fie extrem de precaut. Recomanda în mod constant controla greutatea lor. În cazul în care boala nu poate fi purtat de dulce. Adesea, un pacient cu diabet zaharat poate crește colesterolul, deci merită să renunțe la grăsimi, carbohidrați legkousvaemyh.

Deci, nivelul de glucoză din sânge poate fi în continuă schimbare. El sare dramatic atunci când oamenii au folosit produsele alimentare. Când nivelul de zahăr din sânge pe stomacul gol este de 3.9-6 mmol / L, este norma. După dura câteva ore după o masă, nivelul nu ar trebui să crească. Este important să se monitorizeze nivelul de glucoză în sânge, deci este posibil, în timp pentru a preveni consecințe grave. Creșterea și scăderea nivelului de glucoză în sânge poate fi viața în pericol.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit