ZdorovGuru.com

Reducerea de zahăr din sânge, cauze, tratament

ponigenui uroven saxara v KroviScăderea zahărului din sânge este de asemenea periculos, și de mare. Această condiție se numește hipoglicemie atunci când niveluri foarte scăzute de glucoză, organele nu mănâncă, din cauza acestei probleme a creierului. În cazul în care glucoza nu ajunge in creier, acesta este dezactivat, iar persoana care intră în comă. Pentru că este atât de important să se știe, pentru că nimic nu poate scădea nivelul zahărului din sânge? Ce trebuie să fac să-l înapoi la normal? Ce tratament este necesar să se treacă? Cum să mănânce pentru a evita hipoglicemia?

Motivele din cauza care a redus nivelul de zahăr din sânge

Primele niveluri de zahăr din sânge trebuie să monitorizeze diabetici, pentru că au văzut în termeni de salturi ascuțite. Mulți oameni știu despre el. Pentru că ei sunt întotdeauna la îndemână sau trestie de zahăr.

Dar considerată situație periculoasă în cazul în care oamenii sănătoși nu sunt conștienți de faptul că acestea au scăzut foarte mult nivelul de zahăr. Care este motivul pentru care acest lucru se poate întâmpla?

1. Din cauza unei diete stricte și o dietă limitată, atunci când organismul este epuizat, principala sursă de energie de nutrienți pentru organism - este hidrați de carbon, atunci când acestea ajung, se pierde energie.

2. În cazul în mare pauza intre mese. Cu carbohidratii proces metabolic sunt defalcate rapid, cu o parte din ele se transformă în energie, iar unele se pierde. Dacă o persoană nu mănâncă mai mult de 8 ore, acesta a scăzut rata de zahăr din sânge, este de multe ori un nivel scăzut de zahăr în sânge și în dimineața, pentru că persoana nu mananca timp de noapte, hidrați de carbon nu sunt disponibile.

3. După efort fizic intens, chiar dacă o persoană mănâncă bine, el poate scadea nivelul de zahăr, pentru că el este angajat în sport.

4. Persoana interesată în dulciuri - bomboane de ciocolată, produse de patiserie dulci, ciocolata cu lapte, din cauza acestei glucoză este în creștere rapidă la început, apoi scade brusc. De asemenea, funcționează alcool și apă carbogazoasă dulce.

Video: De ce plummets de zahăr din sânge?

Semne de zahăr din sânge

Hipoglicemia este un caracter diferit, în unele persoane apare în dimineața, atunci când acestea sunt somn, slab, iritabil. Este posibil să se verifice nivelul de zahăr în timpul activ, folosind aparatul de măsură, acesta va afișa o rată mai mică de 3,3 mmol / l. Atunci când o persoană pentru micul dejun, devine mai ușor și simptomele dispar.

În cazul în care răspunsul hipoglicemie, datorită căruia, după o masă, de zahăr din sânge scade spune că o persoană se dezvolta diabet zaharat. Dar, amintiți-vă, scăderea zahărului din sânge este un proces treptat, pentru că timpul este atât de important să se acorde o atenție la aceste semne:

1. O persoană foarte iritabil, slab și devine obosit.

2. mâinile îi tremurau, tremurături pot fi, poate, dimpotrivă, să arunce într-o febră.

3. Creșterea transpirație.

4. Apariția de dureri de cap și amețeli.

5. În mușchii se simt slabi în picioare de severitate marcat, membrele amorțite.

6. Probleme cu viziune, vederea unui voal alb, zboară sau întunecare.

7. Puternic bolnav.

8. foame.

Atunci când creierul suferă de un număr insuficient de energie se produce acest simptom, este important să se măsoare nivelul de zahăr din sânge cu ajutorul unui contor de portabil, în cazul în care cifra este mai mică de 3 mmol / l, asigurați-vă că pentru a mânca, cel mai bine este de a face pentru a folosi hidrati de carbon, care sunt digerate rapid. Dacă acest lucru nu se face în timp, probabil, deteriorarea și reacțiile:1. Aspectul de convulsii.

2. Are un caracter deconectat, după consumul de alcool.

3. Se dispersează atenția.

4. Mersul devine instabil.

Dacă o persoană nu este momentul de a utiliza glucoza, el poate pierde cunoștința, el a avut un spasm poate să apară, care este similar cu epilepsie, chiar și accident vascular cerebral, care afecteaza creierul complet. Persoanele care suferă de diabet, intră în comă, este foarte periculos, aceasta duce la moarte.

Metode de tratare a nivelului de zahar in sange

Scopul tratamentului - pentru a preveni episoadele recurente de hipoglicemie. În acest scop, cei care sunt bolnavi cu diabet zaharat au nevoie pentru a calcula cantitatea corectă de insulină, mai ales atunci, în cazul în care pacientul intenționează să efectueze mai multe activități fizice. În nici un caz nu se poate lua în mod independent, medicamente care scad glicemia, asigurați-vă că să se consulte mai întâi cu un medic.

Video: Cum sunt mici de zahăr din sânge, și probleme de memorie?

Pentru a evita un nivel scăzut de zahăr din sânge, asigurați-vă că pentru a viziona dieta ta, ar trebui să fie corecte și echilibrate. Este important să se includă aceste alimente in dieta ta - rosii, dovlecei, castraveti, fructe de mare, produse lactate. Să acorde o atenție la produsele care au indicele glikimechesky, aceasta include produse de patiserie și pâine cu cereale integrale. Cu ajutorul acestor produse este o eliberare treptată de zahăr, deoarece glucoza este în creștere în mod dramatic. În acest caz, nivelul de zahăr este redus foarte delicat.

Nu trebuie să uităm puterea regulilor, trebuie să mănânci porții mici în timp, astfel încât să puteți reduce riscul de hipoglicemie. Cel mai bine este de a uita de băuturi alcoolice, o atenție specială este necesară pentru a le folosi pe stomacul gol, deoarece aceasta poate provoca un atac de hipoglicemie.

Video: Impactul diabetului zaharat asupra creierului

De asemenea, sportivi este foarte important să învețe cum să consume și energia lor cheltui, femeile care sunt dependenți de dieta, ar trebui, de asemenea, pridelnyh pentru a se abtine de la hrana lor.

Care sunt semnele de zahăr din sânge pot apărea pe timp de noapte?

1. transpirație excesivă.

2. somn agitat.

3. Redarea sunete neobișnuite.

4. Încercarea de a ajunge la culcare cu patul sau sa cada cu ea.

5. Plimbare într-un vis.

6. Visezi coșmaruri.

7. Apariția o durere de cap în dimineața.

Deci, foarte des vorbesc despre pericolele de ridicat de zahăr din sânge și nu uita de nivelul scăzut, și nu este, de asemenea, mai puțin periculos, deoarece poate fi, de asemenea, cauza de diabet zaharat, precum și dezvoltarea altor boli - cardiovasculare, renale, viziune, etc. . picătură în zahăr din sânge de multe ori poate fi după boala, prudență deosebită trebuie luate în scaderea glicemiei la copii. El apare pe stomacul gol, după ce a băut cantități mari de alcool, atunci când eșecul hormonale, foame, și luând anumite medicamente.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit