ZdorovGuru.com

Norma de zahăr din sânge în copil

v Krovi saxara normaMulte boli pot fi pre-identificate și tratate în mod eficient, atunci când acestea sunt doar începutul. Pentru că este atât de important să se păstreze o măsură preventivă pentru a observa copilul la un medic pediatru, pentru a lua toate testele necesare, deosebit de important pentru a monitoriza în mod constant nivelul zahărului din sânge într-un copil, mai ales dacă știți că copilul dumneavoastră aparține unui grup de risc. Cu ajutorul cercetării va fi de a răspunde la întrebarea dacă copilul dumneavoastră de a dezvolta diabet zaharat sau nu.

De ce este important pentru a controla rata de zahăr din sânge într-un copil?

Sursa de energie în corpul unui copil este glucoza, folosindu-l hrănește țesutul cerebral, participă, de asemenea, în procesul de metabolism, sintetiza polizaharide care sunt conținute în păr, cartilajul și ligamente. În cazul în care rata de zahăr în sânge este rupt, acesta poate fi diabet, este o boală foarte gravă care perturba activitatea multor organe și eșuează în întregul corp al sistemului de copii.

Ce copii cu risc de anomalii de zahăr?

Cel mai adesea sunt probleme cu nivelul de zahar pot avea copii care sunt bolnavi cu infecții virale, atunci când ajunge la sânge până la 10 mmol / l sau mai mult, asigurați-vă că pentru a avea nevoie de tratament urgent. De asemenea, diabetul poate apărea la copii moștenite.

Factorul genetic este foarte important în acest caz, mai ales în cazul în care copilul în familie care suferă probleme cu pancreasul și aparatul insular. Daca ambii parinti au diabet zaharat, acesta va fi, de asemenea, un copil în cazul în care unul dintre părinți suferă de această boală, doar 10% că boala va fi trecut la copil.

În cazul în care boala este diagnosticată la cineva una cu gemeni, copil sănătos poate cădea, de asemenea, în grupul de risc. In caz de diabet zaharat de primul tip, un al doilea copil poate toate 50% în cazul în care bolnav de diabet al doilea tip, al doilea copil pentru a proteja de boala aproape imposibil, mai ales dacă el este supraponderal.

Video: diabet la copii - Dr. Komarovsky School

Care este rata de zahăr într-un copil?

Copii copilarie fiziologie au redus din cauza nivelului de zahăr din sânge. Acestea includ sugari și copii preșcolari. La sugari la 2 la 78mmoli / l. Copiii care au absolvit 2-6 ani, rata variază de la 3,3-5 mmol / l. Elevii zahăr în mod normal de la 3,3-5,5 mmol / l.

Pentru rezultate mai precise asigurați-vă că pentru a lua analiza pe stomacul gol, iar în cazul în care zahărul pe stomacul gol este mai mare de 6, 1 mmol / l, apoi hiperglicemia copil - de zahar din sange. În cazurile în care rata este mai mică decât 2,5 mmol / l, se spune că copilul de hipoglicemie - hipoglicemia.

Neaparat la niveluri mai ridicate de zahăr în copilul în sânge, după trecerea testelor pe stomacul gol, trebuie să treacă un test special pentru testul de toleranță la glucoză, amintiți-vă că la copii este mult mai mare decât cea a unui adult. Norma este considerat un indicator al zahărului din sânge atunci când este după ce sarcina de glucoză două ore începe să scadă.

Zahăr în analiza sângelui și diagnosticarea copilului

Dacă un copil după trecerea testelor de zahăr din sânge este mai mare de 5,5 mmol / l și după încărcarea cu glucoză două ore mai mare de 7,7 mmol / l, se vorbește despre diabet în copil.

Care boli spune creșterea zahărului din sânge?

1. Rata de zahăr a crescut ca urmare a faptului că copilul a primit alimente înainte de a predat analiza.

2. Datorită semnificative creșterea - emoțională sau fizică.

3. În boli ale sistemului endocrin - glanda pituitară, tiroida, glandele suprarenale.

4. Din cauza epilepsiei.

5. Când boli pancreatice.

Video: Norma de zahăr în krovi.mp46. În cazul în care copilul ia anumite medicamente.

7. Nivelul de zahăr se poate abate de intoxicatii cu monoxid de carbon.

Cum să se pregătească copilul pentru analiza nivelului de zahăr din sânge?

1. Ultima dată când copilul trebuie să mănânce la 8 sau mai bine în 12 de ore înainte de a pierde analiza. Puteți utiliza apă non-carbogazoase și dulce.

2. Înainte de orice teste nu poate peria dintii, deoarece pasta de dinti contine zahar, care este absorbit prin mucoasa cavității bucale și se pot schimba în mod dramatic mărturia. De asemenea, este interzisă, și există gumă.

3. Zaharul din sânge ia un deget.

Video: diabet zaharat, nivelul de zahar din sange dupa rata de consumul de

4. Cu ajutorul unei metode moderne de metru - un dispozitiv portabil, este posibil să se măsoare nivelul de zahăr din sânge. Dar pot exista, de asemenea, unele erori, ele apar din cauza faptului că un tub vag închis cu un test de plată și pot fi stocate într-o stare deschisă. Benzile de testare nu pot fi depozitate în aer liber, deoarece reacția chimică, se alterează se poate produce produsul.

Din cauza a ceea ce cantitatea de zahăr din sânge poate scădea un copil?

Cel mai adesea din cauza unor astfel de boli:

1. În caz de hipotiroidism, un nivel scăzut de hormoni la nivelul glandei tiroide.

2. În glandele umflate.

3. Din cauza bolii hepatice.

4. În insuficiența renală.

5. În caz de malnutriție sau tulburări în dieta, din cauza unor astfel de boli - bulimie sau anorexie.

Cum de a menține nivelul de zahăr din sânge normale într-un copil?

Pentru a proteja copilul de diabet, este important să se monitorizeze dieta sa. Pentru a include în dieta mere, legumele verzi. Este nevoie de glucoza pentru a menține viața normală a organelor interne. În cazul în care corpul copilului este furnizat în mod constant numai alimente carbohidrati sau zahar incepe un proces foarte dificil de divizare. Aceasta este, prin consumul de zahăr pur sau prea multe alimente bogate in calorii, zahăr în sânge sare brusc.

Pancreasul secreta insulina, care începe să-l reducă. Pentru că este atât de important să se monitorizeze dieta copilului. Ar trebui să fie util în orice caz, nu nutritive, și să conțină cât mai puțin posibil de dulciuri. Cel mai bine este să le înlocuiască cu fructe sau fructe uscate.

Deci, nivelul de zahăr din sânge al copilului este foarte important să se controleze, astfel încât să puteți proteja copilul de boli grave și periculoase ale diabetului zaharat. Ferește-te de stilul de viață și de nutriție a puilor dumneavoastră, verificați în mod constant medic pediatru sa, în cazul în care observați orice defecțiune a sănătății sale o nevoie urgentă de a trece toate testele necesare și, dacă este necesar, de a primi tratament.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit