ZdorovGuru.com

Cum de a albi dintii la domiciliu

 dinti albi la domiciliu - mit sau realitate?

dinti albi la domiciliu - mit sau realitate?

dinți sănătoși, zâmbet alb și frumos - cheia succesului. Dar nu este întotdeauna posibil să păstrați dinții perfect alb, deoarece sunt destul de cativa factori care afecteaza smaltul dintilor: fumatul, consumul excesiv de cafea, curățarea dinților rău și alții care degradează smalțul, oferind dinții îngălbenirea. Pentru a da dintii un alb orbitor și sănătos va ajuta la servicii de clinici stomatologice, în cazul în care acestea petrec aceeași procedură cu utilizarea de echipamente moderne, dar având în vedere că astfel de servicii sunt adesea cer-preturi ridicate, multe sunt în căutarea de metode alternative și de a efectua la domiciliu albirea dintilor, care este mai puțin costisitoare, dar aduce rezultate bune . Cum de a albi dintii la domiciliu, și cât de eficient este albire?

Albesc dintii la domiciliu este posibil ca instrumente profesionale, precum și metodele tradiționale dovedite. Cum va un rezultat pozitiv - este dificil de a judeca, dar acestea și alte metode de albire sunt destul de popular printre oameni.

benzi de albire

Rezultate bune pot fi obținute folosind benzi speciale pentru albirea dinților care se lipesc de dinți este recomandat pe zi, timp de 30 de minute. efect de albire se realizează prin utilizarea unui gel care conțin benzi. Benzi pentru albirea dinților oferi o peliculă subțire de plastic flexibil, care conține în substanțele de compoziție care afectează stratul superficial de smalț, curățarea acestuia de la îngălbenire.

benzi de albire dentițiebenzi de albire dentiție

Aproape toate barurile din compoziția sa conține 10% înălbitor, iar utilizarea lor pe termen lung se poate albesc nu numai dintii, dar, de asemenea, pentru a crește sensibilitatea lor. Aceste benzi pot albesc dintii cu 1 - 2 tone, dar numai cu utilizarea regulată. Pentru efectul bun se recomandă utilizarea benzilor de timp de 2 săptămâni, în fiecare zi, la 30 de minute. Nu se recomandă utilizarea benzilor pentru persoanele cu dinti sensibili. În timpul utilizării, ar trebui să evitați să atingeți banda cu un șervețel moale, gumă, deoarece un astfel de contact poate provoca arsuri ale gurii.

smalțul dinților folosind atele

Pentru o lungă perioadă de timp și este considerat a fi un popular de albire a dinților cu ajutorul atele, care pot fi folosite la domiciliu. Datorită Kappa are posibilitatea de a îmbunătăți aspectul dinților, în orice moment convenabil pentru el. Kappa bine cu dinții de pigmentare legate de vârstă și pete maro. Acestea sunt utilizate în stomatologie de peste 20 de ani și în această perioadă este suficient îmbunătățită.

Kapp - un remediu excelent pentru albirea dințilorKapp - un remediu excelent pentru albirea dinților

Mouthguards sunt destul de simplu de utilizat și sunt cele mai frecvente în rândul oamenilor obișnuiți, și stomatologi. aligner Sami sunt realizate din material plastic, au o formă de dentitie. Pe parcursul utilizării lor este suficient pentru a umple un capace speciale de gel și de uzură pe dinti. Mai bună formă de CVR se atașează la dinții, mai confortabil de purtat, iar efectul va fi mult mai bine. În plus, este important ca capacul de gel de la care se încadrează pe gingii, că aceasta poate provoca arsuri. Prin urmare, este cel mai bine să rezervați tava, la cerere, ca accesorii standard sunt vândute într-o farmacie. Kappa ar trebui să fie confortabil, se potrivesc bine cu dinții, numai efectul de albire va fi uniformă, iar persoana va fi capabil de a evita arsurile țesuturilor moi.

În prima zi de utilizare a mouthguards este recomandat să renunțe la produse de colorare și de fumat, sau efectul de albire nu va fi suficient. Nu este recomandat pentru utilizare cu cariile dentare gutiera, smalț fin, alergii la gel, sarcina.

Creion albirea dintilor

Creion are o destul de simplu principiu de funcționare supunerii componentelor de pe smalțul dentar. Componentele creionului bază de gel pătrund adânc smalțul, clarificarea acesteia cu 1 - 2 tone. Unii oameni cred că utilizarea creionului este o bună alternativă la albire a dintilor in cabinetul stomatologic. 

 • Se efectuează procedura - de 2 ori pe zi.
 • Utilizați creion aproximativ 2 - 3 - săptămâni.
 • Utilizați un creion pentru a fi strict urmând instrucțiunile de utilizare.
 • Practic, toate creioanele au o perie speciala, cu care puteți distribui uniform gelul pe dinti.
 • După aplicarea gelului, este necesar să se aștepte timp de 30 minute să se usuce și bine absorbit în emailul. În această perioadă, nu puteți bea, mânca sau atingeți limba împotriva dinților sau a buzelor.
 • Se aplică un strat subțire de gel este necesar.

Creion albirea dintilorCreion albirea dintilor

Video: albesc dintii la domiciliu

Pentru a efectua utilizarea creionului a fost maximă pentru perioada de albire trebuie să renunțe la cafea, țigări și produse de colorare. De multe ori, după aplicarea creionului este sensibilitate crescută a dinților, astfel încât înainte de utilizarea sa este necesar să se consulte un expert.

Albirea dinților ZOOM

Întoarcere albi dintii in doar o singura vizita la medic va ajuta la zoom-ul de sistem, care se realizează cu ajutorul unui gel special și lampa zoom. Practic, această procedură se efectuează în clinici stomatologice, în cazul în care toate echipamentele. ZOOM albirea dintilor nu numai da dintii albi, dar, de asemenea, îndepărtează petele intunecate, nu afectează smalțul și nu are efecte negative asupra organismului uman. În plus, o astfel de albire se efectuează sub supravegherea unui dentist. Cu lămpi ZOOM este o influență asupra gelului în sine, fără a deteriora dinții și se gingiilor. Procedura în sine durează mai puțin de o oră, dar rezultatul este destul de mare.

sistemul ZOOMsistemul ZOOM

Experți în domeniul stomatologiei care utilizează acest sistem pentru mai mult de un deceniu. Este destul de eficient și în condiții de siguranță, iar oamenii care au trecut o albire dinți, lăsați feedback-ul numai pozitiv. O alternativă la această procedură este cu laser albirea dintilor, care are, de asemenea, performanțe bune și este ținută într-o clinică dentară. Cât de mult albire a dintilor in clinica depinde de metoda aleasă, precum și a centrului dentare, care atrage oamenii.

Paste pentru albirea dintilor

Multi oameni prefera sa albesc dintii cu pasta de dinti speciala. Pentru a obține rezultatele de albire vor avea nevoie de mai mult de o zi sau chiar o săptămână. În plus, unele paste de dinți conțin în compoziția sa nu este în întregime substanțe benefice, iar utilizarea lor poate dăuna dinților. Stomatologi in alegerea pasta de dinti, se recomandă să respecte următoarele elemente:

 • Înainte de a selecta pasta - se consulte cu un dentist.
 • Cumparare nevoie doar pentru a lipi producătorii de încredere.
 • După o astfel de pastă de pastă de dinți, în 1 oră nu a recomandat să consume alte alimente sau lichide.

Pasta de dinti pentru albirePasta de dinti pentru albireAlbirea pasta de dinti este mai bine să se folosească pentru a asigura efectul asupra altor metode de albire sau de eliminare a plăcii de mică adâncime din dinți.

Peroxidul de hidrogen - returnează dinții albului naturale

Dovedit și destul de comun considerat albire cu peroxid de hidrogen.

dinti albi cu ajutorul peroxiduluidinti albi cu ajutorul peroxidului

Pentru procedurile de albire necesare pentru a umezi tampon de bumbac pentru a freca și rânduri de dinți de peroxid, așteptați 5 minute, pentru a curăța dinții cu pasta de dinti. Peroxid, are un efect negativ asupra tractului digestiv, precum și cu daune de expunere constantă intestinale mucoasa și smalțul dinților.

Video: Albirea dinților. Albirea dinților la domiciliu. Cum de a albi dintii fara a face rau

Întoarcere albeața dinților ajută carbon activat

carbon activat este bine se descurcă cu toxine și substanțe nocive, elimină în mod ideal, îngălbenirea dinților. Avantajul acestei metode este considerat a fi disponibilitatea în comparație cu mijloace profesionale. În plus, carbonul activ este complet sigur, așa că, dacă o persoană dorește să albiți dinții la domiciliu, fără a dăuna, apoi mici pastile negru - ceea ce ai nevoie. Este suficient să ia 3 pastile, zdrobi, se adaugă o cantitate mică de apă, pentru a forma o suspensie uniformă. Aplica amestecul pe dinți timp de 10 minute. Apoi se clătește gura cu apă. 

Carbon activat - returnează albi dintiiCarbon activat - returnează albi dintii

Foarte important, în cursul unui cărbune activ pentru dinții să fie atent și ușor frecat în dinte, pentru a nu deteriora smalțul dinților.

Cum de a albi dintii cu sodă

Bicarbonatul de sodiu face posibilă pentru a face dintii alb, dar această metodă nu este recomandat să folosiți des. Acest material este bine indeparteaza îngălbenire de pe dinti, in special la fumatori, sau cei care au grija de dintii săraci. Albirea dinților sodă trebuie să ia o periuță de dinți umedă, se presara bicarbonat de sodiu pe ea si spalat pe dinti. După o astfel de curățare necesar să se clătească gura cu apă.

Video: Cum de a albi dintii acasa? 6 moduri de a albi dintii acasa!

Soda - albi dintii la domiciliuSoda - albi dintii la domiciliu

mod mai blând este considerat albire soluție de sodă, care polokayut gura. Nevoie de 1 linguriță de bicarbonat de sodiu în 1 cană de apă caldă. Soda clătire nu distrug smalțul, și au, de asemenea, un efect bun asupra gingiilor și a țesuturilor moi.

Rezultate bune pot fi realizate folosind ulei de arbore de ceai, care nu va consolida numai gingiilor si curata gura de bacterii, dar, de asemenea, albesc dintii. Deși eficiența utilizării sale nu este atât de mare, dar utilizarea sa are un rezultat pozitiv asupra gingiilor și a mucoasei orale. Pentru a utiliza necesitatea de a lua o cantitate mică de ulei (5 picături), diluat în 100 mils de apă și se clătește de două ori pe zi.

Întoarcere albi dintii folosind ulei de arbore de ceaiÎntoarcere albi dintii folosind ulei de arbore de ceai

ulei de arbore de ceai indeparteaza placa, previne apariția din nou, de asemenea, reduce inflamația, elimina sangerarea gingiilor. Rezultat după utilizarea regulată nu va semnificativ mai devreme decât în ​​2 - 3 săptămâni.

Atunci când este imposibil de albire a dintilor

dinti albi prin oricare dintre metodele de mai sus este necesară numai atunci când o persoană este complet dentiție sănătoasă, dar vrea să aibă mai mult alb zâmbet. Nu este recomandat pentru albirea dinților în următoarele cazuri:

 • Hipersensibilitate dentiție.
 • Cariile în dinți.
 • boli ale gingiilor: gingivita, periodontita sau bolii parodontale.
 • Prezența coroanelor dentare.
 • Sarcina.
 • Alăptarea.
 • Înainte de procedura de albire se recomandă să se consulte un medic.

nu este întotdeauna posibil să se albesc dintiinu este întotdeauna posibil să se albesc dintii

Prevenirea smalțului îngălbenire

Pentru a rămâne mereu dinții albi și sănătoși, trebuie să aibă grijă de ei departe de îngălbenire. Urmând regulile de bază, nu poate fi numai alb, dar, de asemenea dinți sănătoși:

 • dintii periaj zilnic.
 • Se clătește gura după ce mănâncă.
 • Periuța de dinți trebuie să fie de duritate medie.
 • vizita regulat la dentist.

Pentru a reduce apariția îngălbenirea dinților, trebuie să știți ce factori afectează aspectul său:

 • Fumatul.
 • Consumul excesiv de alimente colorare sau băuturi.
 • Consumul regulat de antihistaminice.
 • Primirea preparatelor de fier.
 • Lipsa de ingrijire dentara regulate.
 • Cariile.

Cu informațiile care determină apariția plăcii pe dinti și cum să păstrați dinții alb, puteți face griji, nu numai despre zambetul lor, dar asigurați-vă că dinții și gingiile sănătoase. Numai o abordare cuprinzătoare pentru sanatatea dentara va pastra ei alb și sănătos. Indiferent de metoda de albire pe care o alegeți, trebuie amintit că numai îngrijirea dinților și orală corectă și regulată a oferi probleme dentare neplacute.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit