ZdorovGuru.com

Ultrasound dinți de curățare: comentarii înainte și după

dinți cu ultrasunete procedura de curățare adesea menționată ca albire.

Cu toate acestea, acest lucru nu este adevărat, pentru că această procedură vă permite să curățați suprafața dinților din placa în cursul consumului excesiv de cafea, ceai și fumatul. De asemenea, de curățare cu ultrasunete elimină tartrului.

După această culoare de manipulare dinte devine mai ușoară pe unele tonuri, un astfel de efect se datorează eliminarea plăcii bacteriene și a dobândi culoarea lor naturală. Încearcă să înțeleagă ce este avantajul unei astfel de metode ca dinți de curățare cu ultrasunete, precum si gasiti recenzii inainte si dupa procedura.

Cu ultrasunete de curățare dinți: prejudiciul din procedura?

Dacă sunteți proprietarul unei dinți sănătoși și puternici, nici un simptom de carii, procedura va fi cât mai confortabil. Iar pentru pacientii cu dinti sensibili va trebui să-și petreacă analgezie suplimentară ca curățare piatra dentara cu ultrasunete poate provoca o serie de senzații neplăcute. În acest scop, medicul foloseste un anestezic local, permite eliminarea sensibilității dentare la momentul procedurilor dentare.

îndepărtarea tartrului se produce sub acțiunea undelor ultrasonice de ieșire dintr-o tijă specială. Din moment ce placa este formată din materie solidă, curățați în mod eficient dentiția folosind alte metode imposibil.

îndepărtarea tartrului se produce sub acțiunea undelor ultrasonice de ieșire dintr-o tijă specialăîndepărtarea tartrului se produce sub acțiunea undelor ultrasonice de ieșire dintr-o tijă specială

Destul de des, în stomatologie clinici oferă utilizarea unei metode chimice de îndepărtare plăcii în combinație cu ultrasunete.
Pentru aceste scopuri soluții speciale care conțin acid clorhidric, iod și alte substanțe alcaline, ceea ce duce la distrugerea smalțului dintelui. Prin urmare, această metodă trebuie utilizată cu precauție.

Folosind ultrasunete fără utilizarea soluțiilor chimice este o procedură sigură distruge smalțul dinților. Este demn de remarcat eficacitatea ultrasunetelor în legătură cu îndepărtarea manuală a plăcii.

Video: curățare cu ultrasunete de dinți + Debit de aer (Air Flow), înălbire, Whitening - Albirea dinților cu aer.

Utilizarea de ultrasunete în timpul sarcinii

dinți procedura de curățare cu ajutorul ultrasunetelor, nu prezintă nici un pericol pentru copil. Cu toate acestea, această procedură poate provoca sangerarea gingiilor, la rândul său, influențează dezvoltarea hipovitaminoză și imunitate slabita.

dinți procedura de curățare cu ajutorul ultrasunetelor, nu prezintă nici un pericol pentru copil

Din acest motiv, dintii de curățare cu ultrasunete în timpul sarcinii ar trebui să aibă loc după consultarea dentist și aprobarea acestuia. În cazul în care medicul a constatat o lipsă totală de risc pentru femeia gravidă și copilul nenăscut, procedura poate fi efectuată în condiții de siguranță.

Frecvența perierii cu ultrasunete

Procedura de curățare cu ultrasunete se realizează un aparat dentar special - demultiplicator. Numărul standard ori de o astfel de manipulare nu depășește 2 în cursul anului. Uneori, curățarea și poate transporta până la 4 ori, cum ar fi atunci când sistemul de suport montat.

Ar trebui, de asemenea, să acorde o atenție la calificarea medicului. specialist poate duce lipsa de experiență la dezvoltarea de micro-fisuri în smalțul, cariilor dentare și o calitate slabă a muncii efectuate, după care va trebui să fie repetat cu un alt medic. 

Astăzi, expertii recomanda tot mai mult utilizarea de curățare cu ultrasunete, cu fluorizare simultană. Această abordare este prevenirea calitativă a formării cariilor.

expertii recomanda tot mai mult utilizarea de curățare cu ultrasunete cu fluorurare simultană

Ce ar trebui să evite după procedura 

După efectuarea de curățare cu ultrasunete a dintilor există o anumită perioadă de recuperare în care acestea pot fi ușor deteriorate. Aproximativ, următoarele nu este recomandată în primele 7-10 zile:

  • utilizarea de produse care pot colora smalțul (cafea, ceai, sfeclă de zahăr, morcov, băuturi carbogazoase, dulciuri care folosesc coloranți alimentari);
  • nu utilizați scobitoare după fiecare masă;
  • folosi pasta de dinti de cel putin 2 ori pe zi;
  • excepție de o dieta de fructe dur. 

Albirea dintilor cu ultrasunete: proceduri Implicatii

O astfel de procedură are un număr de contraindicații, astfel încât înainte de a merge la clinică dentară ar trebui să se consulte cu un terapeutCea mai frecventă problemă, după o astfel de procedură - este obtinerea nuanta prea lumina de dinți, astfel încât poate părea că toți dinții sunt stabilite implanturi.

După ce procedura ar trebui să evite utilizarea de produse care pot fi vopsite smalțuluiDupă ce procedura ar trebui să evite utilizarea de produse care pot fi vopsite smalțului

Următoarea consecință dezagreabil că pacientul poate fi de așteptat - este de a creste sensibilitatea dintilor, care crește cu fiecare dată ulterioară a procedurii. Ca urmare, o persoană care se confruntă cu dureri în timp ce consumul de alimente calde sau reci. 

dinți de curățare cu ultrasunete: comentarii pacient

Nikolai:

Video: curățare cu ultrasunete a dintilor. Air-Flow. Cum să se spele pe dinti?

Cu ceva timp în urmă, am decis să dețină curățarea cu ultrasunete a dinților, ca și utilizarea constantă a cafelei a dus la o întunecare a smalțului. Vreau doar să spun că pentru mine personal, procedura sa dovedit a fi util, iar pe sfatul medicului va efectua de 2 ori pe an.

Îndepărtarea pietrei dentare cu ultrasunete pentru mine a fost nedureros, ca dintii mei sunt perfect sanatosi si nu predispuse la carii. Singura dată - este zumzet foarte neplăcut de ultrasunete.

Apoi, după curățare cu ultrasunete smalțului lustruit de specialitate au inceput sa foloseasca pasta fluorurat speciale. Cum se explica medicul - pentru a proteja smalțul și pentru a preveni distrugerea.

Procedura în sine mi-a plăcut. Nu după vizionarea ei orice efecte adverse semnificative, în funcție de tipul de sangerare guma sau disconfort pentru ceva timp dupa procedura.

Video: Periajul ULTRASOUND Harkiv

Cu toate acestea, vă sfătuiesc să o curățare și să se consulte cu un specialist pentru a decide dacă este potrivit pentru tine.

curățare cu ultrasunete a dintilor inainte si dupa

Maria:

Mă grăbesc să spun că eu sunt predispuse la formarea tartrului. Mai ales că a început să mă deranjeze după acolade lung poartă. Anterior, el a petrecut o curățare mecanică a dinților, dar după ce a aflat despre o nouă metodă - îndepărtarea cu ultrasunete a pietrei dentare, a decis să-l încercați.

De asemenea, vreau să spun că dinții mei nu sunt predispuse numai la formarea placii si a tartrului, dar, de asemenea, au devenit mult mai sensibile după îndepărtarea acolade. În plus, cu toate că dinții mei și devin straighter, dar poartă o astfel de construcție a provocat formarea cariilor dentare și umpluturi suplimentare. De aceea, eu sunt un medic imediat a avertizat că o astfel de procedură poate fi dureros.

Din utilizarea anesteziei, am refuzat pentru că am fost la acel moment o mamă tânără. Din păcate, doctorul nu ma înșela, și sa dovedit procedură foarte dureroasă. Senzație de la momentul procedurii sunt similare cu cele în cazul în care dinții reacționează la schimbările de temperatură, dar uneori mai puternic.

Video: Debit de aer de curățare dentară

În termen de câteva zile după ce procedura a fost un disconfort considerabil. Dinții sunt în mod constant reacționează la rece sau la cald, senzația au fost atât de dureros încât medicul a avut gânduri despre incompetență și leziuni severe ale emailului. Astfel de sentimente am oprit deranjează aproximativ 7 zile.

În ceea ce privește rezultatele, putem spune că ei sunt fericiți. Problema principală - tartru - a fost rezolvată. În ceea ce privește achiziționarea de o nuanță mai deschisă de dinți, în cazul meu, acest lucru nu a fost observat. Dar, așa cum doctorul a explicat, culoarea dintilor, mi naturale, prin urmare, pentru a face mai alb nu este posibil cu ultrasunete. 

 Singurul moment-l negativ este durere, dar în cazul meu, acest fenomen este justificată.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit