ZdorovGuru.com

Tehnica unica pentru albirea dintilor.

Video: Cumpara dinti benzi de albire

otbelivanie ZubovDintii albi sunt visul oricărei persoane, există mai multe moduri albirea dintilor clinici stomatologice, dar servicii foarte scumpe.
Acesta poate fi modalități simple de a scăpa de dinți galbeni permanent. Primul pas este de a uita despre cafea, țigări, băuturi răcoritoare - de la ei se produce raid. Smalțului galben și din reziduul alimentar care devine blocat în dinți.

Video: dinti profesionale de albire metode

Amintiți-vă, pastele de dinți de albire nu sunt eficiente, ele pot ajuta sa scape de numai de recentul raid, raid învechit foarte dificil de eliminat utilizând pasta de dinti albire.

Dacă în mod regulat albesc dintii, acesta va fi foarte costisitoare în cabinete stomatologice. Desigur, puteți cumpăra și farmacie facilități, dar ele pot provoca nimic altceva decât rău.Este mai bine să încercați toate metodele cunoscute:
1. Utilizarea bicarbonat de sodiu. Acesta poate fi adăugat la pasta de dinti, dar nu exagera, pentru că puteți deteriora emailul.
2. Utilizarea de peroxid de hidrogen. Este necesar să se clătească gura de două ori pe zi după periaj. Este util să se șteargă dinții înmuiate în tampon peroxid. Unul trebuie să fie atent, pentru că vă puteți arde gura. Asigurați-vă că nu uitați să clătiți gura cu apă după aplicarea de peroxid.
3. Strawberry pasta de dinti va albeasca smalțul dinților.
4. Se amestecă cenușă de lemn cu paste.
5. Puteți crea și pastă de dinți eficiente din toate componentele. Acest lucru necesită un impas sifon, peroxid, sare și dinte. Toate se amestecă și se spele pe dinți. Nu poate fi curățat în mod frecvent dinte.

Astfel, albi dintii nu atât de dificil. Visul despre zambet alb prin utilizarea unor tehnici simple pot fi executate.

Video: Galileo. albirea dintilor

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit