ZdorovGuru.com

Ce se poate face în cazul în care placa ta copilul pe dinti?

chto Delat Esli u rebenka nalet na zubaxCopiii mici au o dantura de lapte temporar, dar pentru ei au nevoie, de asemenea, de îngrijire specială. Fiecare dinte într-un copil bolnav se taie din primele zile de care aveți nevoie pentru a ține evidența acestora, astfel încât acestea să nu se strice. Adesea, există un fel de placa se poate dezvolta in copilarie cariilor, pulpita. Dinți sănătoși - un indiciu că corpul copilului de lucru pe deplin.

dintii de lapte trebuie neapărat să fie curățate din primele zile ale erupției. Plaque pe dinti - este o problemă gravă. Atunci când părinții l observa, ei trebuie să ia măsuri urgente pentru a decontamina gura copilului, să dețină toate procedurile sanitare și de igienă. Raidul apare atunci când acumulează un număr mare de bacterii, iar apoi începe procesul inflamator la nivelul gingiilor - toți acești factori duc la aparitia cariilor dentare. Uneori placa pe dinti indica procese patologice majore în intestin, stomac.

Ce culoare este placa?

Pe dinții copiilor de multe ori se formează placa albă sau galbenă. În structura sa conțin reziduuri de alimente, bacterii, epitelii. Cel mai adesea agravate pe timp de noapte în acest moment al microflorei patogene este activ.

Când placa galben, alb, nu contează dacă copilul va fi monitorizat cu atenție pentru igiena orală, aceasta va dispărea. maro periculos, patină negru și verde a unui copil în această situație necesită un tratament special.

placă neagră apare în cazul în care dysbiosis copil sau ciuperca în organism. Dentist în această situație nu vă va ajuta, de asemenea, trebuie să fie examinate și supuse tratamentului necesar în timp pentru a dezvălui motivul dezvoltării disbacterioză și pentru a începe tratamentul. În cazul în care formează în mod constant un număr mare de plăci maro, galben, se spune că dezintegrarea copilului fel îmbuteliate. El vine de la faptul că copilul suge o sticlă cu formula de lapte, suc, ceai, care sunt dulci.

Cauzele de placi in copil

1. Atunci când un copil nu corespunde normelor sanitare și igienice.

2. Nu adere la regimul alimentar.

3. În cazul în care copilul nu mănâncă fructe și legume, acesta este alimentat numai alimente moi sub formă de piure.

4. Plaque ca urmare a dysbiosis, ciuperca.

5. Camera trebuie sa fie aer uscat.

6. Un motiv specific este compoziția salivei, care are elementele care afectează dinții de lapte.

7. Dinții pot fi afectate în timpul sarcinii, atunci când copilul se formează în uter.
Este important să adere la igiena ca măsură preventivă medic ar trebui să examineze copilul, astfel încât vă puteți proteja de boli, cum ar fi carii.

Cum de a elimina placa într-un copil?Numai un medic dentist poate examina un copil bolnav, de a organiza inspecții suplimentare, elimina cauza, din cauza a ceea ce sa format placa.

Copilul ar trebui la o vârstă fragedă pentru a putea să se spele pe dinți, utilizați prima perie muiată în apă, atunci puteți utiliza o cantitate mica de pasta de dinti, dar trebuie să fie o pepinieră. Dupa periaj copilul nu ar fi fost pe timp de noapte, bea sucuri dulci, lapte. În timpul zilei trebuie să copilul ar mânca cât mai multe fructe și legume proaspete, deoarece smalțul va fi curățat. Vă recomandăm să includă în dieta de morcovi alimentare pentru copii, mere, pere. Copilul ar trebui să bea cât mai mult posibil, respira prin nas, urmați umiditatea ridicată.

Cauzele plăcii negre pe dinții copilului

Este deja cunoscut faptul că placa galben este un rezultat al nerespectării standardelor de igienă. gri deschis este format din cauza smalțul dinților hipoplazie. În această situație, este necesar să se treacă un curs special de tratament.

Video: raidul asupra dinților. De ce dintii galbeni

Greenish apare la copiii de 2-4 ani. Ea poate apărea atunci când un dinte deteriorat Peliculă. Eliminare prin utilizarea de curățare. Când saliva, o cantitate mare de anumite substanțe se formează placa maro.

Cel mai adesea, se formează placa neagră. Ea apare din diverse motive:

1. Atunci când bacteriile atac corpul Priestley, ei pot trăi în cavitatea orală pentru o lungă perioadă de timp, reducând în același timp sistemul imunitar incepe sa se manifeste.

2. Din cauza deficitului de calciu. Motivul poate fi setat prin analize de laborator.

3. predispoziție genetică.

4. Din cauza cariilor. Se pare că din cauza unei puteri, în cazul în care smalțul este într-o stare de neglijare, degradare ei va lovi.

Video: Primul dinți - Dr. Komarovsky School

Unii părinți greșesc în gândire că nu ar trebui să trateze dintii copilului, ei încă mai cad. Acest lucru nu este așa, boala poate merge la rădăcină, care este smalț slab.

Acoperire neagră este scos copilul cu ajutorul unor echipamente speciale, dar pentru copii mici procedura nu este efectuată, în timp ce aceasta este în valoare să aștepte până când copilul este mai puternic, și devine un adult. Din primul an de viață poate fi curățat dinții cu o pasta speciala. Un copil trebuie sa aiba lingura, o furculiță, o farfurie. Caria dentară este o metodă de transmitere a bolilor infectioase - saliva.

Video: Despre dintii copilului - Dr. Komarovsky School

Deci, este mai ușor pentru a preveni dezvoltarea plăcii în copil decât să-l trateze. Prin urmare, este important să învețe un copil să respecte toate standardele sanitare. Dacă observați că există un raid, contactați imediat medicul dentist. Pentru a scapa de placa, trebuie să găsiți mai întâi motivul pentru aspectul său, apoi începe tratamentul.
Scapă de plăci, puteți utiliza proceduri speciale, acestea sunt efectuate numai pentru copiii mai mari.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit