ZdorovGuru.com

Albirea dintilor remedii populare

, Dinți de albire rețete populare

Un popular albirea dintilor

Mulți oameni suferă de întunecare a smalțului dinților. Cauze întunecare smalț sunt multe - fumatul, primirea unor băuturi preparate medicale (ceai negru, cafea, sucuri de fructe cu un conținut ridicat de acid, care încalcă integritatea smalțul dintelui), tulburări de alimentație, boli ereditare de dinți, igienă orală insuficientă, boli ale tractului gastro-intestinal, apă care conține o mulțime de compuși de fluor, și altele.

Albirea dinților la dentist - o procedură costisitoare și, desigur, nu este întotdeauna sigur pentru dinți. Va recomandam sa incercati albirea dintilor metodele traditionale, aceste metode și eficiente, și mai puțin costisitoare.

Medicina tradițională oferă următoarele moduri de a înălbitor smalțul dentar - curatarea cenusa, cenusa de lemn, peroxid de hidrogen, carbon activat, căpșuni sau căpșuni pasta de dinti prigotovleniya.Takzhe acasă poate folosi albire toothpastes, efect de albire, dar se manifestă treptat, pe o perioadă semnificativă de timp.

Metode de albire remedii populare dintilor

Trebuie subliniat faptul că, indiferent de metoda de albire dinților după fiecare procedură clătiți bine gura cu apă caldă și pentru a evita lovirea ingredientele gingiilor și ale mucoasei bucale (excepție - căpșuni, este fără îndoială util), pentru a evita deteriorarea acestora.

Metoda una - carbon activat. Tabletele de obicei activat shred carbon, diluat cu puțină apă și se curăță dinții fiertura. Să se implice în această metodă (precum și alte moduri de smalț de curățare) nu este necesar, o astfel de curățare este mai bine să nu dețină mai mult de o dată la trei zile.

Video: remedii populare pentru albirea dinților [Cum de a albi remedii dinti populare]

A doua metodă - sifon. Cel mai bine este să se amestece o cantitate mică de bicarbonat de sodiu cu pasta de dinti regulat si spalati pe dinti cu acest amestec. Cu toate acestea, este posibil să se ude soluția de sodă perie, sau pur și simplu omite pensula in pudra sifon. Acesta este cel mai eficient mod de albire a dintilor, dar acest lucru este însoțit de subțierea smalțului dinților, și trebuie să fie aplicate mai rar - o singură dată în mesyats.Sleduet evita cenușă pe gingii, astfel încât să nu le deterioreze.

Metoda trei - peroxid de hidrogen.După pasta de pastă de dinți convențională, se clătește cavitatea orală cu o soluție de apă și peroxid poate, de asemenea, vodoroda.Tak bandaj bucata în peroxid de hidrogen umed și ștergeți-le zuby.Sleduet evita pătrunderea de peroxid de hidrogen în stomac, ceea ce poate duce la arsuri ale mucoasei gastrice.

Metoda patra - lemn de frasin.Ash are o curățare bună svoystvami.Dlya curățarea dinților este necesară pentru a adăuga un pic de cenușă la pasta de dinti, sau macerat în dinte ei schetku.Ona conține un puternic alcalin, deci nu poate fi folosit în cantități mari.

Metoda a cincea - Strawberry.Căpșuni (căpșuni și, într-o măsură mai mică) este folosit nu numai pentru a albi pielea, dar, de asemenea, pentru albirea zubov.Dlya acest lucru ar trebui să fie zdrobite și fructe de pădure acestea "gem" zuby.Posle acoperi această procedură ar trebui să fie dintii curati pasta de dinti obisnuita.

Consecințele albirea dintilor

Utilizarea metodelor tradiționale de albire, veți obține rapid rezultatul dorit. zâmbet alb-zăpadă este cea mai bună recompensă pentru munca dumneavoastră și staraniya.Plyus astfel de albire, chiar și în ingrediente ieftine, și totuși nu va fi necunoscut pentru a aplica componentele chimice, utilitatea care poate fi pusă la îndoială.Albirea metodele tradiționale se caracterizează prin eficiență ridicată, dar aceste metode se bazează pe utilizarea componentelor agresive care pot dăuna gingiilor sau dentare dinti emali.Chelovecheskie aceleași - sănătos puternic de culoare, fildeș -au și culoarea smalțului depinde pe ereditate.

În albirea crusta de lamaie smalțul nu exagera, astfel încât să nu dăuneze smalțului delicat.

Metodele tradiționale pentru albirea dinților sau peroxid de sodiu poate duce la arsuri ale gingiilor, și după fiecare utilizare înălbitorului trebuie clătiți fie atent gura cu apă caldă.

Consolidarea dintilor remedii populare

Pentru a consolida dintii, medicina tradițională oferă un mijloc util și necostisitoare.

Clătirea gurii cu apă sărată. Un mod ieftin și eficient, în plus, are un efect antibacterian și elimină respirația. Aplicat inainte de culcare.

coaja de stejar - bulion. Bine pentru gingiilor, ajută la consolidarea acestora. Este folosit de 2-3 ori pe zi.

Musetel, galbenele - decocturi si infuzii. Ucide bacteriile si reduce inflamatia. Acesta poate fi folosit de 2-3 ori pe zi.

Tinctura de sunatoare - o scadere pe an de viata la o cana de apa. Reduce inflamația, ucide bacteriile si indeparteaza respiratia.

ceai din plante - flori macese, frunze de menta, salcie flori de ceai amestecate în părți egale, pentru a pune la cale, pentru a se spală de 2 ori pe zi.

Video: Uita-te - albesc remedii dinti populare

Patlagina - suc sau infuzie. Sucul trebuie să ștergeți gingiilor, iar infuzia utilizată pentru clătire.

Intareste gingiile, curata alimentele sângerânde care conțin vitamina C - mărăcini, coacăze, fructe citrice, mere, rodie.

Dinți consolideze produsele care conțin calciu - coji de lapte și ouă. Ar trebui să fie spălate, prefiert, uscat și zdrobit.


Clipuri despre experiența unei fete care albesc dintii lor

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit